Potvrđujem, upravo sam ih vidjela u CC1.Citiraj:
Honey prvotno napisa
Printable View
Potvrđujem, upravo sam ih vidjela u CC1.Citiraj:
Honey prvotno napisa
Test tuba ima moj nećak, već 2-3 mjeseca... i kad sam zadnji put bila kod njih prije cca tjedan dana još uvijek je bio na životu :lol: .
Narastao je toliko da već više u epruveti skoro uopće nema vode.
Meni je općenito ta igračka jako odbojna i ljigava i mislim da je svome djetetu ne bih nikad kupila. Jedan od razloga je taj što se kad vidim tog ljigavca kod nećaka svakim put pitam od čega je i kakvih kemikalija to napravljeno. Drugi razlog je taj što smatram da ima puno edukativnijih i ljepših igračaka od toga.
Jedna od prednosti jest ta što se dijete uči odgovornosti, mora ga hraniti, pratiti njegove potrebe... ali ja bih se svakako radije odlučila za tamagochia ili zlatnu ribicu :)
I još jedna anegdota:
Ja i sestra kod frendice na kavi i sestri zvoni mobitel- klinci panično pitaju di je hrana od test tuba jer mu blinka neko svjetlo koje signalizira da je gladan. Ona veli da je ne opterećuju s takvim glupostima i nek potraže. Nakon 10 min zove šogor i panično pita di je hrana jer je test tube na samrti :shock: . Frendica je samo bljedo gledala jer nije imala pojma o čemu se radi :lol:
pa vjerujem da tvoj necak ima i takvih :)Citiraj:
emira prvotno napisa
moj TTA je isto skoro do vrha narastao, a dala sam mu dosad samo dvije vrecice. i cudi me da mu je uvijek dobro, a bas mislim da mu ne bi trebalo biti :/ stalno svijetli crveno i to nekako brzo i neprestano, prije je svijetlio dvaput crveno pa pauzica
jel pati?
:lol: :lol: :lol:
DRAGE CURE - DA VAS SVE SKUPA MALO IZVUČEM OD ZLIH VANZAMALJACA NAŠLA SAM NEKAJ - ajmo na google
ZOVE SE PLEO :heart: - dinosaur robotic toy, nema ga još kod nas, upišite na google pleo ili na Toys'R Us, imaju ga!
NE DA JE PRESLATKI, NEGO BI GA ODMAH KUPILA - mada me samo cijena spriječava.... naime košta 485$ ili cca 2500kn. No on VIDI, ČUJE, OSJEČA!!!!! :D
Osim što hoda, naraste 20cm, mazi se, a kada vidi drugoga dođe do njega, pa se paze i maze, igraju se....
Kada dođe doma i pokrenete ga ima reakcije kao dijete od mjesec dana, a dalje se ponaša kako ga VI odgojite. Reagira na ljutnju, bol, sreću, smijeh, te cijelu paletu osječaja - i vrača!
Ne znam - meni se to sve ćini toliko fascinantno - upravo nemoguće!
A sve je počelo bezopasnom potragom za poklon Dini (3.3.g.)
Ima jeftinija varijanta - u Toys'R Us - Puppy Grows & Knows Your Name :heart: za 50$, u varijanti pudlice i Golden retrivera - ja bi naravno retrivera.
Također raste, pamti ime svog vlasnika, zna se odazivati na svoje ime (koje mu date) i tijekom četiri dana naraste do veličine stvarnog psa (ma šta to značilo). Proizviđač peseka je Fisher-Price, tako da tamo možete saznati sve o njemu.
Ajme, jedva čekam da mi malo prokomentirate kako vam izgledaju!
Meni se ovaj alien NE SVIĐA, ja ga se malo bojim... :/
Ako moram birati, rađe ću imati goldena koji spava na trosjedu (i ne linja se) nego nekog ljigavog aliena u tubi od kojeg bi se ježila svaki put kad bi prošla pored njega! :lol: :lol: :lol:
Tek sad sam skužila ovu temu, a imam kaj napisati o njoj. Dakle, da se vratim na prvi post: mi imamo tog aliena, ali više nije među živima. Živio je nekih 3 mj. Očito se nismo baš dobro o njemu brinuli :mrgreen: jer mislim da je pisalo negdje na netu da može živjeti oko 200 dana, ak se ne varam...Zeznulo nas je kaj je sad rano mrak, pa kad smo popodne nekud otišli frajer je ostao u mraku. B. je bio zanomljiv oko 2 dana :/ ja i MM smo se brinuli o njemu. Spojili su ga na net MM i B. ali ja nemam pojma kako. Tamo je pisalo kak se zove, koji je, npr. taj je bio vođa svih aliena, pisalo je da se dobro brinemo o njemu... to je bilo ubrzo nakon kaj smo ga kupili :mrgreen:
pa to sto je vani mrak lako sredis, ostavis mu upaljenu lampu
a ako je problem obrnut, da je previse svjetla, to se nama jednom dogodilo kad je ostao cijelu noc sam u sobi sa upaljenim svjetlom, pa ujutro jadan svijetlio da mu smeta problem sam rijesila tako da sam stavila komadic papira ispred njega
i zaspao odma
ivka, ti si rođena majka ! :mrgreen:
Jeste sigurni da kad "riknu" - ne ožive opet nakon nekog vremena??? :shock:
Mislim da bi me kap zdrmala!
Da nisu oni opasni plinovi na Jakuševcu od ovih "test tuba"? Kad sve odleti u zrak.. Možda su planski došli... :predaja:
Vidi se da se nisam naspavala.... :mrgreen:
Ivarica[b] možeš si mislit kak sam se sjetila ostavljati mu svjetlo :lol: mislim, prvih 2-3 puta jesam, ali dalje... Ali sad je ionako svejedno, pokoj mu duši, sada je među :saint:
ovaj moj tta ima neku gresku
stalno mu dobro :/
:lol:Citiraj:
ivarica prvotno napisa
taj je valjda već narastao i izvan epruvete
ivarice, jel je tvoj moza jos ziv?
dosadno ziv
ja ne znam jel on neki s greskom, ali trgne se jedino kad ga slucajno prospemo po podu
nas je prije nekoliko tjedana poceo blinkati non-stop zeleno, ja sam pomislila da je to sad to, ali on evo jos uvijek zivotari...
ali sav se vec iskrivio i poruznio, premala mu epruveta.
javim se kad (ako) premine!
Đizs, pretvorili ste se u Japance opsjednute gagdetima :roll:
Ne bih ga nikad kupila svojim klincima jer bi ga ili:
a) pojeli dok si reko keks,
b) ubacili hrčcima u kućicu,
c) zagurali u neki ćošak stana di ga dragi Bog ne bi našao
8)
Al mogla bih ga kupit sebi :mrgreen: pa da MM još više prigovara kak nema sexa :lol: :lol:
:lol: Biće da imaš pravu dječicu.... :heart: :heart: :heart: :heart:Citiraj:
mamasch prvotno napisa
Ha čuj zamisli si trogodišnjaka i trogodišnjakinju koji su 24/7 udruženi u nezaustavljivu, nestašnu i beskrajno zafrkantsku parnu mašinu koja melje sve pred sobom.
Ma dobri su, ja laprdam, njima bi to bilo zanimljivo dan-dva, onda bi ga frknuli u kantu za smeće i zbrisali van na igranje - što je meni daleko draže od uzgajanja izmišljenih stvorenja.
Joj, tek sad vidim da imaš blizance... :shock:
Dobro se držiš... :lol: Ma nek su oni živahni, bolje i to nego da ne znaju ništa i bulje u TV! :D
Ali zbilja su dobri :yes: , jedino što na zvizdarije slične TTA, kad se slučajno nađu u kući, reagiraju na gore navedene načine. Staromodna djeca, nema šta, daj im loptu i kamion i sve 5 :mrgreen:
Kao što znate, naš je pokojni već neko vrijeme, ali ga još nismo bacili, na polici je u boravku. I jednu nedjelju prije nekih 3-4 tj. mi se vratili iz šetnje, prolazim ja pored njega, a on svijetli :shock: Stalo mi je srce, B. se poveselio da je oživio, ali veselje mu je bilo kratkog vijeka, svijetlio je sat - dva, i onda natrag u vječna lovišta :mrgreen:
Možda opet oživi.... :shock:
neke koje znam bi umrle :lol:
zanemaren vec pola godine, jos uvijek zivi :shock:
Sad tek ovo vidim. Sven ga ima od 2. mjeseca i još je živ (valjda jer svijetli). I isto kao i ivaričinom, uvijek mu dobro. Kad mu pofali hrane samo mu ulijem malo vode i dečko (valjda je muško :/ ) zadovoljan opet se crveni. Narastao je do vrha epruvete tako da je izbio onaj pipac van.
U kakvom je STVARNO stanju ne znam jer se nismo spajali na internetu. Baš ću potražiti njegove papire i probati.
Prva dva tjedna smo stvarno pazili da je 12 sati u mraku a 12 na svijetlu i seljakali ga po stanu ali od tada stoji u kuhinji na polici.
I Jesus, nisam pojma imala da je tako skup, Sven ga dobio od svoje bivše cure iz vrtića (plus još paket gaćica :mrgreen: ).
A kako se oni igraju s tim čudom? Koliko shvaćam poanta je da mu vremena na vrijeme dodaš vode i seljakaš ga sa svjetla u mrak.
Dora i ja smo posadile par zrna graha u vodu, lijepo je pustio korijenje i sad fino raste, već je nekih 15 cm. Kad vidim da mu fali vode zalijem ga i to je to :lol: Ne čini mi se velika razlika od ovih vanzemaljaca
Nadam se da vam grah ne svijetli.Citiraj:
irenas prvotno napisa
evo ponovno oživljavam temu jer vidim da valjda jedino moj alien nije izdrzljiv..
mi ga jucer oko 7 sati nvecer aktivirali i preko noci prestao svijetliti. da li ga se moze kako resetirati da ponovno ozivi jer ce biti placa kad brat skuzi da je otisao na drugi svijet :)
ajme pa gdje ja živim? prvi put čujem za to čudo! idem kopat po netu da vidim kak uopće izgleda, mislim da ga ne bi kupila (jedino da baš moram) - meni je to preružno, baš ko i dinosauri.... nisam taj tip a ni moja djeca zasad.... vidjet ćemo