~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Printable View
~~~~~~~~~~~~~~ :heart: za bebicu!
Baš sam u to vrijeme ležala u bolnici. Nadam se da će sa bebicom biti sve ok. :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Nažalost nitko nam se nije javio kako je bebica, pa ću predpostaviti da je apsolutno sve u redu :heart:
Bok svima! Nisam se prije htjela javljati jer je sve bilo tako neizvjesno, a i mislila sam si sestra je sad kod kuce pa ce ona nastaviti ako bude htjela, ali evo samo da kazem da je zasad sve u redu, nije vise na respiratoru, jedino se nekad malo umori pa zaboravi disati, ali ima nesto (ja to ne znam objasniti kao moja sestra) sto mu udahne zrak pa samo nastavi, ali to ce se vjerojatno popraviti kad jos malo ojaca, jucer je imao 1.655 g i fino napreduje.
Eto toliko ukratko! Hvala vam svima!
Baš mi je drago da si se javila, puno sam puta pomislila na vas.
Neka se maleni čim prije udeblja i dođe doma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
:heart: Beba borac ~~~~
Ja sam iz Rijeke u tu su svi dobri ginekolozi zauzeti. Isprobala sam par koji su slobodni, ali katastrofa. Moja preporuka je da proba otići u dom zdravlja na Krimeji kod dr. Škunce. Ona je prebukirana, ali vjerujem da bi ju primila jer je ipak hitan slučaj. Sretno! Nadam se da će sve biti ok. Ja sam inače otišla u riječku bolnicu jer su tamo svi ginekolozi zlata vrijedni. :love:
Sorry, opet ne čitam sve kako treba. Nabrzinu sam pročitala tvoj prvi upit i odmah išla odgovoriti da čim prije pomognem. Drago mi je da je sve prošlo poprilično u redu. Neka se bebica i dalje drži i čim prije u potpunosti ojača. Sretno! :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
:love:
~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart:
Ajme znam koja je to bebica. Bio je u inkubatoru uz moje dečke. Mali je pravi borac. Jesu ga izvadili iz inkubatora? Nadam se lijepim vijestima. :D
Preselili su ga na dojenacki. Sad je u normalnom inkubatoru! Ima 2230 g!
Bravo za maleckog. Gledala sam ga u inkubatoru. Pravi je borac. :bouncing: Onda bi ga po kilaži još malo mogli pustiti doma. :D
Blago tebi, ja sam ga vidjela samo na slikama i ko zna kad cu ga tek vidjeti! Ma mali je pravi, nema sta, ja isto mislim da bi uskoro mogao kuci!Citiraj:
maksi prvotno napisa
ajme, prekrasne vijesti!
držim fige da što prije dođe doma :love:
:heart: :heart: :heart:
Predivno! :heart:
Vibrrrrram da malecki što prije izađe iz bolnice!
~~~~~~~~~~~~~~~~
Sad bi ti ga mogli pokazati preko stakla! :DCitiraj:
kido prvotno napisa
Znam, vjerojatno bi mi ga mogli pokazati preko stakla, ali ja sam evo kod kuce sa svoja dva malecka i ko zna kad cu tek moci otici do sestre. Inace sam iz Osijeka i ne volim putovati s tako malim djetetom, bar dok ne bude u onoj fiksnoj sjedalici, za ove do godinu dana sam uzasno skepticna a i prvi malac se nije htio u njoj voziti ni 5 minuta!
Ma ubrzo će on doma. Već ima kilažu, samo ga više promatraju zbog tjedna u kojem je rođen. Izborio se on za sebe. :D Za vožnju u autosjedalicama te potpuno razumijem. Nisam sigurna kada ću svoje dečke moći sama voziti bez da itko ide sa nama. :?
Ja se nadam, svi jedva cekamo da ide kuci! A za voznju, ja sam se vozila sa starijim odozada neko vrijeme jer me nekako bilo strah da se vozi sam, a kako ces ti sa blizancima ne mogu si to ni zamisliti, isto i kako ce moja dvojica sami odozada!Citiraj:
maksi prvotno napisa
Ni sama ne znam kako ćemo. Ne može vječno netko ići sa nama. Sada čekamo da nam javiš kada maleni dođe doma. :D
kido pratim ovu temu od pocetka, bila sam u istom tjednu trudnoće kada se to dogodilo tvojoj sestri.Imala sam veliki hematom u trudnoći, pa sam ju cijelu prestrahovala. Hvala Dragom Bogu sve je prošlo OK i rodila sam zdravu djevojčicu, kako su tvoja seka i bebač ???
Hvala Bogu da ti je sve proslo super sa trudnocom, cestitam na princezici!
Evo sestrim malac je vec pravi frajercic, sve je super, raste ko gljiva, naravno stalno idu na pretrage odnosno preglede, ali sve ide u pravom smjeru, fino napreduje.
Malo je bilo problema sa hranjenjem jer nikako nije htio bocicu, ali zato sad kad su na redu kasice sad papa kao pravi!
Stvarno je mali zilavko!