ivarice, ja plačem.
:heart:
Printable View
ivarice, ja plačem.
:heart:
zbog mene?
nije me boljelo :*
apricot ovo za akupunkturu je točno. osim toga neće ti uzeti krv ako si se (mislim) 6 mj ranije tetovirala.
tetovaže su posebno opasne i Jukićka je baš jednom objašnjavala da se npr virus Hepatitisa može održati u boji kojom se tetovira.
dakle, razmislite o tome :)
Ivarica hvala ti puno.
Što se tiče informacije o "odvajanju" trombocita, nisam za to znala da se može. Za plazmu znam, ali ovo je super.
anna-y, hvala puno na informaciji, proslijedit ću je prijateljima.
Da vas informiram o tijeku događaja.
Moj frend je OK (a nadam se svakim danom sve bolje), dnevno dobiva 10 doza krvi (pa zamislite kakav je to ritam), ali su rekli da mu je tijelo samo počelo proizvodit trombocite što je veliki korak naprijed.
Što se tiče dobrih ljudi, prikupljeno je juče preko 250 doza krvi, nevjerojatno, predivno, puno hvala svima koji su reagirali.
Jako se puno ljudi javilo, te smo zbog vrste situacije već počeli molit ljude koji žele dati krv, da daju slijedeći tjedan, te i krajem slijedećeg tjedna (zbog kratkog trajanja trombocita). Jer normalno, kad "isteknu" ove svježe doze krvi, bit će dobro da ima i novih.
Inače što se tiče dobrovoljnog darivanja krvi, to je ZA DOBROBIT SVIMA KOJIMA JE POTREBNO! Tako da kad se daruje, nema darivanja za pojedinca, već za pomoć kome treba. Tako da se tim aktom pomaže ne samo mome prijatelju, već i svim ljudima kojima je iz nekog razloga potrebno...
Zato vam uvelike svima hvala! :heart:
ovo je tocno, mene su odbili.Citiraj:
big milky mum prvotno napisa