i ja sam se češnjakom opskrbila. uz brusnicu i kineski ginseng pa ćemo vidjeti rezultate krajem veljače.
Printable View
i ja sam se češnjakom opskrbila. uz brusnicu i kineski ginseng pa ćemo vidjeti rezultate krajem veljače.
pujice :D pa to su sve samo odlične vijesti!
uz ovo i novi spermiogram tm-a, bit će i :saint: ubrzo!
bravo pujice :D
bravo :D ,dobro da znamo
:D
s obzirom da čekam nalaze briseva koji će biti gotovi u ponedjeljak znam kome ću se obratiti kad vidim narisane beštije,
ti si to sad najfriškije ubijala ;)
:D :DCitiraj:
pujica prvotno napisa
pujica čestitam!!!
I ja sam svoju E. coli (EŠ kako ju MM zove) izbacila sa istom kombinacijom.
Još se moja dr. divila sama sebi kako je uspjela dati pravi antibiotik i sa jednom turom da je nestala... :roll:
To draga :D . Jupiiiiii!Citiraj:
pujica prvotno napisa
juuupi :D, pujice, bas mi je drago da je uspjelo :love:
Može malo pojašnjenja?Citiraj:
pujica prvotno napisa
Imam na nalazu E.coli i gardnerellu... :evil:
I sam me zanima kako se koristi ovaj pujicin mix i što je to ustvari, gdje se može nabaviti...češnjak su vaginalete (ima li u apoteki i kako pitam), brusnica je običan čaj onaj u vrećici ili ..., kako se koristi kantarion (na tampon pa unutra ili... i čajevac, jesu to vaginalete australijskog čajevca ili...
Kod gina mogu tek u petak ali ipak bi probala prirodno...
Može me neko malo prosvjetliti :naklon:
ja sam pila ovako:
- cesnjak kuhan u vinu (tri glavice ociscenog i malo zgnjecenog cesnjaka u litri domaceg bijelog vina, zakuhas i ostavis da vrije pola sata, procijedis i ohladis pa pijes svako jutro 3 jusne zlice dok ne popijes cijelu kolicinu)
- kapsule brusnica forte
- citrofit (koncentrat kostica grejpa koji djeluje kao prirodni antibiotik)
uz to sam tjedan dana stavljala tampone namocene u kantarionovo ulje s par kapi etericnog ulja cajevca
:*
dobila nalaze briseva i sretna sam jer imam " samo " enterokok
a radila sve iz kluba bakterija uključujući trichomonas i HPV :D
dobar rezultat ipak, a enterokok ću nekak dokrajčit, valjda :/
Danas sam podigla nalaze :cry:
U brisu cerviksa pronađen mi je Enterococcus sp i E coli, ali piše da su u malom broju. Međutim u urinu je E coli 10*5.
I što sad!?
Kod ginića ili kod Dr.opce!?
Danas mi je 14dc; nastaviti ili obustaviti sve radnje za ovaj mjesec!? :(
idi prvo kod ginica, al za ovo dvoje antibiotici su ti sigurni tako da zaboravi ne samo ovaj nego i slijedeci ciklus vjerojatno
Thx!
Gore od nadati se nečemu i razočarati se, samo je ne imati se čemu nadati :cry:
ja uopce ne vidim to tako - mislim da je bolje rijesiti ono sto imas (a to su sad bakterije) nego se nadati da si trudna, pa onda se nadati da ce bit sve u redu, pa ne daj Boze u slucaju spontanog lupati glavom o zid zasto nisi rijesila bakterije itd.Citiraj:
Natalina prvotno napisa
nada nije kategorija koja se mjeri vremenom - ona se mjeri srcem pa za nju uvijek ima vremena i mjesta
Imaš pravo, to je realno razmišljanje...
...samo me zabolilo što se dva ciklusa najvjerojatnije neću imati čemu nadati i trenutno izgleda dugo kao godina...
Tračak nade bio je u onom malom broju...
Ali naravno, tu smo da se borimo i bodrimo, budemo hrabre i jake... i prebrodimo sve prepreke na putu do naših malih :saint:
znam da je već sto puta ponovljeno, ali koja je općenita preporuka:
nakon koliko vremena poslije zadnje tablete antibiotika ići na bris - konkretno enterokoka da se vidi jel beštija nestala........
ja sam isla nakon 3 tj. neki kazu 10 dana od zadnje tablete... kako tkoCitiraj:
ZO prvotno napisa
http://www.virogena.hr/glnavi/faq69.html
meni istovremeno gin. rekla da treba proći najmanje 2 tjedna, a dr.opće da idem nakon tjedan dana...
:?
pa logika govori da je bolje pricekati 2-3 tjedna i biti siguran u nalaze nego otic za 7 dana pa se pitat dal je bilo bolje pricekati, to se svaka od nas mora odluciti, jer svaki doktor ima svoju teoriju :roll:
stelerina hvala :heart:
pitanje:
ako netka zna: gdje napraviti privatno briseve, a da ambulanta radi petkom....
Virogena i Moderna dijagnostika mi nemaju tad ambulantu...ima još kaj?
ima li koga?
molim savjet: radimo na trudnoći nekoliko mjeseci. prošli mjesec buknuo cistitis - e.coli. nakon 2 kure antibiotika još je tu i bakterija i simptomi. baš sam prije ovih problema napravila briseve kod ginića, sve je bilo u redu. moram li nakon što se (nadam se uskoro) otarasim e.coli u mjehuru, ponoviti briseve kod ginića? i što ako baš sad zatrudnim dok sam pod ovom upalom i antibioticima - ima li to kakvih nepoželjnih posljedica za plod?
Hvala!
vezano za ureaplazmu:
kada je kod mene pronadjena koncentracija 10*5, ginekolog mi je rekla da nema potrebe za bilo kakvim tretiranjem jer u danasnje vrijeme barem polovina zena ima ureaplazmu i sa njom najnormalnije zacinje i iznosi trudnoce (njen biolog u ordinaciji potvrdio isto to - a zena upravo doktorira na tu temu...)
onda sam sticajem okolnosti otisla kod ginekologa u drugi grad (i drugu drzavu), i nova doktorica mi je rekla isto to - da ne preporucuje tretman a pogotovo ne antibiotike!
e sad, posto sam ja insistirala na tome da mozda ipak treba da me tretira, sada smo se dogovorile da bris na ureaplazmu uradimo jos jednom i provjerimo tacnu koncentraciju...
evo da se i ja javim i napišem vam svoje iskustvo s beštijama.
imala sam e.coli 10 na 5 i ureaplazmu 10 na 4.
za ureaplazmu mi je moja doktorica dala doksiciklin ali samo tri dana i mom mužu također a e.coli sam riješila pripravkom od vina i češnjaka.
kontrolni brisevi su bili uredni tj. riješila sam se beštija izprve a to želim i vama.
ima li iko ista pametno za mikroplazmu?
kakva su vaša iskustva s čajem od zobi ???
koliko ste čekali na briseve za ureaplazmu nakon terapije...
Ja sam naime išla nakon cca 4 tjedna na bris, doktor je rakao da dođem nakon tri tjedna, ali dobila sam m.pa sam pričekala još tjedan dana.
A sad mom D.kaže dermatologica da mora čekati na bris, a prošlo je već skoro 6 tjedana!
Ne kužim, vrijede li ista pravila ili ne?
Sad me strah da meni nisu dobri rezultati jer sam prerano išla...a i postajem paranoična.
Sad svako peckanje mi stvara dodatne dileme u glavi...iako valjda je toga bilo i prije. Više ne znam, zbunjena sam.
I da još jedno pitanje.
Postoje simptomi koji se osjećaju kad imaš neke bakterije.
Ja nisam ništa osjećala, ali nisam obračala pažnju.
Puuuno hvala...
Nisam imala problema s bakterijama, ali gljivice...
Uglavnom, sad sam na dijeti u kojoj je totalna restrikcija ugljikohidrata i osim što sam skinula neke kile, lice mi se očistilo od bubuljica a nema više ni gljivica (vaginalnih).
Tako da potvrđujem da anticandida dijeta funkcionira.
ne vjerujem da si isla prerano jer antibiotici djeluju jos tjedan dana nakon prestanka terapije,to sto si radila bris nakon 4 tjedna cist je u redu ne brini bitno da sad u ovom brisu nema bestije, a sta se tice uroplazme nema nikakvih simptoma za nju saznas samo ako bas radis taj ciljani bris
hvala! nadam se da je to to...;-)
ne znam, nisam istrazivala smije li se u trudnoci, pogledaj malo temu o cesnjaku na nekonvencionalnoj medicini, tamo ima vise informacija
MA pročitala sam tamo svašta i liječim se češnjakom i jogurtom po potrebi....ali me ovo čisto interesiralo jer je vino ipak alkohol i iako kuhanjem akohol isparava, sigurno ga nešto ipak ostane.....
Evo da se i ja potužim svojim problemima. Svako malo sam ili na canestenu ili na rojasolu. Toga mi je više preko glave. Što je najbolje nemam pojma šta je "okidač". Od kiretaže (21.1.) sam na laktoginu koji isto nije pomogao. Pred tri dana me počelo malo svrbit, odmah sam si nabavila canesten, obloge od kamilice, danas jedva hodam, sjedim i više ne svrbi nego BOLI. Dobila sam ranice ne iznutra nego izvana koje nisam dirala (češala). Prekosutra sam kod svoje gin. Do onda nekako oću. Da li neko ima neki domaći recept za pomadu izvana? Čula sam za maslinovo ulje??
mozes maslinovo, ja obicno stavljam kantarionovo (od gospine trave) i stvarno smiruje nadrazenost i svrbez
Kako utamaniti enterokok kod muškarca alergičnog na penicilin kojem ostali lijekovi beštiju zatru samo na kratko? Čajevac i češnjak u rodnicu bi bili malo teži za primjenu pa... ako ima tko kakvu ideju :)