Sirius Black prvotno napisa
Nije uopće problem u tome što je meni neugodno nego što ona ne želi sisati. I sad je ista situacija, ali imamo sreće što je dobro prihvatila dohranu i pije vodu na bočicu pa mogu biti sigurna da joj ništa ne fali.
Bilo je sve o.k. prvih cca. mjesec i pol dok još nije primjećivala okolinu oko sebe, pa sam ju dojila i kod doktorice i svugdje. Nakon toga jednostavno nije htjela. Znala sam da je gladna, ali joj je za dojenje trebala mirna atmosfera i poznata okolina, a ona se od najranije dobi okreće na svaki zvuk. I onda je krenulo plakanje, pa sam mislila da će jesti ako je gladna. Vrištala je kad sam ju približila prsima jer je htjela jesti a nije mogla dok se ne smiri. Pa ju je MM nosio na rukama i plesao da se malo umiri, i dok je već bila totalno iscrpljena onda je sisala ko da tri dana nije jela.
MM-ovi su 200 m od nas, i idemo tam povremeno na ručak. Kad je gladna, legnem s njom na kauč ali ona okreće glavu i gleda okolo. A cendrava je i ništa ju ne može smiriti. Nema nam druge nego se pokupiti ranije doma, i onda doma se smiri i navali na cicu.
Kod mojih sam legla tak da ništ ne vidi i ono kaj vidi pokrijem s bijelom plahtom, svi moraju šutjeti i onda nekak uspije.
Na bočicu pije vodu u bilo kakvim uvjetima.