Ne znam kakva si iskustva imao, ali ja ti nisam imala nikakve namjere .
Ne vjerujem kako uopće možeš biti tako plitak da pomisliš to
Printable View
Ne znam kakva si iskustva imao, ali ja ti nisam imala nikakve namjere .
Ne vjerujem kako uopće možeš biti tako plitak da pomisliš to
Iskreno, nisam imao nikakva iskustva (sad bih se ja trebao nasrdit), a ovaj "ps." je trebala biti čista otvorena šala! Ne moramo biti uvijek kruti, strogo skoncentrirani na temu i ozbiljni u postovima, pa šala oplemenjuje ljude i podiže raspoloženje!
Ispričavam se ako nisam tako ležerno doživljen i ako si izvukla bilo koji ružan dojam koji te mogao učiniti povrijeđenom, nije mi doista bila namjera, a kamo li ovako javno na bilo koji nepriličan način ponijeti se prema tebi. Pa rekao sam da je vrlo simpatično ispalo, iako mi je nekako uvriježeno takva pitanja slat na PP. Možda iz čiste obzirnosti prema drugima koje takvo osobno privatiziranje možda i ne zanima. Meni ne smeta.
Nadam se da je ovo dobrohotno objašnjenje ujedno dostojno i iskupljenju za krivo doživljenu poruku!
veliki pozdrav
samo sam Ti htjela reći da je nekada puno lakše podijeliti svoje probleme na nekoj ležernoj kavi i slično
ništa više od toga
a da poznaš mene, shvatio bi da sam jedna jako veselo biće i da stvarno sve okrečem na optimizam i zafrkanciju :D :lol:
nadam se da je sve ovo samo posljedica nesporazuma :love:
Ma naravno da je stvar nesporazuma!
Primjetio sam da nisam usamljen u tvojim pozivima na kavu, pa mi je odmah lakše! ;) dapače, tim više mi je drago da voliš proširit društvo s ljudima koji su sudbinski u sličnoj situaciji kao i ti, a s kojima razgovori mogu biti itekako korisni i upravo obostrano puni razumijevanja...
A nisam ti ni ja neka uštogljena faca, skoncentrirana samo na strogoću, red i disciplinu... i ja sam ti uglavnom u društvu samo obično veselo biće, koje nastoji razgovore pretvarat u ležernu zafrkanciju s puno optimizma... tak da ćemo rado na kavi pročešljat koju važnu temu mama mimim... ok?
:D
kada god Tebi odgovara!
Ipak je lakše podijeliti probleme s nekim tko ih razumije :roll:
:love: