Znam ja- opet zatrudni i opet su fit 5-6 godine... ;)Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
Printable View
Znam ja- opet zatrudni i opet su fit 5-6 godine... ;)Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
:lol:
u planu su dvoje, a nacrt za kuću je takav da se terasa da u 5min transformira u još jednu dječju ....
Moji su psi iskljucivo na domacoj hrani. :)Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
da se vratimo na ženske grudi :P
preko 4 godine u komadu sam bila ili trudna ili dojila (par mjeseci i jedno i drugo) -grudi super 8)
nakon prestanka dojenja su se nekako ispuhale, stvarno su djelovale otužno :/ već sam se pomirila s tim novim stanjem i onda ...tadadadaaaaa... iznenađenje :D
10 mjeseci poslije prestanka dojenja, pomalo su se počele vraćati u "prvobitno" stanje, možda mrvicu opuštenije (ipak sam 5 godina starija i khm kila deblja), imaju poneku striju (nastalu na početku prve trudnoće)...ali definitivno više nisu otužne :D
ja ugodno iznenađena :P jer se nisam nadala ovakvom oporavku
8)
mirjana sad si me utješila,
naime, ja dojim svesrdno i uopće mi ne pada na pamet to podrediti eventualnom nezadovoljstvu grudima, al drage Rodice, moja čvrsta 3ka od prije 2 godine pretvorila se u polusuhu dvojčicu....naročito kad moj cuger pocica u dahu ono što je u njima :P
ipak, MM kaže da sam isto lijepa i da on ne kuži razliku, hm
Dojenje smanjuje rizik od raka dojke ukoliko e trajanje dojenja ukupno 1,5 godinu. Znam za taj podatak, iako ga trenutno ne bih mogla potkrijepiti dokazima.Citiraj:
meda prvotno napisa
I mene i sestru je mama dojila, ali samo prvih mjesec i pol (naravno "nestalo mlijeka"), svekrva je dojila za ono vrijeme jako dugo, nešto preko 6 mjeseci, ali je već s mjesec dana MM-u davala kekse, sirovo jaje, juhice,.... :(
Moja majka rodila četiri puta i nije dojila- nebašpredivanprizor.
Sveki dojila dva puta po 13 mjeseci, dakle 16 mjeseci, i isto netakopredivanprizor.
Cicomlatka je prikačena 9 mjeseci često i otišle su prijateljice na doljnji kat ali nije tako strašno.
Ponosno ću nositi bikini - žene si svašta dopuštaju i stavljaju na sebe iako su im tijela daleeeko od savršenstva.
Moje grudi makar čine nešto predivno. :mrgreen:
Tolerancija dojiljama! :P
Moje su se obesile do pupka. Bukvalno. A nisu narasle ni malo (MM kaže zato što nisu imale kud više). Petica bile i ostale (sad su samo kat niže). Ali to je od težine i ne nošenja grudnjaka (nema šanse da ih po kući "vezujem", mnogo im je i kad su napolju utegnute).
:heart:Citiraj:
Moje grudi makar čine nešto predivno.
Othranile su dete od nepunih tri kile do deset (za samo osam meseci) - ja bih im digla spomenik.
A bikini wtf - ionako ću narednih par godina u toples zbog lakšeg dojenja na plaži.
Meni je škemba veći problem (mada... prekriće ga sise :lol: )
I da-mojoj mami stoje super, a dojila me godinu dana.
eo, ne treba gledati na sve tako crno 8)Citiraj:
vissnja prvotno napisa