ma lakše mi je kad znam da nas se više pati
Printable View
ma lakše mi je kad znam da nas se više pati
naravno, idem i ja večeras :)
i ja vas podržavam od otvaranja topika, ali ne držim se striktno ove dijete. vi ste me motivirali da krenem s redukcijom unosa hrane. da, baš tako. blagdani i istovremeni pms su me uništili. sve završilo u bokovima i bedrima, strašno. uglavnom, prvog dana vaše dijete pila sam puno vode, osobito kad bih osjetila glad i jela samo po koji zalogaj crnog kruha. sutra sam već bila prilično iscijeđena, a osjećala se odlično (manje umorna, veće bistrine uma). i dalje sam nastavila tako, uz nešto svježeg sira, voćnih frapea, integralnih žitarica i sl. rezime izgubila 2-3 kg (još bih toliko trebala) i to najviše na bokovima, a ne gladujem. traperice super zadovoljavajuće stoje.
ono bitno je da se sada zasitim s manjom količinom hrane nego prije i nemam potrebu za slatkim - vjerojatno zbog niskog GI hrane koju jedem. zato mi nije teško nastaviti (iako sam svjesna opasnosti yo-yo efekta, uf).
sportom se ne bavim, nikako nisam sportski tip.
evo, samo da znate da imate i od mene podršku od početka - i vi ste meni podrška.
puno sreće u nastavku!
:love:
danas sam vozila bicikl 20 minuta
kako ste cure, jeste na dijeti?
MM pije vodurinu i čaj, za ručak je jeo onu vodicu u kojoj se brokula kuhala, bljak, i nalupao si je teleće šnicleke, eno ih pacaju se u frižideru i čekaju večer. i nasenfao ih je i salatu je napravio. i friške žemlje kupio.
na dijeti sam, dobro podnosim
migrenu sam zaradila zbog vanjskih čimbenika
curke jer smijem ako dojim,naljevat cu se vodom pa neće nestat za jedan dan(mlijeko),a ta kila bi značila jako puno u mom debelom svijetu!inače sam rukometašica,teretana i treninzi,a sada sve je stalo.od 4 mj. trudnoće nisam potrčala,sad više i ne mogu(nesmijem ništa dok doijm)
samo da kažem da kod mene ne pale šetnjice i "zdrava prehrana"meni za ove kile treba nešto konkretno
:/
tetamaja, ni slučajno!
nema veze s vodom ni proizvodnjom mlijeka; mlijeko ne nastaje od vode niti bilo čega što jedeš, mlijeko proizvode hormoni.
ali, izlučivanjem otpadnih tvari, prvenstveno ketona, možeš naškoditi bebi.
zaboravi na rigorozne dijete tijekom dojenja: bavi se sportom ako stigneš, jedi laganiju hranu, ne pij sokove ni mlijeko nego vodu...
ako si se bavila sportom, znaš koji su temelji zdrave prehrane.
više troši, manje unosi i to je to.
dijeta - ne!
apri, draga, kad vec sudjelujes na ovom topicu, ajde mu promijeni naslov, pliiiiz
zašto?Citiraj:
ivana7997 prvotno napisa
evo ja samCitiraj:
ivana7997 prvotno napisa
toliko od mojeg sudjelovanja na ovom topiku :mrgreen:
a ha :oops:Citiraj:
ivarica prvotno napisa
tko ide sa mnom 22.1.?
ja se prijavljujem za 22. - inace ova tura za 22. bi trebala biti vrlo ucinkovita jer je puni mjesec a tad se najvise gubi... ja sam inace pocela s UN dijetom od kraja godine ali ne drzim se 100 posto pa kopmbiniram s mjesecevom... u 3 tjedna sam maknula 4 kg a negladujem nego se trudim pratiti dijetu ... inace imam strasno puno kg jer sam debela zatrudnila s blizancima i poslije dojila dugo ... trebala bih skinut 15-20kg ali nepostavljam vremenski rok a potajno se nadam u 6 mjeseci do ljeta da cu uspjet.... :)
ja, ovaj put ne bi trebalo biti toliko teško ;)Citiraj:
maria71 prvotno napisa
jel se to u ovo navedeno vrijeme zatvori usta i onda do iduceg dana u to vrijeme ne jede?
yesCitiraj:
Ines prvotno napisa
Evo još malo do kraja :D :D i izdržala sam jedan dan bez jela
ah draga, sad ti tek slijedi najgore 8)Citiraj:
neva prvotno napisa
Iako sam govorila da necu, evo i ja sam od jucer na ovoj dijeti. Trenutno sam na poslu i naljevam se vodom. Strah me da cu "navaliti" na objed kad pasaju 3 sata...
e to se meni i desilo,navalila sam na hranu ko luda :evil:Citiraj:
bebeto prvotno napisa
8-) podižem topic
ajmo, ko će samnom?
noćas u 3h počinje mlađak :roll: