-
Arijana, Camel, ja imam 182 ;) . Moja curka s nepunih 6 g: 124,5 cm i 23,5 kg. S tom razlikom da je ona mišićava od trčanja i sporta, a ja bila krhka i slabašna. Bitno da su čvrsti i da se uspravno drže, ma koliko mršavi bili!!! Neka plivaju, trče, skaču, naganjaju loptu, bilo što!
-
arijana, nadam se da se necemo sresti na stradunu, curka ce pojesti ivara za marendu. :angel:
ti si pisala na cybermed o ubrzanom rastu, jelda? pa ti je richter odgovorio da pratis tezinu i visinu, da je ok sve dok se jedno ne pocne odvajati od drugog
opet me sram napisati nase mjere jer mjesecima nista.
-
Sad sam se sjetila: kad je EM imala oko 2 godine poslala nas pedijatrica na rendgen je jer joj je bilo sumnjivo što je tako velika. Tamo su joj slikali rukicu i zaključili da joj je starost kostiju nešto ispred kronološke starosti (to se ja sad tako laički sjećam, trebala bih potražiti točnu dijagnozu). Čak su bili sumnjali da bi se mogao pojaviti preuranjeni pubertet i sl., ali ništa se poslije događalo. Osim što je visoka i zgodna 8) . Eh, da: sjećam se da su nam bili preporučili da joj manje dajemo piletinu i puretinu jer da su prepuni hormona, koji onda utječu na djetetov rast.
-
Ma i ja i muž smo jako visoki, ali čini mi se da će nas prestić za par godina :lol:
Ivarice, jest to sam ja pitala na Cybermedu i ne odvaja joj se težina od visine, mislim nije ona mršava, baš je onako čvrsta, taman. Stvarno i jede dosta, pogotovo meso (mamino dijete), ali ne baš previše piletinu i puretinu. Sad ako joj skuham jaja sa zeljem odgovori mi "daj mi mesa dobit ću ptičju gripu od tolikih jaja" :roll:
-
-
S četiri godine Miha ima 111 cm i 21 kg, počeli smo nositi 6-icu jer je četvorka trifrtaljna. Kad ga gledam s najboljim frendom iz vrtića gotovo ne mogu vjerovat da je mjesec dana mlađi. Razlika je pregolema. Prijatelj mu ima tek 14,5 kg, a niži je pol glave. A imam frendicu čiji je klinac sa 3 godine imao 115 cm (prije 2 godine). Ne znam koliki je sad, ali Miha je proljetos naslijedio njegovu odjeću broj 6, pa čak i poneku osmicu. A ja sam mislila kak mi je dijete veliko...