moja stvar gdje ću postati-sad bih i na to trebala paziti
a o dabrostonima sam otvorila više nego jednu temu kao i o svom tlaku
( nije tajna )
tako da te uopće ne razumijem
Printable View
moja stvar gdje ću postati-sad bih i na to trebala paziti
a o dabrostonima sam otvorila više nego jednu temu kao i o svom tlaku
( nije tajna )
tako da te uopće ne razumijem
moj post se odnosio na one koji su skloni homeopatiji, jer se ja ne čudim njima i njihovim pripravcima
Imam i ja Cafetina ko u prici.. al posto ne idu zajedno s dojenjem eto ih trunu u ladici.Citiraj:
martinaP prvotno napisa
A koliko znam tablete se zapravo nebi smjele bacati samo tako u smece.. :/
Moze li se u hr kupiti medicinski alkohol bez recepta?
maria, bolje da nisam niš komentirala, izgleda da si ovih dana nabrušenija no inače 8)
Nisam mislila niš loše, zato sam i zataknula smajlića koji rikava od smijeha, a ti ovak uzvraćaš udarac. Ak mi se nešto nemre prigovorit, to je dobroćudnost i tolerancija na postanje, i dapače volim s tobom sudjelovat u raspravama, kao i sa sorcie, ali daj nemoj zekat, kakav je to ton :?
Kak veli Dora iz "Potrage za Nemom" - "ma daj opusti se, sve će biti dobro, a sad - pitajmo nekoga za put". :saint:
retha, ne bacam lijekove u kantu za smeće nego ih dajem jednoj frendici koja radi u ljekrani pa ih ona stručno zbrine. Ne znam da li ima po gradu označeno gdje i kako se može zbrinuti stare lijekove, da li ih se može samo donijeti u svaku ljekarnu? :?
Medicinski alkohol bez recepta... evo nazvat za tebe ljekarnu i pitah - 1dcl=10kn, 2dcl=16kn.
To je mene išlo :roll:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Stvarno ne znam kak se to pura čudi dreku.
Ali znam da sam samo sudjelovala u razmjeni informacija i odgovorila na pitanje postavljeno u naslovu topica. A to kaj se netko nalazi vječito prozvan da poklapa di treba i di ne treba, kaj ja tu mogu.
Evo s zakasnjenjem fala. Bas me to zanimalo.Citiraj:
mamasch prvotno napisa
Tu naime moram imati recept za med.alkohol i to me izluduje..