Mislila sam da rade samo silikonke!
Nikad nisam čula da je netko samo zategnuo "dokoljenke".
U stvari, većina poznatih faca ni ne rađa, a kamoli doji pa nemaju ni potrebe. A ako ih popravljaju, onda mijenjaju i veličinu i kroj.
Printable View
Mislila sam da rade samo silikonke!
Nikad nisam čula da je netko samo zategnuo "dokoljenke".
U stvari, većina poznatih faca ni ne rađa, a kamoli doji pa nemaju ni potrebe. A ako ih popravljaju, onda mijenjaju i veličinu i kroj.
Ma ne, podizanje grudi je najjednostavnija "grud"operacija: nema umetanja, nema "izmetanja"... samo zatezanje. Sisa-lifting!
Je, ali nemojte to raditi ako mislite dojiti još koje dijete - radi se rez oko bradavice i prerežu živci koji inerviraju a(u?)reolu pa let down ne štima.
Moja sestrična je imala čak malo problema s šavom oko dojke (od druge operacije).
E pa cure moje, sad mi je lakše (kad vidim da dijelite moje muke)!
Cice mi prilično tužno izgledaju nakon dvije trudnoće :( ,ali ko što kaže Lu - utrpaš ih u push-up i sve pet. A i MM je sretan jer su veće nego ikada :mrgreen: .
meni su tek sad kad su ovolike u normalnom odnosu na ostatak tijela :lol: :lol: :lol:
a za taj rez oko bradavice mi je jasno jer sam 2 puta operirala fibroadenom i toj cici... kako bi se reklo mali se od pocetka svadja s njom, gotovo uopce nece dojit na nju. tako da je ova druga zapravo samohrana hranilica :lol: i triput veca!