:D
Printable View
Čestitam od srca :D
čestitam :D
čestitam ti !!!!!!!
:D :heart:
Čestitam :D
Jupiiiiiiiiii, čestitam od srca !!! :D
I ja se pridružujem čestitkama :dancingfever: !!
Evo, sada malo i detalja...
Nakon 2 AIH-a, jednog ivf-a u prirodnom ciklusu, bio je dogovoren prvi stimulirani ivf. MM i ja imamo dijagnozu idiopatska neplodnost, sve ok, osim što sam operirala miom. Stimulacija gonalima, dobiveno 12 JS, oplodilo se 8, transfer 5. dan, 1 lijepa blastocista i 4 embrija ocijenjena kao loši.
naravno da sam betu vadila 2 dana prije isteka dogovrenih 14 dana od transfera i kada sam nazvala lab, gospon mi je sasvim normalnim ravnim glasom rekao: Gospođo,beta je 280,3. Vi ste trudni!
Ne mogu opisati taj osjećaj sreće koji me preplavio, a u slijedećem trenutku sam zvala MM i plakala. Jadan, pomislio da se nešto gadno dogodilo, a zatim me uvjeravao da je to super i da ne treba plakati! :lol:
Suze radosnice su nešto najljepše na svijetu!
Sada smo trudni 6+4 i danas me prvi put spopala mučnina, zlo mi je kao na brodu, ali sve je to super!!!
Drage moje, želim vam svima što prije suze radosnice!
CESTITAM!! :D
"Tko čeka, taj dočeka!" :D
Evo, još malo dodatka....
Zadnja 2 mjeseca prije postupka, svaki dan sam si radila u sokovniku sok od svježe cikle, pila kapsule matične mliječi, propolis, cvjetni prah i za vrijeme postupka išla na akupunkturu.Točnije 2 tretmana neposredno prije transfera i 2 tretmana nakon transfera. Doktoru ( Kinezu) sam odnijela tzv. german protokol, točke koje se pikaju. Taj protokol rade u nekim privatnim ivf klinikama vani i postižu bolje rezultate.
cestitam :D :heart:
ana33, cestitam! :D
ana33,čestitam :D :D :D
daješ mi nadu (dijagnoza :idiopati) :*
Super ana33 :D
Super!
Čestitke od srca :D
čestitke :D
Cestitam :D
Znači bez uvoda direktno i jasno! :DCitiraj:
Gospođo,beta je 280,3. Vi ste trudni!
Ne mogu opisati taj osjećaj sreće koji me preplavio, a u slijedećem trenutku sam zvala MM i plakala. Jadan, pomislio da se nešto gadno dogodilo, a zatim me uvjeravao da je to super i da ne treba plakati!
:heart: !
Čestitke!Super,1.IVF,pa odmah slavlje.
Ak se ne varam, danas ste trudni 7+0 :heart:
Bingo!
Čestitam! :D
Čestitam!!! :D
Čestitam :D
Divno! Čestitam!!! :heart:
Čestitam :D :D :D