grozno, ... ali pazite sad
Moja Enica imala tada 4.mjeseca, mi na kontolu ( onu uobičajenu) i pita Dr mene i muža :" Vidim, malecka doji samo, ali već su 4.mjeseca pa možete lagano početi sa juhicom od telećih nogica, ****-ovim kašicama od mrkve i sl."
Ja plahe naravi i ( već tada) alergična na sve takve gluparije, poludila u ordinaciji i počla se derati na njega ( danas ne bih 100 %, nauči se čovjek čuti svega i svašta kada rodi ;), napala ga kako ga nije stid što mi to preporučuje,... Čak sam i dežurnoj sestri dobacila nešto u smislu:"Jadne majke što ovoga slušaju.."
On je samo tupo gledao u mene i mislim da mu nisam uspjela objasniti i obojati što sam mislila reći i gdje griješi.
Što je najgore, DR je mlad ( nekih možda 45 god.).
Od tada bih uvijek zvala i pitala ko je na smjeni i njega u potpunosti izbjegavala- ne zbog svog "ispada" već zbog njegove gluposti i nestručnosti.
Ni danas drage moje nisu DR baš načisto dojiti ili ne, a pogotovu striktno dojiti prvih 6. mjeseci. :evil:
Hvala Bogu, Enica danas ima 2 god.i mjesec dana i još uvijek doji ( kada hoće i gdje hoće).