Re: nova sam i imam pitanje
Citiraj:
dubbiii prvotno napisa
znači,odmah si počela zvati centre prije negoli ti se oni jave ?
dubbii, evo mog iskustva, možda ti pomogne. Mi smo prvo poslali zamolbu u naš matični centar, odradili obradu, dobili signal da smo podobni za posvojenje i tek onda smo slali molbe širom RH u kojima smo naveli da je obrada obavljena u našem matičnom centru. Pustila sam neko vrijeme da centri dobiju naše zamolbe i onda ih počela zvati .
Nakon nekoliko zvanja sam si isfiltrirala centre koji su mi dali zeleno svjetlo tj. oni koji su bili ljubazni i dali mi tražene onformacije i rekli da slobodno zovem za neko vrijeme.( neki su rekli da ih ne moram zvati jer im to ništa ne znači, a neki su čak bili toliko drski pa su mi rekli da oni imaju "Svoje" posvojitelje koji čekaju godinama i da ne moram neko vrijeme zvati. )
Mislim "svoji" !!! halo, pa čiji sam ja onda posvojitelj? ali dobro... priča je lijepo završila pa mi takvi sad više nisu jako bitni.
želim ti sreću. nemoj odustajati ni onda kada pomisliš da nemaš nikakve šanse. vjeruj, sigrno nije tako. ako još mogu kako pomoći slobodno pucaj.
pusa od sunčeka i ponosne mamice.
Re: nova sam i imam pitanje
Citiraj:
dubbiii prvotno napisa
znači,odmah si počela zvati centre prije negoli ti se oni jave ?
Za prvo dijete nisam uopće zvala, jer su oni mene tako brzo zvali. Za drugo dijete sam prvih nekoliko mjeseci čekala ono isto čudo koje mi se prvi puta dogodilo, ali ga nisam dočekala, pa sam počela zvati. Svima savjetujem da zovu i da ništa ne čekaju.