Eto nisam sama u svojim strahovima :D
Printable View
Eto nisam sama u svojim strahovima :D
meni inace nisje drago kad mi je nesto iznad glave, osobito dok spavam. i ja isto imam nelagodu od ventilatora jer imam feeling da ce se jedno krilo otkinut i zabit u mene :shock: iako mi je izgledom to super totalno retro.
ali super su mi npr kreveti koji imaju na uzglavlju kao policu, tj uzglavlje jest polica ali u istoj razini sa glavom. :roll: da mi se znat izrazit.
to možeš i sama napraviti, tako su moji montirali policu u visini ruba kreveta.
imamo noćne ormariće s 3 ladice. na mojemu je lampa i tu odlažem naočale i mobitel-sat. u ladicama neki dokumenti, nakit, maramice i neke osobne sitnice. mislim da ipak ne bih mogla bez njega. police nad glavom se bojim, a i volim da je sve na svom mjestu i da se stvari što manje nalaze na površinama.
Takđer imamo Ikeine sa 2 ladice: u mojem u jednoj ladici imam sve ljekove (nemamo djece pa mogu tu stajati), u drugoj moji grudnjaci, u muževoj stoje u jednoj marame, remeni i sitnice, u drugoj njegove čarape. Na njima stoje kod muža: budilica, baterija a kod mene sve i svašta.
Osobno su mi bolji izbor od police iznad glave,ali ako se nema mjesta onda rađe policu ali da je u razini kreveta.
Imamo - i trebaju mi za:
lampu, naocale, telefon, daljinki, maramice, hranu i pice (kad' me ko posluzi u spavacoj), knjige, olovke, sprej za nos, notes, ...
mi nemamo nocni ormaric, ali nam je oko kreveta okvir sirine 20 cm i sve stavimo na njega
Mi imamo noćne ormariće i od kada smo se preselili u manju sobu (veliku smo prepustili klincima) više nam ne stanu pokraj kreveta nego su na drugom mjestu gdje stanu. A dobro mi dođu, u njima držimo gaće i čarape. MM ima svoj, ja svoj.
godina bila bez nocnih ormarica, sa policom iznad...sad imam nocne ormarice, puno mi je jednostavnije...
onako stavim salicu caja, pa nakon citanja idem staviti knjigu, pa ne vidim salicu i oborim je ah i tako....
ovako, s nocnim ormaricima mi je zgodnije, ali imam neke nocne ormarice koji nisu u kompletu sa krevetom, totalno drugi djir i skorz mi simpa
otvoreni su, u donjoj polici slikovnice za laku noc, u gornjoj knjige i papirnate maramice, eventualno krema za ruke i sl
Kupili smo ormariće u kompletu s ormarom i krevetom i jako mi se sviđaju, ali moj je gotovo potpuno van funkcije jer je uz moju stranu kreveta dječji krevetić, pa ga potpuno sakriva a ne gura mi se krevetić svaki put da otvorim ladicu. Na njemu ipak uvijek nešto bude (a nađe se svašta od već spomenutog). Ni MM koji bi svoj mogao sasvim normalno koristiti to ne radi, kad sam zadnji put čistila, otkrila sam da je gotovo prazan. Ipak će, ako i kada djecu uspijemo "otjerati" u njihove sobe i maknemo dječji krevetić, ti ormarići dati barem estetski doprinos. Kad malo bolje razmislim, poprilično su koštali, za to se na nekim akcijama i čitava dječja soba može kupiti, trebalo bi ih iskoristiti!!!
Imam,jedan,samo moj :mrgreen: a na njemu su:dvije vrste kapi za nos,ventolin sprej,Renie za žgaravicu,krema za ruke,krema za tijelo,krema za pete,tegla sa cvijetom(spatifilium)desetak časopisa,maramice,mobitel,naočale za čitanje,a u njemu su knjige,još jedna krema za ruke,neki stari časopisi koje bi komotno mogla bacit i nešto praznog prostora.S muževe strane je regal,pa si on tu odloži naočale i mobitel.Ja bez svog ormarića ne bi mogla,a iznad glave nema šanse da išta stavljam(i mene proganja isti strah ko i Mariu)
mi ih imamo i ne bih znala bez njih, navika
sad planiramo kod none naći neki stari i obnoviti ga, super mi je kombinacija modernog i starog