Cestitam i da se sve tri mrvice odrze!
:D :D :D
Printable View
Cestitam i da se sve tri mrvice odrze!
:D :D :D
Bravo,čestitam :D
Čestitam :D
Čestitam, navijam za dupliće! :heart: :heart:
Čestitke :) :D :D :D
Pa evo moje priče: Počela je na SD 2004. i dijagnozom oligoasteno. kod mene je sve u redu, znači: hormoni, HSG, krv, nisam nikada imala nikavu upalu, klamidiju, ureapl. pa smo napravili 2 AIH, bez uspjeha....Citiraj:
fritulica1 prvotno napisa
...i tek ove godine u travnju smo u OS. krenuli ponovo....prijavila se na Rodu...malo učila od vas....pokušali smo i tamo jedan AIH...nije spio, spermiogram jako varira, pa su nas uputili na VV...
Javila sam se dr. A i odmah me primio za nekoliko dana, da nam ljeto ne prođe bez veze, napravili smo još jedan AIH, tako da malo vidi kako mi organizam funkcionira...međutim, nije uspio....i evo sad prvi stimulirani IVF...
Tjedan dana od prilike sam primala Gonal, ali sam imala sam tri folikulića s tri jajne stanice...nismo baš bili zadovoljni mojom reakcijom, ali evo oplodila su se sva tri vrlo dobro tako bi je biologica rekla i dala mi je šanse 40% za trudnoću i ako uspije 30% za trojke....
...i evo me sad....još sam zbunjena i mislim da možda nije istina...samo se bojim da sada nešto ne krene loše...
...u srijedu ću ponovo vaditi betu, nazvati dr.A. i vidjeti što dalje....mislim da je netko napisao da je na godišnjem, tako da će me onda možda poslati na UZV kod mog gin......
Neugodno mi je pisati puno...ali ako nekoga zanima, što se događalo u ova dva tjedna čekanja, simptomi ili bilo što drugo, slobodno neka me pita...bila bih sretna kada bi sve ovako relativno lako to postigle...jer ima onih koji su puno, puno više muče, a ne ide im....
...samnom je na punkciji 30.11. i transferu 03.12. bilo dosta cura pa bih voljela znati što je s njima...ako se neka od njih prepoznala u ovim datumima voljela bih da se javi....
Puno pozdrava svima i hvala što ste ovjde...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I da se uskoro javiš s otkucajima :heart: (ili možda :heart: :heart: :heart: )
:D
Prekrasno!!! Čestitam! :D
Prekrasna betica!
Ana Marija cestitam od :heart: i zelim ta sve bude uredu do kraja trudnoce. A mene zanimaju simptomi tokom cekanja jer meni je 12 dan od inseminacije i evo me vilenim, a voljela bi da to podijelis sa mnom. Mozes i ovako a moze i na pp. :love:
Čestitam od :heart:
Draga Lanaaa...Citiraj:
lanaaa prvotno napisa
Ja sam ti imala četiri inseminacija i nisam imala nikakvih simptoma osima male boli u donjem dijelu stomaka, kao kad trebaš dobiti, ali mislim da je to bilo od Utrogestana...i ništa više...a kada sam postala razdražljiva, znala sam da imam PMS....tako se i dogodilo. Tri puta sam dobila M. preko Utrogest. a zadnji puta sam dobila četiri dana od prestanka uzimanja...
...a sada...boli me stomak, malo me probadalo baš u predjelu jajnika privh dana nakon ET, bole me grudi (ali ne kao kad trebam dobiti, tada su mi napete) a sada samo teške i mekane, bolne na dodir, kao i bradavice... i sve sam to pripisivala lijekovima...kad eto...velika beta...
Baš lijepa, sretna i kratka priča da nam uljepša blagdane. :D :D :D
Javi nam kad srčeko prokuca.
AnaMarija čessstiiitam :D
Cestitam od :heart:
ana marija čestitam :D
naravno da trebas nastaviti sa utrogestanima :roll:
Citiraj:
sjetna35 prvotno napisa
Baš mi je drago kad mogu nekoga razveseliti...zato sami otvorira topis jer znam da sve čekate čuti neku sretnu priču...
Tako sam i ja ...stalno sam tražila da mi netko ispriča kako je uspješno bilo, tada sam mislila: "ima nade i za mene" i ulijevalo mi je optimizam, tako i ja sad želim svima vama reći da ćete dobiti svoje bebe, malo prije ili malo kasnije ali one su tu....samo ih malo trebate pričekati.... :) :) :)
Ana-Marija34 :*
Ana-marija, hvala za priču i neka sve teče u najboljem redu!!! :love: :heart:
Bravo slavonko.. :D ...samo polako i uživaj...neka beta bude visoka za :heart: :heart: srdašca....
Evo da vam prijavim i današnju betu 2368.... :D ...u petak ponovo... :)
: :D !
:D BRAVO!!!!!!! :D
juuuupiiii :D
:heart: :D :heart: :D :heart: :D