Citiraj:
ivana zg prvotno napisa
A da ja sada ovdje napišem kako ne želim da mi djete brije na glupe alternativne harikrišna sektaške gluposti, prodaje ljevičarsku filozofiju u životu, da ne voli svoju Domovinu, Boga, da ne bude homuseksualka, da ne sluša alternativnu glazbu i hoda obučena ko klošarka, da koristi engleske umjesto hrvatskih riječi......ja bi ispala diskriminatorica i desničarka.
Hm...pa upravo si napisala. I sama si sebe deklarirala. I, usput, nitko nije napisao da su seminari duhovne obnove GLUPI. No, ti sebi daješ za pravo da nešto što ne razumiješ nazivaš glupim. I ponovo se pokazuje netolerancija na djelu.
Vidiš, ja bih baš voljela da mi kćer pronađe sebe u alternativi, da meditacije koje prakticiramo zajedno jednog dana prakticira sa svojim djetetom, da ponese u život sve znanje o kristalima koje će dobiti od mame, da voli svoju domovinu-Svemir, da ne "prodaje" nikakvu filozofiju, da postane žena sa stavom, da voli i bude voljena- neovisno o spolu osobe koju voli...
I voljela bih da izbjegne seminare duhovne obnove. Voljela bih također da se duhovno obnavlja sama, onako kako je učim. I ne smatram za potrebnim da taj moj stav i želju netko naziva glupim. Pogotovo ako ništa ne zna o tome.