:love: :heart:
Printable View
:love: :heart:
:heart: :love:
:heart: :taps:
Draga Bhany potpuno te razumijem.
Evo mi smo prvi put krenuli kad je A. imao godinu i tri mjeseca i vozili smo ga sa sobom u ZG u 2-3 ujutro, pa ništa od transfera, pa još jedan mjesec, ali ovaj put ga čuva baka, ali on još doji i sve je to stresno i opet ništa od transfera. Onda početak vraćanja na posao - dobro je podnio. Onda još tri puta od čega prvi put došli do trudnoće, ali blighted ovum, manje odlazaka je bilo u ZG (svega tri puta za transfer smrzlića). Nakon toga još jedan FET sa negativnim rezultatom, ali najmanje stresan jer smo išli na UZV u ST, pa smo u ZG bili svega dva puta.
Eto - sad smo malo stali na loptu, jer smrznutih nema, a na stimulaciju više ne idem. Moram se ipak malo njemu posvetiti, jer raste, godine idu i tako. Nadam se da ćemo pokušati još koji put u prirodnom na proljeće. Ako ne, sretna sam što i njega imam.
Nadam se da ćeš i ti skupiti snage za dalje, jer ipak imaš smrznutih i lakše se podnosi tada postupak - znaš to i sama.
Inače, i meni se A. prvi puta razbolio kada sam bila prvi put došla do transfera i bilo mi muka što je bolestan, a ja ga ne smijem uzeti u ruke, a sve uzalud...
Ma uspjet ćemo mi još jedan put :love: :*
BHany, :love: :heart:
...i uspjet ćete ponovo :love:
bhany, poslije pada slijedi dizanje.... a bit će na kraju pravi skok, vidjet ćeš.... pusa! :heart: :D
Ja ništa ne razumijem... samo sam ludi optimista i mislim da će sve doći na svoje jer vi to stvarno zaslužujete :love:
Bhany-priča me je baš onako taknula, nisam ju stigla pročitati do danas :(
ŽAo mi je što ti se sve zakompliciralo, žao mi je kad vidim koliko se oni koji nisu blizu Zagreba moraju namučiti da bi organizirali život uz postupke.
Što je pravi odgovor- ići dalje ili biti zahvalan i na jednom djetetu, to ćete najbolje znati ti i muž.
JA znam samo jedno, a to je da kad bih imala prevelike dvojbe i grižnju savjesti da ne bih išla dalje, jer djeca sve osjete, razumiju puno više nego mi odrasli mislimo i zamjeraju za cijeli život makar često puta i nemaju dovoljan razlog.
Puse, oporavi se, odtuguj i grli svoju čudesnu princezu :*