E, da, poslužujem nedjeljnu jutarnju :coffee:
Printable View
E, da, poslužujem nedjeljnu jutarnju :coffee:
zubice ~~~~~~~~~~~~~~ da folikulići narastu
rebeca ~~~~~~~~~~~~~ za novi početak
runi ~~~~~~~~~~~~~~~~ za nam brzo ozdraviš i za kućnu radinost
nellyxy ~~~~~~~~~~~~~~ za veliku beturinu, mazi trbušić
ia30 ~~~~~~~~~~~~~~~~ za pikanje
Ginger ~~~~~~~~~~~~~~ za ozdravljenje i dobar početak, iš prehlada
ostalim curama veliki :*
tiki kavica je za 10 :*
runi i treba da se nadaš ~~~~~~~~~~~da što prije ozdraviš
za ostaloo potpisujem ameli (da ne ponavljam) ;)
Dobro jutro, ja sam bolesna spavalica.
I ja potpisujem Ameli, svima sretno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da li netko mi može odgovoriti na ovo, molim vas!!!!!!!
[quote="runi"] , već me strah ako ostanem trudna dok sam na antibioticima, da li u tako ranoj fazi antibiotici mogu naštetiti zametku!?
runi uvjerena sam da antibiotici ne mogu naskoditi u ranoj fazi T.
Doktori reagiraju samo ako se u ranoj fazi T islo na rentgen a sto se tableta tice-nista nije strasno..Ne brigaj! :love:
POTPISUJEM!Citiraj:
Ameli prvotno napisa
Pa mogu onda i ja - potpisujem Ameli :*Citiraj:
Ameli prvotno napisa
Ovisi kojem se antibiotiku radi. Mene je moja dr. zbog upale grla jedva nagovorila na antibiotik: "ma znam ja da biste vi stalno bili trudni!", kaže ona. Zato evo vam Ceporex on ne smeta. A to pouzdano znam i zbog toga što nam Ceporex uvjek daju nakon punkcije. Na svakom antibiotiku piše da li je i u kojj mjeri opasan za djecu, trudnice i tome sl.
Pitala sam doktoricu i ona je rekla da se ovi antibiotici ne smiju piti u trudnoći. Zašto mi nije dala neke koji se mogu vjerojatno ćete se pitati!, pa zbog toga što smo ih već ispucali sve tj. već sam pila te, a razbolim se svakih 10 dana. A ja se mislim da li što uopće može djelovati u tako ranoj trudnoći na zametak. To bi bilo ako bi upalilo, trudnoća od 10 dana.
Znam da vas gnjavim, i šanse da ostanem trudna su manje od 1%, ne bi htjela propustiti mogućnost ovog mjeseca, jer možda je to baš taj sretni, uh koji sam ja optimist :lol:
runi možda bi bilo dobro da malo poraviš imunitet sa neki multivitaminima i puno voća i čajeva s obzirom da si tako sklona prehladama.
ja već postajem nestrpljiva jer smo dogovorili naš 3 IVF za 2 mj (1 stimulacijski)i stalno sam po forumu . Baš sam nestrpljiva i ne mogu dočekati sljedeći tjedan kad idem na dogovor
jedan brzinski pozdrav šaljem...
uhvatila me prehlada, kašljem, kišem, imam temperaturu :(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: svima
ZO ~~~~~~~~~~~~~~~~da što prije ozdraviš!!!!!!!!!!!!!!!
ici mislim da nema toga što nisam probala da popravim imunitet ( noni, med, sok od cikle, selena itd, imunal kapi, colostrum tablete, češnjak, propolis, B vitamini, pripravci od aloa vere), ili još bolje stvorim ga, ako ima netko kakav savjet svaki je dobro došao!
Probaj Supradyn mulitvitamine
Curke moje evo da se i vama javim,a možete se poslužit i sa mojom večernjom :coffee: !
Mi jutros bili kod dr.Reša,folikul mi je 13 mm,sutra u 21h je štoperica i u srijedu u 8h je moje punkcija i biopsija testisa MM. Nadam se da ćemo u srijedu skakat od sreće do neba!!!! :D
Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve cure koje su u postupku ili koje se spremaju u postupak i posebne ~~~~~~~~~~~~~ za sve koje se bore sa šmrcanjem i kihanjem!! :heart: :*
belinda7 ovo je prekrasno! Ozbiljan tjedan je pred vama. Sretno!
Hvala ti dodirko!! :heart:
Dobro si kazala,ozbiljan i dosad najteži tjedan je pred nama. Saznat ćemo svoj konačan odgovor na najteže pitanje koje nam visi nad glavom.
:* i tebi!!
Samo hrabro i pozitivno razmišljajte.
Sjećam se kad smo mi čekali da nam jave dali su uopće našli spermije i dali se oplodila JS nisam cilu noć spavala i zamišljala sam na koji će mi način reči da nije uspjelo, ali samo se ugodno iznenadili kad su javili da se 1 JS oplodila skakali smo od sreće(taj dan neću nikad zaboravit)
Ma razmišljamo mi pozitivno i nadamo se,ali moramo bit i realni i pripremit se i za lošu vijest da nam bude lakše! (to sam si ja zamislila da ako se pripremim bude mi lakše)
Zasad iš iš takve misli i nadajmo se najboljem :D !!
zubice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
belinda7 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za srijedu
Zo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ znam kako ti je draga moja, ja sam taman prebolila ( mislim da je bila gripa)
Ozdravi nam što prije ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Dodirko :love2: kako si mi ti?
ej curke :*
hvala vam na lijepim željama. u subotu mi je bilo koma, a danas malo bolje...
M još nije stigla, ali samo što nije, već me trbuh lagano buba - još malo i startamo
(MM je sav preplašen i stalno se mrgodi kad vidi kutiju s gonalima - mišek se boji kako ću ja to sve :heart: )
vidim da ima još bubikanih pa šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da svi skupa što prije ozdravimo
belinda, tebi posebne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i svima još malo kolektivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala vam cure puno, :heart: ste!!!! :*
Ginger kaži ti njemu da on ima hrabru ženu i da se nema razloga bojati :mrgreen: !! Sve bude ok!!
potpisujemCitiraj:
Suncem.m. prvotno napisa
dobro jutro, ja još :sick: , ali idem probati na posao, nekako sve to skupa lakše meni prođe kad ne zalegnem iako znam da to baš nije pametno, ali vidjet ćemo...
hvala na vibricama :heart:
ja ću vam svima zajedno zavibrati, nisam još pri punoj pameti ( kao da ikad jesam ) da sve popratim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
jutro rodice :love:
belinda7 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jutro curice,
ne znam jel neko vec skuhao kavu ili caj pa evo :coffee:
ZO, ozdravi sto prije :love:
belinda ~~~~~ za punkciju
ginger, jos malo pa krece. drzim fige makar znam da si ti hrabra :)
Kolektivne ~~~~
Pozdrav i vibrice svima, a posebno smrkalicama (od viroze, a moze i onim drugima). Da sto prije prodje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dobro jutro vam zelim, jutros sam se probudila s osmjehom na licu, dakle super volje sam sto i vama zelim :*
jutreko i od mene :*
nelly - bravo za osmjeh na licu. samo tako nastavi.
ZO~~~~~~~~~~~~ da što prije ozdraviš
svima šaljem brdo vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Jutreko!
nellyxy ~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
ZO ~~~~~~~~~~~~~~ za brzo ozdravljenje
belinda ~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjesan tjedan
bijeli ljiljan, alec, Cvita, andiko, Ginger, Suncem.m, ici, Dodirko, runi, sjetna35, tiki_a, bebomanka, Sonja29, Ameli, ina33, zubica, rebeca, truncicabaluncica, zisu i sve ostale cure :* i ~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
Dobro jutro cure!
Nelly ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti se osmjeh s lica ne skine duuuuuugo duuuuuugo!
Kod mene ništa novo, sljedeći tjedan očekujem M, a onaj iza onda u akciju!
Imam samo jedan problemčić, natekao mi je zglob na nozi bez ikakvog očitog razloga i teško hodam, a dr. nisam još otišla jer se bojim da će me poslati na rendgen, a to ne želim (ako danas ne prođe ipak ću morati)!
riki~~~~~~~~~~~~~~~ da zglobić čim prije splasne,a onda u akciju :* .
Jutro cure,
samo na brzinu se javljam da svima pozelim uspjesan tjedan i malo kolektivnih ~~~~~~~~ i velika :*
još me i vrat uštekao....izludit ću....na poslu sam...ne mogu si baš priuštiti bolovanje ako nije hitno....
riki ~~~~~~~~~~~~~~~~ nadam se da će zglob splasnuti
hvala što mislite na mene i šaljete vibrice.... :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Suncem.m. Pa nisam te ni prepoznala... Fina šminka.
zubice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
belinda7 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nellyxy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svima da budete zdravi i veseli ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure evo ja konačno ustala,nikako da se naspavam pa je moja kavica tek sad na redu!
Hvala svima na vibrama!!! :heart:
nellyxy~~~~~~~~~~~~ za tvoj osmijeh i za lijepu betu
zo~~~~~~~~~~~~~~~ za ozdravljenje
zubica~~~~~~~~~~~~ za danas
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve ostale :heart:
Jedva gledam u monitor koliko me boli glava(migrena već četvrti dan).
Svratila da vidim ima li što novoga,
belinda za tvoj folikul i TM-ovu biopsiju~~~~~~~~~~~~~~~~~
nellyxy za osmijeh na licu i da sve bude OK~~~~~~~~~~
ZO,ginger da što prije ozdravite~~~~~~~~~~~~~~~~
riki za tvoj zglob~~~~~~~~~~~~
a ostalim curkama šaljem kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ZO brzo ozdravi :*
nellyxy baš lijepo da si raspoložena i želim da ti osmjeh ostane dugo na licu
Ginger da dođe ta M i da lijepo startaš.
rikikiki pa štobi zglobiću? ~~~~~~~ da brzo splasne.
belinda7 ~~~~~~~~~~
svima lijepi pozdrav.
Kao prvo: svim curama pozdravi i :* i puno puno dobrih ~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što nam slijedi i što nas čeka.
Ja sam noćas napokon dočekala svoju M i od sutra sam pikalica. Sa zanimanjem očekujem nastavak ovog svog nastupajućeg postupka. To više zato da vidim da li je moja psiho-izgradnja na zavidnom nivou ili ipak samu sebe zavarah pa mi slijedi još jedno pucanje po šavovima.
pozdrav najdraže moje :love:
malo mi je gužva na poslu pa nikako da se javim...
svima vam šaljem bezbroj :* i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hvala vam što mislite na mene!
prehlada malo bolje, a i M se najavila jednom malom smećkastom mrljicom :mrgreen: i mislim da sam od sutra šmrkalica :D :D jer sumnjam da će se danas pojaviti kak spada
pusa još jednom!
Mona Lisa pa mi skupa krećemo, kasnim samo jedan dan - možemo i skupa objaviti 2 veeelike bete :love:
I ja sam na poslu pa kad nema nikoga virnem šta ima novoga
svima šaljem puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~drži te se