-
Novel , probaj se malo opustiti - sama sam svasta prosla. Prokrvarila odmah nakon pozitivnog testa mislila da je sve gotovo, pa nije hvala Bogu.
Onda opet prokrvarila, opet isto i sad je hvala Bogu i dalje dobro. Plod raste prije sedam dana imao je 13 mm, srce jasno kuca. Krvarenje se nekad javi vise kao sukrvica al vjerovatno je to moj osjetljivi cerviks koji se tako prilagodjava. Takoda svako krvarenje ne mora biti tako crno - znam mnogo zena sa pricama slicnim mojoj. Nadamse da ce kod mene biti dobro - sad se bolje osjecam ulazim u 9 sedmicu trudnoce i sretnija sam i opustenija svaki dan a tebi mogu poruciti samoto isto. Jer stresom dobijas samo kontraefekat.
Cuvaj se
Pusa
-
drage moje, samo na kratko jer moram strogo mirovati. ktvatom već par dana :( , na utrogestanima, kažu mi da mirujem.počelo je sa smeđim, ali zadnja 2,5dana sve crvenije i krvavije. sutra ću opt do doc.
kada ležim ne ide, al na wc-u se crveni i to dosta koliko god da brišem...
znate kako me strah :( pogotovo još sve drugo, sami loši znakovi...
al molimo se, vidjet ćemo, makar... ma... :(
-
Novel ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
-
Novel nadam se da će sve biti ok.
Molim se za tebe i tvog bebača. :love: :heart:
-
Novel ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
:heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
-
Novel, drži se! Kako god ispalo... a ja ti želim od sveg srca da se tvoja mrvica izbori za svoje mjesto pod suncem!
:love:
-
Novel znam da je teško i da riječi nisu dovoljne ali mi smo uz tebe i mislimo na tebe. :*
-
Novel ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
-
Novel, draga, drži se, u mislima si mi..
Daj Bože da uspije tvoje malo čudo i :saint:
-
Novel drži se draga a ja ti šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za :heart:
-
Novel ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
@n@ :love:
-
Novel mislim na tebe i tog malog borca,samo da se izbori!!!
-
Draga moja Novel, ni sama ne znam sto da ti pametno napisem osim da sam svim srcem uz tebe i tvoje srceko
-
Novel, draga, kako si? Javi nam se, molim te! :love:
-
Novel ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Novel drzi se, miruj, i probaj biti u ovim trenucima pozitivna...znam da je tesko...ali nase mrvice znaju napraviti cuda!! Uz tebe smo! :love:
-
Novel........~~~~~~~~~~~~~~~~ za mrvicu, malog maminog borca !
-
drži se Novel! miruj i vjeruj u dobar ishod. mi sve mislimo na vas i šaljemo puuuuno dobrih vibrica :love:
-
Draga novel,
javi nam se kada ces moci.....nadam se da si dobro.
Uz tebe smo :heart:
-
Novel puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da sve bude ok! :*
-
Još prije par dana čitala sam o ranim trudnoćama i imenima za bebu, a eto već sad vam se javljam u temi o pobačajima.
Odlučila sam s vama podijeliti svoje tragično iskustvo koje mi se dogođalo ovih dana.
Eto pa da počnem, imam 34 god. još prije 10 god. imala sam dva spontana, jedan s 2 i pol mjeseca odumro plod, a drugi s mjesec i dva tijedna, nakon toga jedan porod.
I sad nakon dugo vremena odlučili smo da bi željeli imati još jedno dijete.
I gle, nije nam dugo trebalo, ostala sam trudna, no trajalo je vrlo kratko.
Evo kako je bilo
25.10 sam imala zadnju M. Pet dana prije nego sam trebala dobiti M pojavio se smeđi iscijedak koji je trajao 2 dana. Pošto to nikada nisam imala posumnjala sam na trudnoću. Pričekala sam još 4 dana i napravila test koji je pokazao pozitivno.
Nakon toga počeli su problemi, opet se pojavio iscijedak, prvo žuti onda roskasti. Posumnjala sam da nešto nije uredu.
Otišla sam ginekologu, napravio mi je UZV ali ništa se nije vidijelo, što je on rekao da je normalno jer se radi o ranoj trudnoći od 4 tijedna i dva dana, a za iscijedak kao isto normalno u ranoj trudnoći.
Stavio me na mirovanje i rekao da za tri dana napravim betu i da se vidimo na UZV 30. 11 koji ja nažalost nisam dočekala.
Jer sam nakon dva dana prokrvarila, prvo je počelo lagano roskasto a onda sve jaće sviježa krv da bi na kraju bilo obilno i bolno u nekim krvavim komadićima.
Znala sam da je tu prići kraj ali sam ipak otišla na hitnu gdije su mi ustanovili da se radi o ranom pobačaju ili tzv. biokemijskoj trudnoći.
Da slučajno nisam napravila test nebi ni znala da sam bila trudna.
Danas sam ipak napravila betu koja je pokazala negativno
Žalosna sam, ali ne želim da me to pokoleba, kad se sve to malo smiri idem u nove pohode :)
-
dan žao mi je zbog tvojih loših iskustava :love: :heart:
želim ti uskoro još jednog malog :saint:
-
-
Dan, jako mi je žao!
S Novel očito nešto nije u redu, čim se ne javlja.
A ja idem upravo na Sv.Duh vidjeti što i kako dalje te da li i kada kiretaža. Krvarim, ne preobilno, ali dovoljno da se zabrinem, već 7. dan.
-
-
Cure hvala na podršci :love:
Novel za tebe i tvoju mrvicu držim fige :heart:
A tebi @n@ da te previše ne muće jer znam kako je ići na kiretažu
Cure sretno!
-
sinoć/jutros spontani i kiretaža danas, skoro pa na živo... nikada u životu gori bolovi i prolivene suze...nnašča gest.vrećicu na ulošku jutros... :cry: :cry: :cry:
-
Novel, jako mi je zao. Drzi se!
-
Novel, jako mi je žao, nemam riječi... :cry: :cry: :cry:
-
Novel, mogu samo reći da znam kroz šta sad prolaziš, i sigurno se pitaš zašto se je to dogodilo :? , a odgovora nema :(
Drži se, vrijeme ljeći sve rane.
Ja sam si uvijek razmišljala ako je već moralo otići, bolje da se to dogodi u ranijoj trudnoći nego kasnijoj.
Moja prijateljica je rodila prije par dana sa 23 tjedana, djete ima 850 grama i ništa nezna šta će biti i koje će posljedice djete imati, sad joj je samo ostalo da ćeka iz dana u dan šta će biti.To je tragedija.
Hrabra je i pozitivno misli i želim joj svu sreću ovoga svijeta!
-
Novel evo i ovdje da ti posaljem vibrice da ostanes jaka u ovim groznim trenucima...
Cure, ja se malo manje javljam jer toliko losih vijesti u zadnjih 2 tjedna ja nisam vidjela na Rodi u godini dana..Na PZ negdje 7-8 izgubljenih trudnoca..prestrasno. Prije kada bi citala statistiku mislila bi da preuvelicavaju ali sada mi se stvarno cini da je istinita..preokrutna.
Ja se pokusavam maknuti od negativnih vijesti jer moram biti cista u glavi zbog moje mrvice. Danas nam je tocno 7 tjedan...jos 4 kako bi prosli onaj ruzni dan. Kaze gin. da je normalno da sam zabrinuta sve dok taj dan ne prode a poslije toga da cu biti preporodena..mislim da ima pravo...Doma sam i odmaram, malo prosetam po stanu, sjednem na komp. ali nista ne radim. Nemam nikakvih krvarenja, jacih bolova kao u prvoj T i to me smiruje. Puna sam optimizma i vjere da ce nam ovaj puta uspjeti, da je sve u najboljem redu...
Mislim na Vas, i vjerujte da zelim da sto prije tmurni dani produ i dodu oni osuncani suncem i velikom pozitivom!!
:love:
OT - lilium upravo citam knjigu Tajna, Rhonda Byrne i vjeruj da je dobra...za pozitivna misljenja i psihu!! :*
MM mi ju je kupio na kiosku Tiska nije mi rekao koliko ju je platio, ali ja sam mu je spominjala jer sam cula prije nekoliko mjeseci za nju i igrom slucaja Oprah je imala emisiju o njoj pa sam ga vec tada pocela gnjaviti za nju..
-
-
-
Iana, samo pozitivno, tvoja mrvica raste :heart:
Novel i ovdje jedan :love:
-
-
Novel :love2: :cry: potpuno te razumijem, osjećam se kao da je netko opisao moju kiretažu i osjećaje koje sam prolazila onda. Drži se draga, biti će lakše kad prođe vrijeme, zaboraviti ćeš to , nadam se da ćeš uskoro doći do :saint:
:*
-
novel jako mi je zao :cry: :cry:
-
dan :love:
novel :love: razumijem kako se osjaćeš jer sam sve to prošla... drž se :*
-
-