kod vas je prisutan opasan poremećaj, koji zahtijeva kompleksnu i dugotrajnu terapiju... :lol:Citiraj:
@n@ prvotno napisa
Printable View
kod vas je prisutan opasan poremećaj, koji zahtijeva kompleksnu i dugotrajnu terapiju... :lol:Citiraj:
@n@ prvotno napisa
ovako je još urnebesnije :lol:Citiraj:
Arwen prvotno napisa
i mene zanima...Citiraj:
momtobe prvotno napisa
kad makneš tuto ostane :mrgreen:
Potpisujem, jedino moj stoji već 7 godina u ladici :lol:Citiraj:
Strobery Shortcake prvotno napisa
Moram :lol: :lol: :lol: :*Citiraj:
Barbi prvotno napisa
Evo i mene zbunjene. Jedino što imam za primjetiti da ne rade sami. :mrgreen:Citiraj:
@n@ prvotno napisa
I da, ljuta sam na perilicu rublja što je odlučila da joj trebaju novi dijelovi nakon 10 godina upotrebe. Ja sam mislila da ćemo se doživotno družiti. :(
XCitiraj:
Amelie32 prvotno napisa
Ja obožavam svoj multipraktik Moulinex, ima počasno mjesto na radnoj plohi, i uopće ne mogu zamisliti da sjeckam luk na ruke, ili da radim paštetu od tunjevine bez njega, ili da sameljem orahe, smrvim kekse, nasjeckam suho voće za kolač, naribam jabuku, mrkvu, tikvice... a ima nas samo 4, od kojih jedan samo cica, a drugi jede ko ptičica.
Ja sjeckam sa naocalama za ronjenje. :lol:Citiraj:
@n@ prvotno napisa
Nisam bila zadovoljna sa Candy perilicom/susilicom, ali sada sam nakon hrpe kvarova, konacno dobila zamjensku. Za sada je super.
Whirpool perilica sudja mi se isto cino jako dobra.
I ja sam svim zadovoljna :mrgreen:
Od svih aparata sokovnik najmanje koristim jer nisam baš neki fan, al kad radi, onda radi super.
Frižider, perilica rublja, sušilica rublja, pegla i mikrovalna Gorenje - savršeni (valjda smo naletjeli na dobre serije)
e vi'š, suđerica Quadro mi je počela ići "na guranje", al još je pod garancijom.... al kad je poguram,jako lijepo očisti posuđe... dok služi, dobro je, nema puno problema :mrgreen:
mislim da je to u principu to :?
Od bivših aparta kojih smo se riješili:
- napa bez odvoda u dimanjak, ona što ima samo filter, ustvari imala je odvod u dimnjak, ali je bio jedan motor i i monitrala se ispod elemenata, ako kužite
- perilica neke marke niti ne sjećam se koje, gužvala veš i loše prala
- skupaa staklo-keramička ploča na plin, to nisi nikada imao čisto, barem ne okolo tih plinskih plamenika, osim ako sam glancala sredstvom za stakla. Druga priča su staklo-keramika na struju, gdje je sve jedna ravna ploha.
- Gorenje frižider
Od novih aparata koje sad imamo:
- Zanussi usisavač cicllone 2000 hepa filter, ništa ne vuče osim kad je filter potpuno čist, a nije čist više potpuno nakon 5min, usisavanja, kratak kabel, nema spremnik za sitne dijelove
- jednobojni tamno plavi dvosjedi na kojima se vidi svaki šmrkalj :lol:
LG usisivač sa hepa filterom, ugrije se u roku 5 sekundi, ne vuče dobro, svaki čas ga trebaš rastavljati i prati, par puta mi se desilo da usisava 5 minuta pa se sam ugasi pa se hladi po sata
s njim smo se patili više od godinu dana dok nije definitivno riknuo kad sam pokušala usisati Vanish u prahu pa je počeo arlaukati i pozadi izbacivati prašinu
na kraju sam ga frknula i kupila sa vodenim filterom s kojim sam zadovoljna iako je glomazniji (slovenačka marka Viv)
gorenje veš mašina neki model 61212 tako nešto.... ima samo jedan kolut, znači ne mogu sama naređivati okretaje, ima max 1200 okretaja i onda mi je veš na 60 zgužvan strašno, a na 95 (u kojem nema pretpranja, jedino pretpranje imam na 60) mi ne opere mrlje od kave na krpi ili od kakaa.
Ma strašno, imam ju 1godinu, a jedva čekam da je se riješim. ostalo sve ok
http://www.gorenje.hr/6658?aid=11416
TO JE TAAAAA :evil:
pa nek svi znaju
Ariston perilica/sušilica, al sam zato oduševljena
tutto****m!!!! :D :mrgreen: baš sam u subotu očistila fuge u hodniku, ponovno su postale svijetlo bež boje :D
Candy vešmašina-sušilica.
Nisam zadovoljna kako mi pere, a još manje kako suši (odnosno, ne suši)
Uspjela sam posušiti jedino četvrtinu mašine tetra pelena i to nakon 110 minuta supervrućeg sušenja. :evil:
Imam peglu Tefal, na običnu vodu, koja me izluđuje. Naime, trebalo bi svaka dva tjedna provoditi postupak čišćenja pegle od kamenca, a postupak je katastrofa. Peglu treba napuniti s vodom, pa je zagrijati na max. temperaturu, pa onda tresti da iz nje izađe sva voda i otčepi rupice za paru...:evil: Ne da mi se baviti peglom, ima da šljaka a ne da imaš posla s njom ko s posr.... Možda ja i jesam prelijena za takav stroj, ali zamislite da morate, npr. svaka 2 tjedna odmrzavati škrinju ili frižider!!! Često mi po robi prosipa nakupljeni kamenac :mad: ili još gore, otopi se pa ostavi smeđi flek. Jedva čekam da krepa! :lol: Inače, u uputstvima piše da se NE STAVLJA destilirana voda, koja bi mogla riješiti problem. :evil:
nemoj slušati uputstva, stavi destiliranu vodu
A ja ću ti reći suproto od Tine. Ja sam imala takvu peglu i počela stavljati destiliranu vodu i krepala mi pegla.
Jedino ako je stvarno hoćeš riješiti :lol:
Ja sam ta uputstva uspješno ignorirala.Citiraj:
Elinor prvotno napisa
Već 5 godina peglam samo s destiliranom - i još radi bez greške.
I ja bi jedan tutojeb. Di to ima za kupit?
Napom bez odvoda, sokovnikom od 100000 delova, fritezom koja btw savršeno radi ali mi se zgadi ručak kad vidim koliko masnoće moram usuti u nju, blenderom od zilion decibela
I ja imam tu peglu. Iako je cesto ne koristim :oops: a nova je, rekla mi je prodavacica i pise u uputama da se stavlja samo obicna voda sto je meni bilo :shock:Citiraj:
Poslid prvotno napisa
Jer otkad znam za sebe u aparate se stavlja destilirana voda jer je kamenac zlo.
Sad,nakon nekog vremena i sumnje u prodavace da uvijek kazu nesto samo da to kupis ili da ti se sta prije pokvari pa da moras ponovo doc to kupit, odlucila sam stavit destiliranu vodu,ali prije nego je stavim sta mislite moze li se pokvarit pegla jer bas izricito pise da se koristi obicna iako mi stvarno nije jasno zasto :? Meni je logicnije da se pokvari jer stavljam obicnu vodu... Pa da sprijecim prije nego se to dogodi.
Ja imam Rowentinu peglu na paru sa samočišćenjem i naređenju 'SAMO OBIČNA VODA' doskočila sam stavljanjem samo obične vode. Prokuvane i ohlađene ;) . Kamenac se fino staloži na dnu i pegla ne mora da se čisti češće od 2 puta godišnje kad baš nemam šta da radim sa sobom. Inače, koristim je već 4 godine svakodnevno
Piše u uputstvima da destilirane vode imaju neke sastojke koji štete djelovima filtera.
A ovo s prokuhavanjem nije loša ideja.
Ja baš i nemam nešto puno tih kućanskih aparata...kad bolje razmislim imam samo ono najnužnije, štednjak, perilicu rublja, peglu (koju nastojim koristiti što rijeđe :mrgreen:), usisavač (isto rijetko koristim radije pokupim prašinu vlažnom krpom) i frižider...i nemam nekih želja Dr.Phil...jel to normalno?? :/
Ne znam za vas, ali ja imam Philips glačalo, mama i tata također. Stavljamo isključivo destiliranu, nikad s njim nikakvih problema, a pegla savršeno.
Kako cistite pegle od kamenca? sad stvarno ne znam da stavim tu destiliranu ili ne,ipak mi pegla ponekad i zatreba,a obicno kad nesto nemam mi treba vise nego kad to imam :mrgreen:Citiraj:
clumsy mom prvotno napisa
Sta se tice od ostalih aparata imamo mikrovalnu od wirlpoola i samo rijeci hvala za nju, stapni mikser je isto dobar od Boomann-a, obicni mikser od gorenja sluzi za moj hobi pravljenja kolaca..
A najkorisnija stvar je perilica za robu :naklon:
Svaka joj cast.
Jednog dana sigurno zelim imati sva moguca kucna pomagala. Ali jos cu malo pricekati na to ;)
Sada pikiram rucni usisivac i rotirajucu cetku od rowente :saint:
Malo pomalo :love:
Ova moja se uključi na maksimum, tank se napuni vodom do crte, pegla se okrene u horizontalu a onda se drži dugme za turbo-paru dok komadići kamenca samo ispadaju. Ako je baš zaprljana ponoviš postupak sa još jednim tankom vode. Krupne komadiće kamenda koji se zaglavljuju u rupama očistiš čačkalicom. Treba voditi računa nad kojom će se površinom čistiti pegla jer kamenac ispada i 'rastvoren' u vodi i u parčićima pa natapa površinu ispod pegle
Inače, moja sveki ima neku noname peglu sa samočišćenjem, kupila je od nekih uličnih prevaranata i od istih dobila uputsvo za održavanje pegle. Znam da su joj napomenuli da u vodu doda malo octa pre samočišćenja. Ja se iskreno nisam usudila da to odradim na svojoj pegli mada ona svoju uredno tako čisti nakon svakog peglanja (zaludni penzioner)
U Zepteru, draga. Naravno, ukoliko si mislila na Tuttojebbu (nominativ - tuttojebbo). Ako si mislila na nešto drugo ( :mrgreen: ), onda ne znam...Citiraj:
rinama prvotno napisa
Ni slučajno nemojte čistiti aparate za kavu i pegle octom. Ocat je prije svega kiselina i može doći do nagrizanja i korozije nekih metalnih dijelova.
Moja pegla ima neko dugme za samočišćenje, još je nisam čistila, koristim je preko 2 godine, isključivo sa destiliranom, peglam sve osim čarapa :lol:
ufff, di mi nadje bolnu ranuCitiraj:
TinnaZ prvotno napisa
od bas svih aparata koje imam doma ovo je jedino zbog cega svaki dan lupam glavom o zid zasto sam to kupila
;)Citiraj:
Dream prvotno napisa
ovoliki potpisCitiraj:
pepi prvotno napisa
Ja sam mislila uzimati gorenje kućanske aparate - selimo u naš prvi stan pa mi sve to treba, od veš mašine do perilice suđa. Šta onda da ne uzimam gorenje?
ja ne bi uzela gorenje
Ja sam zadovoljna Gorenjem.
Al kako rekoh, očito sam ubola dobru seriju proizvoda.
ravna ploča od el.šporeta gorenje
ne znam u čemu je stvar ali nema sredstva kojim se može
u potpunosti očistiti, uvijek ostaju neke fleke
ja iman tu peglu i sinoć mi se baš dogodila ona smeđa fleka na njoj od kamenca i kad san izvadila štapić i očistila ga više mi se ne pali :evil: iman je nepuna 2 mj. a koristila san je 10-15 puta možda. e da ni meni nije bilo jasno zašto na običnu vodu.Citiraj:
clumsy mom prvotno napisa
Kakav štapić :? ?