EEE... a gdje je mujica? Fali mi taj čovjek.
Mislim da je potpuno promašeno od liječnika tražiti bilo kakvo mišljenje o zdravim ljudima ili djeci. Kompletan studij medicine se bavi samo bolestima i bolesnima. Sasvim je očito da se netko toliko dobar u liječenju jednostavno ne snalazi kada ga se suoči s jednom totalnom anomalijom: zdravim djetetom.
Odatle dolazi i većina nesporazuma. Moj je stav da je zločin nekome tko je zdrav i kani ostati zdrav nasilno ubrizgavati nešto od čega može postati bolestan. Konačno, to je u koliziji i s tamo nekakvom zakletvom do koje liječnici navodno drže.
Temeljem HZJZ-ovog izvještaja o nuspojavama cijepljenja sam izračunao da je za zaušnjake bolje ne cijepiti se uopće, nego primiti MoPaRu. Naime, parotitis komponenta izaziva prave epidemijske udjele oboljelih od posljedica cijepljenja. Dakle, zdravo dijete odvedeš na cijepljenje i potom imaš teško bolesno dijete, a sve u ime prevencije. Takva prevencija mi ne treba kao ni još jedna rupa na glavi.
Kad bi se radilo o bolesnom djetetu, onda bi se nalazili na terenu gdje su liječnici apsolutno stručni i daju ono najbolje od sebe. Evo, čak su i MC spasili. Ali nismo i NE DAM svoje zdravo dijete takvima. Sve ostalo je prisila, a gdje je prisile nema dobrobiti.
Treba li podsjećati na zločine medicinske struke protiv čovječnosti? Na primjer eugenika. Isto tako je propagirana kao preventiva. Zadnja zdrava žena je prisilno sterilizirana radi eugeničkih razloga (u Švedskoj) ne tako davne 1973. Bič eugenike su najbolnije osjetili Sami koje su vlasti potpomognute eugenikom doslovno decimirale. Prestrašno. Naravno, dok je trajalo i to je bila znanost. Žmarci me prođu kad se medicinari bave zdravim ljudima - to ne izlazi na dobro.