Samo jos nesto cure,ako neko zna priv smjestaj ili hotel u Splitu blizu Cita,plizzz da se javi
Printable View
Samo jos nesto cure,ako neko zna priv smjestaj ili hotel u Splitu blizu Cita,plizzz da se javi
Samo da prijavim,histeroskopija 18.12.u 14h u Citu,nasli smo i smjestaj,nalaz kariograma moj je ok. suprugov ce biti gotov za koji dan.pusa svima :saint:
Sretno i hrabro, migully :*! Ako budeš još u CITO-a oko 21.-ga, nije isključeno i da te dođem vidjet preko puta ceste, ako budeš od volje. Ako si za, šalji mob na PP.Citiraj:
migullyy prvotno napisa
Migullyy,Sretno!
Vidjeces da nije strasno,ni osjetiti neces.Samo ramena... :mrgreen:
ali ne dizi ruke :mrgreen:
:*
Migullyy samo da ti pozelim srecu i jedan veliki :*
Proce ce to dobro i znaj da mislim na tebe!
E cure moje hvala vam na podrsci,ma nije to nista strasno znam ja ali iskreno da vam kazem muka mi je samo od bolnica,ponavljanja prica doktorima,smjestaja i tako tih stvari,ostalo nista mi nije tesko.ina33 u Splitu sam od 18.do 20.ako ti odgovaraju datumi,javi se,naravno da sam ZA vidjanje,E cure imam jos jedan problem,jutros sam isla raditi nalaze ANA ACA I LAC. ANA imaju reagens i uradice mi,a za ACA me pitaju jeli to ANCA a ja nemam pojma,a LAC nemogu uraditi,pa cu vidjeti u Splitu da uradim,pa eto ako neko zna neka se javi.Hm nalaz kariograma je gotov,moj je ok a suprug ima gresku u 6.hromozomu ali valjda nema veze sa sterilitetom,pa vidjecemo.ljubim vas i grlim :love:
Ma, ovo ti uopće ne izgleda kao bolnica, vidjet ćeš, nemaš uopće taj filing, bar puno manje nego negdje drugo. Možda ja dođem u ST i 20.-toga, ali to nisam sigurna, poslat ću ti svoj broj na PP pa ako ne budeš grogi i bude ti se gledalo nepoznate, ja ti mogu doći (meni je CITO preko puta kuće tako da mi nije neka maltretaža, osim ako me nećakinje ne otmu u svojim planovima). Sretno, ne znam ti za ove druge stvari, možda znaju Splićanke, niti za greške u 6. kromosomu, to pitaj na imuno-topicu, tamo će ti tko znati, ili ako ima otvoren poseban topic kariogram (ne znam ima li). Sretno :* !Citiraj:
migullyy prvotno napisa
E cure moje imam novi problem,u utorak na histeroskopiju,a juce dobijem prehladu,nemam temperaturu ,nos ne curi i ovako se nista ne vidi na meni,ali me svaka koscica boli i krajnici skroz zatvoreni,nisam zvala Sparca,juce sam kasno osjetila a putujem sutra ujutru za Split,strah me da se ne pogorsa pa da me ne vrati :cry: .Reci cu mu utorak u 9 i 30 h na razgovoru pa cu vidjeti,sta vi mislite? Tako sam u 1.2007 u Mb cim sam stigla dobila jaku prehladu a cijelu godinu bila zdrava,ali sam se nekako sredila do punkcije,dr mi rekao da anesteziolog nece biti bas odusevljen ako mi ostane takva prehlada,ali sam prosla glat,anesteziologinja me nije ni pogledala :lol: I evo opet sada a jesam baksuz :?
a migullyy i kod mene slična stvar ,zašto ga nisi zvala telefonom i objasnila da neklapaš u ST?ja sam svog dr zvala odmah kad sam dobila nalaz urina i dao mi terapiju pa sad čekam.ja u srijedu idem na lpsc i histeroCitiraj:
migullyy prvotno napisa
:love: :love:
Draga jesi li čitala postove Hani7777 za pretrage u Sarajevu...ona je imunološke platila 90KM bez zdravstvenog neznam za ostalo(nadam se da govorimo o istim pretragama)....malo pregledaj ,često mi iz BiH od drveta nevidimo šumu :/ :/ ....možda griješim ako jesa ispravite meCitiraj:
ina33 prvotno napisa
Znas kako urin mi je ok,tako da neznam sada,a vikend pa se niko ne javlja.Nigdje kod nas nisam mogla uraditi nista od imuno.osim ANA i to jedva jel mi prim dr. nije htjela zaokruziti OB nego se potrefio par u hodniku od drugog dokrora koji su mi rekli da mi mora zaokruziti,i ova ulab. zaokruzi sama a inace ke 70 KM. ACA I LAC cu pokusati u Splitu uraditi,kariogram smo radili u Tuzli,posto u BL postoji samo Kariotip a to Slovence ne zanima,oni hoce da imaju odstampan KARIOGRAM pa da sami gledaju,i to nas je kostalo 500 eura,a eto kariogram nije dobar kod mm,tako da eto i to :? pozzzzzz
u Tuzli privatno ili u bolnici?
U bolnici njihovoj tamo su nas uputili iz BL posto su nam iz SLO. trazili pravi kariogram a u BL moze samo kariotip.Bolnica cini mi se Gradina tako nesto,pa na patologiju,mikrobiologiju hematoligiju neznam ni sama,a zdravstveno nije isto BIH I RS pa smo zato platili sve.A sada mama od mog muza treba raditi,ali kazu moze samo kariotip pa ce u BL raditi.
Ja iako živim u federaciji od firme sam tražila da mi uplaćuju zdravstveno u RS i imala OGROMNIH problema ali sam ih dobila :P ali MM ima zdravstveno u Federaciji pa sam tako na obje strane osigurana(nemožeš drugačije u ovoj banana državi).... :evil: :evil:Citiraj:
migullyy prvotno napisa
E cure moje, gotova histeroskopija i ja se vratila kuci,malo pametnija i iskusnija :lol: Znam malo vise nego sto sam znala.Dr. Sparac mi je prije same histrero.radio 3D UZ i nista nije mogao vidjeti,ali na histero ipak hm. nesto malo.Evo ja cu napisati dijagnozu a onda vam laicki objasniti ono sto je i on meni objasnio.Evo dg. Op. Hysteroskopija diagnostika.Napomena!!! S obzirom na poloznost unutarnjeg koljena odnosno unutarnjeg usca u izraziti AVF paziti kod ET a.Laicki mi je dr.objasnio da imam zavaljenu maternicu ali prema naprijed ne nazad kao u vecine zena,i da imam jako usko unatrasnje usce, gdje kod Et-a kateterom udaraju u zid marernice a da se to nemoze vidjeti UZ koji se koristi kod Et-a, pa on ga nije vidjeo ni na 3D UZ prije histero.takodje maternica mi je skroz pomaknuta u lijevu stranu i ima slika stvarno maternica skroz otisla u lijevo :/ Eto to cemo predociti u Mb pa cemo vidjeti sta dalje.Takodje nalaze ACA I LAC sam jedva uradila u Splitu,Cito i salus ne rade,posalju me u Polikliniku Analiza ni oni ne rade,pa na Firule pa nista, na kraju Krizane urade mi na dug ali da im dostavim potvrdu da se kod nas ne radi i onda mogu podici nalaze a to je za 21 dan.Sada ja vise nista neznam kako ce oni to naplatiti i od koga,ja sam nudila da platim ali oni nisu dali,kazu donesi potvrdu da vasi nerade.....brrrrrrrr nista nekontam raspitacu se.Zahvaljujem se Ini 33 koja je bila moj vodic kroz Split ubila sam je sms-om :lol: Eto toliko od mene za sada ako se neko kuzi u nesto neka pise..........pusa
Migullyy, doborodošla doma i drago mi je da si bolje. Jel' se kužim - ne kužim, ali mi to sve nekako logično zvuči i valjda će Mariborčanima i drugima bit neka indikacija što i kako prilikom ET-a. Nadam se da će ti nove spoznaje donijeti sreću i vibram za skori uspjeh i brz oporavak :heart: ! Nemoj pretjerivat s always ili nekim takvim plastičnim ulošcima, malo više pamuka dok krvariš, pij onaj lactogyn ili neki drugi probiotik sad dok si s "pelenicama" i sve najbolje ti želim!