Ovako na brzinu, u ova dva quota bi bio odgovor:
Citiraj:
Ancica prvotno napisa
Citiraj:
Nika prvotno napisa
Printable View
Ovako na brzinu, u ova dva quota bi bio odgovor:
Citiraj:
Ancica prvotno napisa
Citiraj:
Nika prvotno napisa
Bez da sam razgovarala s voditeljicama projekta...mislim da nema posebnih uvjeta, odnosno kad bude išlo u moj ići će i u tvoj vrtić.
Super je da hoces pomoc - a takva pomoc ce nam i trebati :) S tim da nece bit tu nikakve rijeci o nasem dopustenju tebi da izvijesis plakat, barem ne onako kako to meni zvuci. Ono sto ce nam trebati je da netko razgovara s tvojom ravnateljicom (ako mozes ti, super :)) i njena dozvola da se plakat izvjesi. I onda tvoja volja ili nekog drugog da taj plakat preuzme od Rode i da ga izvjesi na prigodno mjesto u vrticu. Otprilike tako nekako.Citiraj:
mama courage prvotno napisa
Cim su plakati gotovi, distribucija ce krenuti po planu i programu i tada ce nam biti od definitivne vaznosti roditelji kao ti.
ja sam isprintala pismo i dijelim ga samoinicijativno poznatima i manje
poznatima još me nitko nije tukao ali da me smatraju čudakinjom
oooo daaa 8)
ali baš me briga ako barem jedno dijete bude propisno vezano u AS zbog mog dosađivanja suuuuuper
isprintala sam i onaj novi zakon o prijevozu djece u autobusima i predala
ga ravnateljici našeg vrtića jer ona uvijek naglašava kako sve radi po propisima i ne popušta pa neka i to radi po propisu
i isprintala sam i onaj tekst "nevezano dijete .................
i zalijepila ga na izlog pa neka čitaju i malo misle
tako nekako sam i ja to zamislila. :* nista lakse od toga. onda ću ovih dana kontaktirati ravnateljicu (tete već pitala, nemaju ništa protiv) i čekam na plakat s vaše strane (tj. gdje da ga podignem... i platim. nema frke)... mada, eto, imam blagi osjecaj da većina djece iz naseg vrtica se stvarno vozi u AS. bas cu napraviti malu inspekciju :mrgreen: ako se sjetite, samo me obavijestite kad se može doći po plakat (pretpostavljm u gnijezdo)Citiraj:
Ono sto ce nam trebati je da netko razgovara s tvojom ravnateljicom (ako mozes ti, super ) i njena dozvola da se plakat izvjesi. I onda tvoja volja ili nekog drugog da taj plakat preuzme od Rode i da ga izvjesi na prigodno mjesto u vrticu. Otprilike tako nekako.
Samo jedan ispravak: svi nasi letci, brosure, plakati...se ne placaju ;)
Sorcie, baš si me "pogurala" :*Citiraj:
sorciere prvotno napisa
Ja sam poslala sad jedan mail gradonačelniku (Rijeke) na temu autosjedalica i potreba edukacije. Kao građanin, nevezano uz udrugu, iako sam ju spomenula zbog dva članka s Rodinog portala.
Sorciere, brošure postoje, i odštampane u dovoljnoj količini, možeš zatražiti da imaš kod sebe pa podijeliš.
Koliko sam ja skužila sponzora ne treba, jer sam ja imala na ponudi jednoga :)