~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ali mislim da nema te bolesti koja bi se usudila petljati s tobom!
Printable View
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ali mislim da nema te bolesti koja bi se usudila petljati s tobom!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart:
:*
Sorciere, :heart: .
Sorci :*
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart: :love:
~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
ja sam ih radila prije mjesec dana na nuklearnoj medicini u Vinogradskoj,markere CA 125
umirala sam od straha 5 dana
moja mama je dobila rak sa 34 godine i poučena time,nije mi bilo svejedno
kad sam ih na šalteru trebala podići,toliko su mi se tresle ruke da mi je bilo neugodno,no ispalo je sve OK
Ma i ja mislim ovako!Citiraj:
Balarosa prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorci... je li stigao mail???
:love:
upravo stigao :mrgreen: . sve ok. :D :D :DCitiraj:
Maslačkica prvotno napisa
joj, glava mi puca, jer nisam mogla dočekati... :sick: . popila tabletu, al ne djeluje...
sad treba vidjeti kakav će biti papa test, a onda dalje...
valjda ću preživjet 2007... rijetko grozna godina... :/
Sorci, super za nalaze!!! :D :DCitiraj:
sorciere prvotno napisa
:D :D
:D :D :D
Preživjet ćeš... 2007 (još malo ima!!! - malo crnog humora, ako smijem!?) :)
Super! :D :D :D
proročica-maslačkica... :lol:Citiraj:
Maslačkica prvotno napisa
sad mi je lakše
Eh sad kad smo dahnuli, ne moj više da se šališ i budeš bolesna i radiš bilo kakve pretrage :x
drago mi je da je sve OK :love:
eh, nije još gotovo... ali da bar odahnem od ovog, a dalje ću lakše ;) .Citiraj:
white_musk prvotno napisa
Sorcika, nemoj to više raditi :love:
ma to je meni onako palo na pamet... znaš, nemam komada, ne izlazim, ne provodim se... pa ko velim - aj da šetam malo po doktorima... :lol:Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
ko za napast - sve ženske... i onda završim ovako! :x
Sad znaš što ti je činiti! Kakvi doktori, kakve ženske!?Citiraj:
sorciere prvotno napisa
Komadi, izlasci i provod!!! :mrgreen:
Nakon takve greške u koracima :lol: , najvažnije je da je ovako dobro prošlo :).
Super vijesti!
:D
vidjet ćeš da će i papa test biti ok.
:heart: ~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Sorci :* !
:D super za nalaz!
~~~~~~~~~~~~~ i da papa bude takva!
Jupiiii za nalze :D
nisam ni sumnjala
:D :D :D
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :heart:
Drago mi je da je sve ok :D
Jupi, sorcie, odi lipo na sistematski da te sve izpregledaju, kažu da je ginićka super, a papa ima da bude isto dobar :)!
bila sam :mrgreen: . obavila sve osim ginićke... kad sam rekla da neću taj pregled - pogledala me :evil: :evil: , tresnula vratima od ordinacije i dovoljno glasno iskomentirala #$%&@....Citiraj:
ina33 prvotno napisa
ostala sam :shock:
sve ostalo je uglavnom ok, osim blago povišenih masnoća (ali to je bilo trenutno stanje, jer znam kaj sam papala tih dana :mrgreen: ).
btw - dali mi neku dijetu iz 1996. godine (našla sam ju na googlu). prva rečenica glasi: ZAMIJENITE MASLAC MARGARINOM! :/ :?
nemam pojma koja osoba zdravog razuma bi odabrala tu firmu za sistematski.... :nope:
a ja sam zadovoljna sa svojom socijalnom ginekologicom. pregledi kod nje su mi ok, uvijek ima za mene toplu prijateljsku riječ, sasluša me, da mi savjet, objasni pretrage...
pratim u tisini i citam-a kaj si mila mislila -pa ti nemres biti bolesna jer bus nadzivjela sve nas :coffee:
a kaj se doktora tice-nadam se da su svi citavi i da su pregledi islči po tvome :lol:
cuj kaj se tice masnoce-nekaj bi ti rekla ali me strah da ne dobijem opirac od tebe
joj ma ti bus tu s nama jos jako jako dugo i bumo mi zakljucavali topike skupa :P :lol:
lalalalalalalalalaaaaaa
naravski da mi je drago kaj je sve ok-opcenito cm cujem za markere mi se dize kosa-jerbo mi ih je dosta za dva zivota
sorcica :love: :heart:
Sorci od srca ti cestitam. Bas mi je drago da je dobro proslo. ;) Drzi se!
Zamolila bih vas samo da ostanete na temi tumorskih markera.
Naravno cekamo i rezultate ginica, al bih ljubazno zamolila da to ide pod drugim topicom.