Evo me vijesti su loše, mi smo opet izgubili trudnoću, nije bila treća sreća. Sad ćemo malo odtugovati ,pričekati proljeće pa otići najvjerojatnije po ona dva smrzliča pa šta dragi Bog da.Hvala vam svima na podršci i vibrama.
Printable View
Evo me vijesti su loše, mi smo opet izgubili trudnoću, nije bila treća sreća. Sad ćemo malo odtugovati ,pričekati proljeće pa otići najvjerojatnije po ona dva smrzliča pa šta dragi Bog da.Hvala vam svima na podršci i vibrama.
Evo i mene, danas obavljen ET...jedan 9-staničan i jedan 8-staničan....Sad se i ja prebacujem u čekalice bete...26.11.
Svim curama :* i~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Jao Natka31, jako mi je žao :( ,
Željka33, ti si opasna, za veliku betu~~~~~~~
Evo sad ću ja po uzoru na naše testosteronske polovice baciti jednu gomilu petardi za naše čekalice bete..onako kao kad se gleda neka napeta tekma (mada nikad neću shvatiti taj njihov nagon..valjda zato što mi je testosteron u normali :lol: )..mislim da nema napetije tekme od ove naše!
Dakle cure moje najdraže gdje je odbrojavanje tu je i veselje na kraju, pa...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve vas!
mummy_s :lol:
:heart:
kako misliš opasna :?Citiraj:
tiki_a prvotno napisa
ja samo korak po korak se penjem iz jednih čekalica u drugu....a sad ono najgore iščekivanjeee :cekam:
natka31 žao mi je :love2: ...za smrzliće~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart:
nakon koliko se mogu transferirati smrzlići? meni će u četvrtak javiti oće li bit šta za smrzavanje (ako dođe do blastociste)
potpisujem :lol: i palim bengalke 8)Citiraj:
mummy_s prvotno napisa
natka33 i ondie :cry:
željka da se malci čvrsto prime
bebomanka, tiki_a, ginger, MAJOLINA, rebeca, ia, sonja, sunce...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
rikikiki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za :love:
alec ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitnu kombinaciju
leda ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sljedeće uspješno štrumfanje
alyssa žao mi je :(
ondie :love2:
NATKA žao mi je :(
mummy_s :heart:
drage moje čekalice evo posebne za vas
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sekica – 15.11.
Kikica1 – 17.11.
buki – 17.11
Shanti – 19.11.
enya22 – 20.11.
ika – 21.11.
ivez051 – 22.11
MonaLisa – 22.11.
Tia – 23.11.
Uma – 26.11.
bijeli ljiljan – 26.11.
zeljka33 - 26.11.
natka, žao mi je :(
hvala cure na podršci ... jako sam to loše podnijela ovaj put, zapravo nekako se loše poklopilo, prijateljica mi ostala trudna 2 tjedna nakon vjenčanja, nemoš vjerovat ... a ja opet ništa uza svu muku :(
Svima držim veeelike fige! :heart:
natka, žao mi je :love:
:lol: :lol:Citiraj:
Zeljka33 prvotno napisa
samo ne smijemo početi nerede izazivati!
Zeljka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje dvije mrvice
ZO :* i još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe
natka, jako mi je žao! :cry:
Ja mogu istaći slijedeće: Pučko mi je zadovoljstvo citirati našu dragu mummy_s , jer, njezin je humor začin ovom pdf-u!Citiraj:
mummy_s prvotno napisa
Vam koje tugujete šaljem jedan veeeeliki :love: i nadam se da ću vam slijedeći ciklus čestitati!
natka, jako mi je zao, saljem ti vibrice za smrzlice.
zeljka, pa to je fenomenalno, 9 i 8-stanicni ~~~~~~~~~ da bar 1 ostane
mummy_s :lol: , luda si, pridruzujem se tvojim petardama
tiki_a jel se blizi i tvoj dan?
svima puno ~~~~~~~~~ i velika :*
A ja se opet svercam i POTPISUJEM nasu sekicu te dodajem~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nju! :love: :*Citiraj:
sekica prvotno napisa
dobro jutro ljepotice.......
evo jedna posebna :coffee: , slavim...nema mi šefice tri dana na poslu.....sloooooobodnaaaa sam malo.....moći ću i RODU gledati......
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
samo da vas pusnem u ovo kisno jutro :* , ZO, hvala na kavici :love:
natka, jako mi je zao :(
curice ~~~~~ ~~~~~
ZO, fina, fina :coffee: miriši na slobodu :mrgreen: (i ja volim kad šefovi odu)
sekica, Shanty, Tia, Mona Lisa, ostale čekalice bete ~~~~~
ZO, da nas i ti jedno jutro iznenadiš sa plusičem~~~~~~
sekica, startam u 12-tom, možda u subotu odem u zg u shoping (menopur, suprefact :P )
alec, za dobre folikule u petak~~~~~~~
enyca, željka, bijeli ljiljan, za lijepe bete - već poželim da se više cura javi sa dobrim vijestima ~~~~~~~~~~
dobar jutar, vidi se ko nemoze spavati. oni kojima zivci nedaju mira.
tiki_a ako dolazis u zg, javi se pa cemo na kofi, onu pravu.
svima puno ~~~~~~~~~
jutreko :*
ZO - hvala na coffee i jeeeeee za slobodu
tiki - može malo vibrica da u petak ne zapnem u snijegu?
svim čekalicama bete i svim ostalim curkama veeeeelike ~~~~~~~~
jutro drage moje!
meni dan počeo naopako... :roll:
tiki_a, mi se onda vidimo u 12. mjesecu, a?
a shopping :lol:
ZO baš mi je drago za tvoju slobodu!!!
alec, ma kakav snijeg, plest ćemo neki ples da ga otjeramno :dancingfever: al evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja danas 20DC bila na UZV i vidio se folikul pa smo odlučili napraviti LH test i pozitivan je , sutra ujutro se moram opet javiti na UZV e sada što ćemo i dal ćemo ne znam , ali ja sam s ovim odnosom jako zadovoljna .
Svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kbegicsi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a sad odoh šljakati, uvodim sama sebi stegovne mjere, jer sam postla ovisna o ovom forumu...
alec, već bi i sada trebao biti snijeg pa ništa, znači neće ga biti ni u petak, ali za svaki slučaj ~~~~~~~~ da sretno stigneš na prvi uzv :)
Ginger, mi obje prosinačke i to na istom mjestu :)
sekica, ne se predati nervozi, da nam sutra objaviš lijepu betu~~~~
kbegicsi, za uspješnu punkciju~~~~~~
alec evo i od mene malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sretan put
sekica sutra je tvoja beta i jedva čekamo rezultate do tada evo i tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ostale curice u postupcima i čekanju bilo čega brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Natka i ondi, žao mi je... :love2:
I da je dočekaš lijepu i veliku! :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~Citiraj:
Zeljka33 prvotno napisa
Dobro jutro...
Bila sam danas na punkciji i nisu uhvatili js. Pobjegla im. Punkciju je radila neka nova dr. Jest da je folikul bio na nezgodnom mjestu i morali su mi tiskati trbuh da dođu do njega, ali ne mogu da ne mislim da je dr.B to mogao bolje odraditi! :(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~Citiraj:
alec prvotno napisa
(ali i doći ćemo otkopavati ako zapneš, samo javi :mrgreen: )
:(Citiraj:
rikikiki prvotno napisa
Mila, ti imaš jajovode? Ako je tako, koliko god ti se činilo da nema smisla, a da se bacite u akciju, vas dvoje, solo, bez doktora?
kbegicsi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i sekici za sutrašnju betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
rikikiki :cry: , nemogu vjerovati, pa nikako na zelenu granu.
drzi se hrabro, znam da si uzasno razocarana, al skupi snage i misli na iduci mjesec i novu sansu, a ja ti saljem bezbroj ~~~~~~~~~~ da kad je iduci puta uhvate da je vrate oplodjenu i tamo ostane 9 mjeseci :love:
rikikiki, pa mislim, ne mogu vjerovat da ti se i to dešava :evil:
alec ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i ja se javljam za otkopavanje ak treba, dolazim u bageru....
Nisam baš sigurna da bi bilo dobro bacit se u akciju nakon punkcije ... boli me a i krvce mi malo curka!Citiraj:
Shanti prvotno napisa
Rikikiki, :taps:. Na žalost, dešava se i to, pa često se i u stimuliranima odustane od nekih folikula ako su na nedostupnim mjestima. Drži se...