ne želim te plašiti, ali vlada crijevna viroza :/
Printable View
ne želim te plašiti, ali vlada crijevna viroza :/
Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
Povraćala mi je tri puta do sada. Ono sinoć, jednom po noći i ujutro, bezvoljna je i ništa ju ne interesira. Izgleda mi kao viroza. Što da radim? Mislila sam samo dojiti, ništa drugo dati jesti i ako ne prođe sutra doktoru.
Prvi put mi je bolesna, ne mogu vjerovat.
A, jel malena ima temperaturu? Jel pije dovoljno? MI smo u vasoj dobi upravo zbog nepijenja zavrsili na infuziji (isto je harala viroza, povracanje pa proljev). I ove godine smo ulovili famoznu virozu, M. nije jeo, ali je pio do besvijesti tako da se nisam brinula.
Nije povratila zadnji podoj. Sad spava, kad se probudi ću joj dati malo vode za svaku sigurnost.
ne treba ti voda ako dojite, ali samo doji, doji, doji. nema veze što povraća. ako doji, najvjerojatnije ti neće dehidrirati.
nadam se da ste danas već dobro! :love:
Slatkica ima 15 mjeseci i još uvijek joj ne solim, ne šećerim... Razlog: ja bez problema pojedem to kaj njoj kuham bez da si začinim. Ako je meni fino koja jedem i začinjenu hranu, onda je i njoj.Citiraj:
fegusti prvotno napisa
Danas smo ko grom! I mama se opet bacila na kombinacije. Dakle, danas smo probali tikvice i kus kus.Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
Pojedena količina: 2,5 žličice. :roll: Ostatak: pojela mama
Sutra je novi dan, i nova kombinacija pa ćemo vidjeti.
ides :) mi danas pojeli zlicu i pol rize i pola tikvice :roll: za rucak :mrgreen: .... odmah nakon toga jos i "pola" cike za desert :lol:
Dižem opet malo ovaj topic da javim kakva je situacija kod nas.
Bila sam u bio&bio dućkasu i kupila puuuno svakakvih žitarica (amarath, kus kus, proso, slatka riža, quinoa,...) i sad svaki dan kombiniramo nešto od toga s povrćem ili voćem i mlijekom. I curica papa ko velika!! Meso joj nisam ni davala, a oslić nije htjela.
Sada jede samo te žitarice, voće i povrće (i ciku). I nije bezukusno nego je baš fino! Uz malo mašte i volje, sve je moguće! Baš sam happy kad vidim da uživa u hrani koju joj ja napravim!