:D :klap: :D :klap: :D :klap:
Printable View
:D :klap: :D :klap: :D :klap:
Cestitam i zelim vam puno srece!
:D :D :D :D :love:
:D :love: :D
Divno! Čestitam i svu sreću želim dalje! Puse dvije za dvije mrve! :heart:
Čestitam na dva :heart:
Čestitam od :heart: :heart:
Ajme predivno, predivnoooo!
Želim da lijepo uživaš u svojim blizancima. :*
:love: :love:
:heart: :heart:
:D :D
:saint: :saint: !!! :D :D
:D :D Prekrasno Uma!! Duplići!! Sve čestitke!! :love:
Čestitam :D :D
Prekrasno! Čestitam! :D
Može i par detalja....
Iskrene čestitke i da guštaš u trudnoći :D
:heart: :heart:
Cestitam, Uma! :D
čestitam!!!! :D
:D Čestitam!!! :D
uma, cestitam tebi i TM :D :D :D
Cestitam puta :heart: :heart:
čestitam! :heart: :heart:
Prekrasno! :D :zaljubljen:
:D :D :D :heart: :heart:
:D :D čestitam!!!
:klap: dr.L.
:D čestitam!!!!!
Čestitam :D :D :D :D
čestitam :D :D
Prekrasno Uma!!!
Čuvaj se! :heart: :heart:
Čestitam :D :D
Hvala vam cure, na svakoj pozitivnoj riječi i vibri - puno mi znači. Dakle da malo dodam detalja cijeloj priči za cure koje ne znaju - mm i ja smo došli kod Lučija nakon 4 god neplodnosti, i mm je dijagnosticirana asthenozo i theratozospermija pa nam je Luči odmah rekao da ćemo napraviti IVF u stimiliranom ciklusu. Znači klasika, Suprefact, Gonal x 3 ampule dnevno i tako da skratim - nakon punkcije smo dobili 16 js. Od njih je dobiveno 8 embrija - 2 su mi vraćena a ostalih 6 su zamrznuti. ET mi je napravljen peti dan od punkcije, kad su već bili blastociste. Inače, ja sam prije2 god, dva puta operirala polipe na endometriju-histeroskopija i kiretaža. Ali sve u svemu, uspjelo nam je od prve! Još uvijek se pogledavamo i svako malo rasplačemo zbog sreće koja nam se desila! Želim vam svima da što prije osjetite ono što mi sad proživljavamo, svu tu sreću, strepnju i iščekivanje sljedećeg UZV. Do slijedećeg pisanja, sve vas voli vaša Uma :heart:
:love: :heart:
Čestitam uma! :D :D
Uživajte u svakom trenutku!
Uma uzivaj u svakom trenutku! Najdraze su mi price o uspjehu cura s MPO! :heart: