Vjeruj da nije :mrgreen: , jedva je bilo mjesata za malo sna :oops:Citiraj:
**mial** prvotno napisa
Printable View
Vjeruj da nije :mrgreen: , jedva je bilo mjesata za malo sna :oops:Citiraj:
**mial** prvotno napisa
Dalmatinke svaka cast na izdrzljivosti :shock:
mogla bi zajedno sa traktorkom u teretanu na pripreme za takav soping :lol:
mene danas "ubilo" Kristijanovo nepiskenje u wc (piskio 1 u wc, 1 u kuhinji, 1 meni u krilo dok smo citali slikovnicu, 1 kod susjede u hodniku)
ne znam sta se dogadja :?
mozda mu danas nije dan :/
juce bili kod svekija i sve ok, 2 puta piskio u wc...
kakao nije 2 dana pa danas ocekujem iznenadjenje u peleni nakon spavanja :mrgreen:
trazio je i juce i danas da ga stavim na wc da kaka ali nije uspio...
osjeti da mora ali ne ide mu :? (ne moram ni spominjati koliko se napinjem i objasnjavam kako se to radi :roll: )
Haribo-strpljenja samo,nemoj tražiti razloge,jer ih vjerojatno ni nema,netko usvoji bže,netko sporije,nijedno dijete nije savršeno !
Ide mu dobro,polako,nadoći će on već :*
A jel sam traži piškiti nekada?
samo polako haribo ja sam skužila kod Kale da baš se mora desiti onaj klik u glavi i onda je sve ok.
evo jučer je Kala opet imala nezgodu na fotelji i ja ju pitam zašto, a veli ona meni :" Mama nisam pazijo" :shock: :lol: :lol: a ja je pitam: "Hoćeš li paziti drugi put?"
"Hoću. tako - tako" :? :lol: :lol:
Mi smo danas prvi put u vrtiću nakon prošlotjedne temperature i nosa i sve je prošlo doooobroooo! :D Jedino što mi je jasno ko dan da se curenja nećemo riješiti čitavu zimu - eto, čim smo upalili grijanje, procurili smo, ko što sam i rekla da će biti....i jesam li već naglasila: MRZIM JESEN I ZIMUUUUUU!!!!!
Dalmošice, svaka čast na šopingiranju, nadmašile ste čak i mene ovaj put :mrgreen: , ha ništa, smatram to izazovom, morat ću se revanširati po tom pitanju :lol: :lol: :lol:
nema većeg gušta provesti cijeli dan u šopingu, ali cijela dva dana :shock: :shock: , e to se već zove izdržljivost :naklon: - CURE, VI STE MOJI IDOLI!!!!!
Sudeći po iznosu MWST, šoping je bio plodonosan (u svojim najboljim danima nisam premašila 60 EUR :lol: )
Svima ostalima velikaaaa :* jer ne stignem sve ni pročitati, a kamoli odkomentirati!
stijena, pročitaj moj post i očisti inbox 8)
josie, draga
:*
Evo i mene da provirim ispod snijega :roll:
Jutros A viri kroz prozor i veli sva zbunjena " a sto su ove kuce pocinjele?" :lol:
Dalmatinke :klap: bravo za kupovinu
** mial**~~~~~~~~~~~~~ za zapusene nosice :love:
Haribo strpljenja bice to ok,dok stekne naviku :*
Josie sta ima kod vas?Kako Jakov?
Trak jeste se pozeljeli ti Roko preko vikenda?
Stijena i vama ~~~~~~~~~ za procurjeli nos :*
:shock:al ste se ulijenile, od sinoć ništaniste napisale :mrgreen:
Dakle, dobro jutro.
Kod nas ništa posebno.
J. ima nove "ljubimce"- dinosaure i zmajeve
MM mu je uzeo DVD crtić sa dinosaurima-oduševljen je!
Uz to, naravno, još uvijek su Spiderman, dr. Octopus i ostala ekipa br. 1 od igračaka.
U čemu spavaju i kako ih pokrivate tijekom noći?
Dobro jutro svima!
traktorka Kristijan od pocetka trazi sam na wc, samo se prodere "weeecee!" i to je to
trazi i sam da ide kakati ali ocito "ne zna" kako se to radi
juce je opet u pelenu za vrijeme popodnevnog spavanja(tvrdo ko kamen) i navece na spavanju oko 11 (dosta mekse :mrgreen: )
ma samo neka on kaka :D , nije mi bitno sto je u pelenu a ne u wc...
strpljenje da.....
wana mi smo jos bez vrece za spavanje, mislim da ce to kod nas biti nemoguca misija
spava u debeloj pidzami i sa carapicama, pokriven dekicom, jutros se i probudio pokriven :)
grijanje malo odvrnem
Stijena ~~~~~~~~~~~~~~~~ za Patrika
Bokić!
kod nas još uvijek bolnica. jedino što su Kali oke bolje. ja sam totalna koma s grlom. Kiaru je počeo nosić curiti, a i opasno ga muče zubići. kao što sam rekla da su on i seka totalna suprotnost tako je kod nje to izbijanje prošlo skoro nezapaženo a s njim evo već drugu noć imamo arije i nosanje. :(
majica kratkih rukava i pelena, a pred jutro se pokrije sa dekicom ili poplonom.Citiraj:
U čemu spavaju i kako ih pokrivate tijekom noći?
to je sad tako jer joj varira temperatura, ali inače piđamica pa ovisi o grijanju i kakvo je vrijeme vani pa je nekad deblja nekad tanja i pred jutro poplon.
Bobcica i kod nas je u nedjelju ujutro padao snijeg :)
Kristijan je bio odusevljen i naravno rekao je "sve je u zemlji Teletabisa bilo prekriveno snijegom!" :lol:
brzo se otopio, nazalost....
ne znam do kad ce kod nas trajati ta Teletabisomanija
:roll:
Mi spavamo u bodiću bez rukava, pidžamici i čarapicama, a pokrivamo se veeeeeliiiiikiiiim, ali laganim i mekanim poplonom koji sam mu kupila prošle zime u Kiki i to mi je bila najbolja investicija jer kako se god okrene uvijek ostane pokriven, a ispod njega je 100 stupnjeva :mrgreen: tako da je čak jutros kad smo išli na prvo jutarnje pišanje oko pola 7 ostao gol ispod njega :shock: i mirne duše još odspavao sat vremena, a i ja skupa s njim :lol:
Dobro jutro cure
Nas troje se probudilo u 10 i 15 :shock: i sad sam sva zbrčkana,još nismo ni doručkovali,a neki će sad ručati :lol: a mogu misliti kad će biti popodnevno spavanje :roll:
Vani kiša već drugi dan,Bobčice i Haribo baš vam zavidim na snijegu.
Mial-baš mi je žao što ste svi bolesni,nadam se da će brzo proći ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Čujemo se poslije doručka :mrgreen:
:zavidnismajlić:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
:zijevzijev:
:D :D :D :D
LUCIJA DANAS IDE SVOJOJ KUČICI!!!!!!!!!
:bouncing: :joggler:
Genijalno :D :DCitiraj:
**mial** prvotno napisa
Jedva čekam da nam se javi :heart:
Bravo za Luciju i mamu :D :DCitiraj:
**mial** prvotno napisa
Citiraj:
**mial** prvotno napisa
super! :love:
ma ko nam se to skita po forumu????????????
:* :* :* :* :*
cure...za sada samo :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :*
doma smo, nadam se da ću imati vremena družiti se s vama barem upola kao prije...
hvala svima na čestitkama i dobrim željama! :*
EVO JEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!Citiraj:
yasmin prvotno napisa
LJUBI NAM PUNO PUNO LUCU I NARAVNO IVANA!
yasmin :shock:
Ti si žena-čudo!
Puno poljubaca Luciji i Ivanu.
yasmin :love:
drago mi je da si se javila tj.da si vec nasla vremena :*
gdje je traktorka da ovo vidi :)
**mial** ti jos dezuras :lol:
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
haribo prvotno napisa
A tako je ispalo :mrgreen:
:lol: :lol: danas ne dežuram,priznajemCitiraj:
haribo prvotno napisa
Yas draga,sretno nam se vratila ,dobrodošlica Luciji još jednom i nadam se da ćeš nas uskoro moći izvjestiti o princezi
Pusa Ivanu,uživajte svi skupa :*
da,da ne dezuras :lol: :lol:
pa pojavila si se punih 11 minuta nakon mog posta :lol:
imala je dojavu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: moždaCitiraj:
haribo prvotno napisa
Koje ste Vi legende :lol: :lol:
Yasmin- :shock: mislim stvarno si faca...došla doma iz rodilišta i što je prvo napravila??? otišla se javiti curama na forum :shock: :love: :*
Poljubi :saint: e
jel ti to mial imaš kakav čip za praćenje na yasmin :lol: :lol: :lol: , pa stalno si joj za petama :lol:Citiraj:
**mial** prvotno napisa
Yas :* :love: :heart: , javljaj kako ste, al kad stigneš naravno. Jest da su neki od nas već zaboravili kako je to kad beba dođe kući, ali prisjećamo se bar.... ;)
Dobar jutrek svima
Poslije 2 dana ispraznog šetanja po shoping centrima,napokon prestala kiša :D pa idemo normalno prošetati. Ne znam kako kod vas,ali mi kod polica s igračkama moramo stajati pola sata da Roko vidi i dodirne SVAKU igračku i onda moram smišljati 101 način kako da ga odvučem do izlaza :roll:
Sva sreća pa imamo i Mial koja me o svemu obavještava :love:
Mial-kako ste danas?
Jutro cure :*
Yas, doobrodošle doma, jedva čekamo vidjeti Lucinu fotkicu i čuti tvoju priču s poroda!
Trak, kod nas kiša nije ni na tren prestala padati, katastrofa, ali barem ne puše kao prekjučer.
Mial- tebi jedna :* za posvećenost
Ja sam se jučer poljubila turom od auta sa susjedinim novim suzukijem.
žena izletila, ne bi da smo se u punoj brzini slupale, a smotanka, vozačku je ovlaš dobila na lijepe oči, jer nema pojma kaj su to stop svijela, i rkiverc svijetla i gdje se pale sva 4 (mislim, ja sam joj morala ulaziti u auto i paliti žmigavce) :roll:
sva paničarka,jedva sam je smirila da vidimo kaj je bilo.
njoj baš niš, a mene je malkice očeprljala.
ode mi još jedna tisućica na zamjeni :(
trebam taj auto odmah mijenjati.
pa jesi uzela podatke i išla na procjenu štete njenog osiguravajućeg društva...da se ta tisućica izbije iz džepa njezinog osiguravajućeg društva :mrgreen: ?Citiraj:
josie prvotno napisa
I da, mijenjaj auto, ima neku "lošu karmu" :/
Pozdravljam vas cure
Yas i Luce dobro dosle kuci :heart:
Trak ja ne volim snijeg i rado bih se mijenjala sa tobom...
A spava u nekoj debeloj pidzami poput vrece je samo sto ima i zasebno i za ruke i noge,i opet joj MM kupio juce novu takvu istu,da se ne moramo brinut
hoce li biti pokrivena :D i ove zime.
Ja danas na arbeit,naime imali smo podstanara na tavanu,ne moram ni reci da su mi gore sve Ajnine stvari koje su joj male i sve tome slicno, idem vidjeti sto je misonja uradio i te stvari preseliti k mami :x ,mrzim glodare ...
Sva sam se usplahirila jer se bojim svega sto ima kandzice :cry:
Drzite mi fige i :* do poslije
Bokić!
joj meni joj pa ljepo sam vam rekla da je bilo slučajnoooooooooooooo
:lol: :lol: :lol: :lol:
klinci i ja smo već lagano ludi od zatvorenog prostora, al kad su im oke u komi ( jel prešlo je i na bracu )pa se ne usudim ići van s njima takvima. skužila sam ih da ih mogu smiriti gledanjem albuma pa onda mogu biti na forumu skoro do mile volje :mrgreen: , ali zato kućanski poslovi trpe :oops:
stanje u našoj bolnici - Kala još curi nos, oke su sve bolje i bolje, evo jutros joj se i apetit vratio. al koliko god bila bolesna i slabo jela aktivna je 100 na sat.
Kiar - oke koma, nosić zaštopan, ali noćas je spavao i temparatura mu nije više visoka, desni ga još svrbe, ali je puno mirniji.
ja - sinoć i noćas grlo me tako bolilo da nisam mogla gutati, al jutros je dobro.
sve u svemu napredujemo. jedino me muči što je MM prošao netaknuto pa se sad bojim kad njega primi, e pa to će onda biti smak svijeta jer muški i bolest :x
Josie pa šta si ti kriva???
Trak :mrgreen: :love:
Stijena sva sreća da smo na različitim krajevima grada. moš mislit da sam joj susjeda recimo :lol: :lol: :lol: bi me žena poslala kvr***
:*
Josie dobro si prosla :*
Moj otac se ganja po tim osiguranjima,auto je u totalu otislo,trazi da mu daju novo ~~~~~~~ pa evo nek covjek dobije :oops:
a i ti za popravak ~~~~~~
ma kaj bi ja bila kriva, ja nisam nikada kriva 8)
baba mi se nasadila na auto od iza.
veli ona meni:ja se nisam niti micala, nego sam čekala da vidim kuda ćete vi, a ja fino išla u rikverc da se parkiram, a ona mi uletila da me zaobiđe jer joj se nije dalo čekati.
bila mi u slijepom kutu pa smo se pusnule.
ma ništa strašno, njoj ništa osim paničnog napadaja a meni malo ožuljano.
definitivno je auto počeo imati lošu karmu.
još samo da odaberem boju za novi i definitivno se mijenjam. ;)
Definitivno :D :heart:Citiraj:
josie prvotno napisa
Josie-kako Jakov? Jel s tobom ili...? Kakva mu je sad frizura?
Bobčice-joj sumnjam da bi ti se svidjelo kod nas :/ kad je ljeto,onda je +40 na betonu i ne možeš disati,a preko zime je hladno,kišovito i sivo do proljeća,ma užas...a ja bi malo snijega zbog Roka,mislim da bi bio oduševljen,a ja snijeg podnosim jedino na skijanju,inače sam isključivo ljetni tip!
Mi bili vani nakon 2 dana po zatvorenim prostorima-i roko je toliko trčao kao da nikada nije,krepana sam :mrgreen:
Mial-~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da svi ozdravite što prije!
moj se uglavnom zakaci za jednu igracku (najcesce vlakic)Citiraj:
traktorka prvotno napisa
juce i kod nas ista situacija, mi iz trgovina sa igrackama izlazimo u suzama i to krokodilskim :/
tako je sinoc nakon sto sam ga uplakanog iznijela van iz trgovine stajao pred vratima, plakao i "zapomagao" vlakiiiiic, vlakiiiic, vlakiiiiic :(
grozno...