Samo da se pohvalim da sam ponosna vlasnica još dva mutt-a :mrgreen: .
Printable View
Samo da se pohvalim da sam ponosna vlasnica još dva mutt-a :mrgreen: .
Prekrasni su!!! Osobito onaj s leptirićima..
Pitanjce: koji je to materijal izvana? Djeluje mi kao flanel. Jel je?
Ena :klap: prekrasne su!!! Posebno leptirići :zaljubljen:
E, jesi brzoprstićka! Daj prišapni kad je slijedeći stocking; lijena sam pratiti!
Ko da mi trebaju pelene :roll:
Baš su krasni! :zaljubljen:
Mislim da ovo nije flanel nego mako...barem mislim na ovaj lijevi ;)
materijal na Mutt peleni djeluje kao nešto gušće pleten žersej (kao za majice)
leptirići su :zaljubljen:
Nemam pojma! Tu i tamo pogledam njenu stranicu ima li što novog. Ako doznam svakako ti javim. :)Citiraj:
Elinor prvotno napisa
Materijal izvana je đersej.Citiraj:
Pliska prvotno napisa
Evo, pripremite kartice vi koje ne možete odoljeti Muttaqin pelenama:
http://hyenacart.com/prod_details.php?id=84654&vid=196
Joj mene joj...Citiraj:
aishwarya prvotno napisa
Imam jedno pitanje za Muttoljupke: jel padate na materijal, na izdrživost pelene - uložak od konoplje, ili na kroj? Meni recimo kroj uopće nije nešto, tj. isti je kroj kao od Bella bottoms, ali su drukeri puno lošije raspoređeni. I malo preplitak za veću djecu. I onaj trifold uložak me izluđuje! Upija super, ali prenisko je i živcira me to slaganje. Ali materijali su :zaljubljen: i to mi je razlog da dežuram u sitne noćne sate :roll: .
i mene zanima zasto su ove pelene tako posebne. pa ne vjerujem da je samo dezen u pitanju :?
Meni materijali i izgled, o ostalome pojma nemam. :mrgreen:
zaboravila si spomenuti - adrenalin :mrgreen:Citiraj:
ninaXY prvotno napisa
:lol:Citiraj:
wildflower prvotno napisa
Meni materijali, vanjski i unutrašnji. Super mi je i trifold uložak, ali 3SR mi nije neki izum; više volim ove M i L što imamo. Iako, taj 3SR super upija i lijepo se da složiti na novorođenačku veličinu (bit će za slijedeće novorođenče :mrgreen: ) Mekane su i šarene, i to je to.
Plus adrenalin. :mrgreen:
coccinella - e pa cestitam od sveg srca na novom malom :heart:!!
on-topic: neke od vas znaju da ja ne kupujem fittedice, jer ih mogu sama sasiti i imam dovoljno takvih.
ali kad se radi o adrenalinu (ali i o finim, nekicastim dezenima koji su pravi odmor za oci, jos da ne spominjem vrste materijala), hmm... :mrgreen:
ovo je moj ulov... skruseno priznajem...
wildflower, prekrasna je !!! Takvu sam i ja željela! :)
Na materijal - vrstu i dezen, na kvalitetu izrade,izdržljivost i naravno...adrenalin. :mrgreen:Citiraj:
Kroj je više prilagođen sitnim bebama - moja D. ima 4kg, a našu M vel. već kopčam na predzadnje drukere oko nogica.
3SR sa trifold uloškom u najmanjoj veličini na bebi mi djeluje preogroman, ali zato trifold uložak i Bella Bottoms pelena je odlična kombinacija za noć :) .
Wildflower, super ti je ulov! :mrgreen:
Da, ono što nisam spomenula gore (a Cocci mi se smije :P) je da su Muttevi jako hvaljeni po stranim forumima i stranicama, pa vjerujem da ima nešto u tome i da su stvarno dobri. :)
Čemu takva sitna slova, jedva sam našla o kakvom ulovu pričate! :roll:Citiraj:
Lijep primjerak! :klap:
Imam jedno pitanje, nemojte zamjerit nova sam
Da li će do večeras postavit još pelena na aukciju ili će biti samo ove M koje već jesu? Može li se to uopće znat do zadnjeg trena?
Sinoć sam se zeznila pa čekala budna do 3, :oops: večeras mi se ne da ponovo. :mrgreen:
Nekada zna dodati preda samu prodaju.
Nekada zna dodati preda samu prodaju.
Nadam se da će dodati još pelena, ja vrebam veličinu L. Dobra je vijest da je danas stocking ranije no obično, 4:30 pm ;)Citiraj:
cuckalica prvotno napisa
a čini mi se da je malo spustila cijene :)
A-ha, većina ih je 19 USD...Al nijedne L. Neće valjda još jedan stocking proć bez ijedne L pelenice :(
Došle su L! :D
Sretno večeras svima, a naročito meni :mrgreen:
I jeste li šta???
ma kakvi
srusio mi se site 3 puta
a usput imam reflekse kao mrtvi konj :(
dok ja otvorim vec je sold out
Yup, dvije! :mrgreen:
Eh da, sad sam se sjetila fenomena zvanog "overselling"... :roll: Valjda neće baš nas zakačiti. :/
I meni se rušio 3 puta, još k tome mi se mali probudio točno u 10.30 :roll:, al uhvatila sam jednu, i to onu koju sam najviše željela! :D
KAKO?????
Morat ćete mi otkrit tajnu uspješnog bidanja.
Valjda su svi smotani prvi put, drugi put će bit bolje? Mora!! :mrgreen:
A šta je sa ovim AIO? To bi trebalo za sat vremena?
Totalno sam razočarana, a veselim se već 2 dana novim pelenicama
I mene zanima koju je Elinor upecala. :mrgreen:
Ja sam uspjela odoljeti adrenalinu.
Samo sam vas gledala. 8)
Cocci, htjela sam (i dobila :mrgreen: ) Jungle animals L. A što nemaju sve bambus unutra? Ja mislim da imaju, jedino je izvana "knit" ili "wowen".
Ma kakvi, većina ih ima šareni velour.Citiraj:
Elinor prvotno napisa
:P
To je ova zadnja u nizu.