Potpisujem. Tj. ako netko ima jako puno madeža enivej mora na kontrolu, ali najopasniji su oni tamni/crni.Citiraj:
Roza prvotno napisa
Printable View
Potpisujem. Tj. ako netko ima jako puno madeža enivej mora na kontrolu, ali najopasniji su oni tamni/crni.Citiraj:
Roza prvotno napisa
Da li je netko išao skoro u Zg na pregled?Koje bolnice to rade i dal se treba naručiti?Malo su me isprepadali po medijima,pa bolje da se kontroliramo :)
ja sam bila sad nedavno na pregledu usklopu pregleda melanoma, veli teta u Vinogradskoj da imaju jaku gužvu.
Kolko je cca cijena odstranjivanja madeža u privatnoj dermatološkoj ambulanti?
To ide po komadu, ili?
Mislim da ide po komadu znam da se za svakog posebno plaća ta analiza 500 kn, ja sam svoje izvadila u bolnici jest da sam čekala na red par mjeseci ali nije bilo neke velike žurbe, to mi skinuli i došli nalazi za 20 dana.
Znači skidanje je xy kuna plus 500,00kn analiza?
Sad sam našla meni u blizini jednu ordinaciju pa ću baš otići do njih....
da, tako je meni rekla koja radi u jednoj privatnoj poliklinici
Ja sam prošle godine kod privatne dermatologice skinula poprilično toga, što baš operativno sa šivanjem (čak je i sestra asistirala),što rezanjem laserom, što smrzavanjem tekućim dušikom.
Analizu nisam ništa platila jer sam od doktorice opće prakse zatražila uputnicu za analizu za kliniku za tumore.
Jest da se malo "čudila" i kolutala očima, tipa "pa Vi ste to kod privatnika...",na što sam joj rekla da sam time poštedila proračun dodanih troškova,ali analizu mi HZZO može i treba napraviti jer analizu ne radim iz estetskih,nego zdravstvenih razloga..Uglavnom, inzistirala sam i dobila.
Onda sam to donijela privatnoj dermici koja mi je sve radila i ona je poslala mađež na analizu .
E,da,još jedna info: treba se odvesti samo 10-20km van Zg-a i cijene privatnih zdravstvenih usluga osjetno padaju.;)
ja sam skidala jedan prošle godine na institutu. bio je dosta velik, ali s relativno malom bazom pa nisu rezali nego su ga samo nekako u jednom potezu otfikarili i zavarili ranu. sutradan sam se smjela normalno tuširati. ali mi je stigao doma račun naknadno 160 kn. ali ja nemam nikakvo dopunsko
Mogla bih i ja onda kombinirati uputnicu za analizu od opće prakse (to neće biti problem dobiti) i odstranjivanje privatno (jer iskreno neda mi se čekati u bolnici, a i nikad neznam dal ću za mjesec/dva/tri imati kuda s klincima baš u vrijeme kad se naručim)....
Čak imam i dopunsko,
Ja sam prije par 2god. skidala na Rebru,sa uputnicom,jer mi je smetao.Čekala cca 2tjedna i ništa nisam platila,jer imam dopunsko.Voljela bi otići na pregled,reda radi.Znači Vinogradska to radi...Vidjela sam neki dan na Kolektivi,da se može kupiti bon,pa umjesto 500kn pregled košta 200kn (u Stelli).
Ja sam bila u Vinogradskoj na pregledu madeža prošli tjedan,prije si vani nego unutra.A čekala sam termin pola godine-katastrofa.Ima više dr.pa valjda na koga naletiš......Privatno preporučam Nemetovu(kolegica je bila s djetetom odstranjivat madeže).
evo opet besplatnih prelgeda bez uputnice u zagrebu
http://www.vecernji.hr/regije/preven...-clanak-416306
ajde odlično, zovem u ponedeljak!
ja bih trebala preporuku za pregled madeža kod nekog privatnog dermatologa
unaprijed hvala
Poliklinika Nola, sjajni su, ali skupi.
Mm je skidao u Dubravi, sve skupa smo cekali oko mjesec dana! Otisao je samoinicijativno kod dermatologa u ambulantu i dobio termin za rezanje za 2 tj! Skinuli su mu 4 komada na ledima odjednom i svi su bili ok! Ali on ih je pun tako da se redovito kontrolira tamo!
privatno ili?
ako je privatno koliko ste platili?
ja sad ljeti ne bih ništa skidala, ali imam jedan jako gadan madež koji se počeo ludovati na ruci, mijenja boju i boli me, imam feeling da je pun tekućine
išla bih ga pregledati ali ne znam di, nema šanse da čekam dok dođem na red...
a privatno mi je malo skupo...
jel tko zna koliko se čeka na pregled privatno?
pa ja vjerujem da privatno vrlo brzo dođeš na red
jedino je sad zeznuto jer je sezona GO-a
u sigetskom domu zdravlja rade 2 dermatologinje i kod jedne je princip (bar je bio prošle godine) da nema naručivanja nego se uzme broj i taj dan te primi (mi smo došli odmah ujutro i bili negdje 10-ti na redu, još je bilo dosta brojeva za taj dan)
ne znam kako se zove, negdje su mi zbuksani ti nalazi, ali to sam i saznala tako da sam nazvala za naručiti se i onda su mi telefonski rekli da trebam doći i uzeti broj
uh sorry na ovako zbrčakanom postu, pišem nabrzinu
edit . išli smo preko uputnice
Molim vas prporuku za detaljan pregled madeža može i privatno. Navodno su u Vinogradskoj ok doktori, jesu kod njih termini samo ujutro ili ima npr. I iza 12h? Hvala
Bio neko skoro? Imam dva jedan je napisala hitni,drugi neki mini vaditi
Ja sam kćer vodila u Polikliniku Janušić. Odstranili su joj madež bez rezanja, RF metodom, nije ostao nikakav ožiljak.