Re: ŽELITE LI JOŠ DJECE NAKON BLIZANACA, TROJČEKA...
Citiraj:
pink panther prvotno napisa
Uh,jos mi se cini da sam trudna......kako vrijeme proleti,a kad vidim njih dvoje kako brzo rastu......trudnoca mi je bila prekrasna bez obzira na stalni alarm u glavi "blizanacka-rizicna trudnoca" i zapravo kad sad razmisljam uzivala sam biti trudna.....zatim su dosli oni.....carski,boravak u bolnici bez trauma,vani nakon 7 dana......pa prva godina.....e,nju mozda zelim izbrisati iz pamcenja a onda opet pogled na fotografije iz tog doba....i ja i mm zracimo srecom i spokojem....i njih dvoje,male struce....i sad kad su vec zapravo mali ljudi koji znaju sto zele i kako do toga doci,kad te svakim danom iznenade izjavama i postupcima zapitas se:koliko jos vremena imam sa njima tako cisitm i toliko samo mojim....i da, pomislim kako bih mogla imati trece dijete i produziti ovaj caroban(ali ne zavaravajmo se,i pretezak) period .Da li bih mogla sa troje djece zapravo onako istinski uzivati u njihovom rastu,da li bih imala vremena,snage?Ja,kao ja ionako od kad su se rodili kao jedinka vise ne postojim........
Ovo si tako lijepo rekla. :heart:
Mi smo naše anđele čekali punih 10 godina.
IVF u 34. godini, održavanje trudnoće....
Da sam 10 godina mlađa drugačije bih razmišljala.
Želim im dati maksimum od sebe, a godine lete...