Podižem topic :)
Zanima me je li netko u zadnje vrijeme kupovao lego duplo i gdje su najpovoljniji. Naročito nas interesiraju veće kutije s puno kockica, da dobijemo i onaj podložak za slaganje, a ne toliko tematski kompletići (zoo, farma i sl.).
Printable View
Podižem topic :)
Zanima me je li netko u zadnje vrijeme kupovao lego duplo i gdje su najpovoljniji. Naročito nas interesiraju veće kutije s puno kockica, da dobijemo i onaj podložak za slaganje, a ne toliko tematski kompletići (zoo, farma i sl.).
Koliko ja znam veliki podložak za slaganje se kupuje posebno.
Baš sam ga jučer gledala u TL u Gajevoj, košta 80 kn i nije za lego duplo nego za male kockice
Pred mjesec dana kupili u Metrou ovaj set (200 kom cca 300 kn). Uz njega nije došla podloga.
Ja sam kupila za Duplo podložak na Žitnjaku.Citiraj:
Loli prvotno napisa
Ima podloga i u mulleru i one2play, za lego i duplo.
Danas sam vidjela u Metrou one velike kante legića (cca tristotinjak, ne znam točno koliko :oops: ) za cca 300 kn.
Hvala svima na informacijama :love:
Znači najpovoljnije bi nam bilo po kantu s legićima u Metro, ali po podložak ćemo morati drugdje. Ako ulovim vremena ovaj vikend možda odem do CC1 pa ću usporediti cijene u Muelleru i One2Playu.
Nabrzaka, dok mi nije pobjeglo iz glave...
U novom Super Konzumu na Dubravi (kod Garden malla) ima dobar izbor legića. Mi smo tamo kupili i podlogu (za obične legiće, i mislim da je koštala cca 80 kn) i kutiju vrata i prozora i kutiju kotača raznih veličina (za njih se više ne sjećam cijena, nažalost).. al bitno da ima!
Legići rulz! :)
Thx, super si me podsjetila da u svom lokalnom Konzumu provjerim imaju li možda što od legića.
Inače, u Mulleru podloga za Lego Duplo košta 130 kn, imaju crvene i zelene.
Citiraj:
Loli prvotno napisa
podložak za male kockice odgovara i za lego duplo.
Ja podlogu kupila u TL za lego duplo, a lego kocke sa prozorima i vratima narucio mi frend preko ebay, iz amerike me dosle jeftinije nego u TL, a neke smo kupili iz engleske i njemacke