ena :love: :heart:
Printable View
ena :love: :heart:
ena :love: puno se pazi! I pij puno tekućine..Jesu ti dali antibiotik?
Ja sam u prošloj trudnoći imala stalno problema s E.coli a na samom kraju jke urinarna infekcije uzrokovao i streptokok b..kojeg je na porodu Vita i pokupila :/
Bojim se da ću i u ovoj imati problema, jer i mene bole križa baš tipično za urinarnu infekciju..
Ček, ček jel' ti to nama nešto želiš reći? :?Citiraj:
loonalee prvotno napisa
Ena odmaraj, iznenadila sam se da si već tako blizu termina...
Loona??!! Razveseli nas...Citiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
Ena :love:
Loona?! :cekam:
"sv, Nikola je baš jako dobar kad mi je donio ovako prekrasne poklone!": Tia
Ena :heart:
Trudnice, jel to epidemija :lol: ?
Ohoho, Loona, nije valjda... :? :cekam:
je :oops:
i ja umjesto da skačem od veselja, plačem i u totalnoj sam komi....
Zašto draga?
Lunić, zašto pakiš? :(
Ena i ja tek sada vidjela da je tebi termin uskoro i da Dora stiže za koji dan...Uživaj i odmaraj! :love:
:taps: ajde, ajde, proći će te to... hormoni rade....Citiraj:
loonalee prvotno napisa
iskrene čestitke :D
Loona,čestitamoooooo!!!!!!! Samo se opusti,bit će sve OK! :D
Loona, čestitam :D
Ne brini zbog suza, i ja sam u početku bila malo šokirana kad sam vidjela neplanirani plus, a sad ne mogu zamisliti da bi bilo drugačije.
Ena, izdrži još malo :heart:
Ni nama pospremanje nije jaka strana
Loona :love:
Loonaaaa!!! Čestitamo!
Leki i Romina kaj mi čekamo? ;)
Ja ljeto i pun mjesec :lol: a ti?
da me mm napije i iskoristi :lol:Citiraj:
Nitica prvotno napisa
:lol: I ja! (samo napominjem da još nisam odlučila koje ljeto 8) )Citiraj:
Leki prvotno napisa
svi smo mi i plakali i bili u komi pa sretni,pa tužni...sve je to ok i za ljude :heart:Citiraj:
loonalee prvotno napisa
Naravno da ne :lol:Citiraj:
Nitica prvotno napisa
Mi onda ostajemo zadnje! :mrgreen:Citiraj:
Leki prvotno napisa
loona, cestitamo :D :heart:
zlocesti hormoni uvijek rade u trudnoci!
drz nam se!
sve ce bit ok!!
Ma možda me samo lupaju hormoni, i možda je malo šok jer je bilo neplanirano...a možda jer su mi se vratili strahovi...morati ću mirovati--tko zna koliko dugo...već sad imam urinarnu infekciju, zbog autoimune bolesti štitnjače moram isti čas početi piti hormone...ne znam što ću s poslom...zna li netko kolika je naknada za čuvanje trudnoće?...taman smo u fazi dizanja kredita....a možda su stvarno samo hormoni....Citiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
uglavnom, stalno mi se plače :cry:
Loona bi će sve supač, samo pričekaj malo da se sve slegne... :taps:
:love2: žao mi je što to moraš prolaziti ali sam uvjerena da će sve biti ok :heart:
Joj, Loona, probaj gledati stvari iz druge, pozitivnije perspektive i vidjeces da ce sve biti OK :heart:
max. 4250kn...Citiraj:
loonalee prvotno napisa
daj si vremena da se navikneš na situaciju i vidjet ćeš da nije sve baš tako loše :taps:
hvala curke :heart: ...i ja se nadam da će sve biti ok...
da, to sam si i mislila...i onda kad rodim, ne računaju mi punu plaću već prosjek zadnjih 6 mjeseci a u taj prosjek ulazi ova naknada...Citiraj:
Larita prvotno napisa
nije istina... uzimaju ti isti prosjek samo ti isplaćuju puni iznos tj. tvoj prosjek zadnjih 6mj. prije nego si otišla na bolovanje...Citiraj:
loonalee prvotno napisa
ne znam jesam dobro objasnila... uglavnom na bolovanju dobiješ max.4250, ali kad otvoriš porodiljni prvih 6mj. svoju punu plaću....
jesi 100% sigurna? Meni su rekli da ti se računa prosjek u zadnjih 6 mjeseci od otvaranja porodiljnog, dakle, ako si bila na bolovanju, onda da se računa ta naknada...gdje to mogu provjeriti?Citiraj:
Larita prvotno napisa
meni su rekli da ne nosiš novi prosjek plaće kad otvaraš porodiljni nego ti isplaćuju po tom prvom koji si donjela kad si otvarala komplikacije (tak je bilo i prije)...
pod uvjetom da nisi prekidala bolovanje...
daj me nemoj plašiti... ja idem na bolovanje od NG...
sorry, ne želim te plašiti, ali moram biti sigurna koja je situacija, kako bih znala kako i što pregovarati s poslodavcem...u krajnjoj liniji, ako bude potrebno, raditi ću od doma..iz kreveta :/ Ne mogu si ovog trena dopustiti rezanje plaće...Citiraj:
Larita prvotno napisa
Loona probaj nazvati na 4882-100 (Zdravstveno u Jukićevoj) i traži Odjel za porodiljne naknade.
nitko se ne javlja već cijelu vječnost...
Meni sad rekli da oni nemaju nikakve upute o tome kad će i da li će biti promjena vezano uz porodiljne naknade :?
Kaj im to znači? Pa, nek kažu kak je sada...Citiraj:
loonalee prvotno napisa