hvala meda
Printable View
hvala meda
Pitanjce.
Ima li tko da je platnene već nosio u rodilište?
Kako je reagiralo osoblje?
Da li ste tih par dana koristili platnene? Kako ste riješili pranje?
OK, za nosit bebu doma, dođete doma i mjenjate dalje, ali zanim me korištenje platnenih u rodilištu za vrijeme boravka... Kako to funkcionira?
Lijepo zamoliš tete u porodilištu da bebu povijaju u tetre ;)
Ja sam tako zamolila i šmizla je bila u platnenim sve vrijeme, osim ona tri dana na intenzivnoj (kod njih moraju jednokratne).
nama su u bolnici bas sugerirali platnene tetra pelene.Citiraj:
sweety prvotno napisa
vecina mama je donosila jednokratne, a ja sam se slozila s sestrama da su tetra bolje!
moj ima 7 mjeseci, i cca 9,5 kg i uglavnom nosi L, a M su mu još uvijek ok, ali onako jedva. Zapravo, puno ti to ovisi i od pelene do pelene.Citiraj:
titimita prvotno napisa
Ja ne razumijem po cemu su FB bolje od jednokratnih, 100% su sinteticke, unutra flis u sredini cudo krpa a izvana pul. Pa i na jednokratnima pise da disu.
Pitanje (za TeddyBearz vjerojatno): je li netko kupio Stinky Couture ili Cloth Canoe pelene??
:lol:Citiraj:
aishwarya prvotno napisa
SC imam jednu, a CC još nisam ulovila (jednom sam mogla, ali sam se dvoumila predugo i odeeeee... :roll:).
Po tome što u njima nema onog grozomornog gela za upijanje mokraće.Citiraj:
mina30 prvotno napisa
Znači loviš CC?! Baš me zanima koliko će ih stavit u prodaju na sljedećem stockingu.
Ajd mi pliz reci koliko ih je teško nabaviti... ;)
I jedne i druge.
Ma zapravo ću ih loviti kad mi se neka dopadne, tako da nemam pojma kad će to biti...Citiraj:
aishwarya prvotno napisa
A SC sam dosta lagano upecala, ali su od onda postale popularnije, pa je sad nešto teže. :roll: Za CC vjerojatno isto dosta teško, vidim da su isto jako popularne.
SC? CC? Vidim, nisam u toku :/ . Gdje toga ima, isto na hijenama?Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
I ja zujim, i sve me svrbe prstići da ih potražim, a upravo sam se oduševila tetra pelenama složenim kao zmaj :lol:Citiraj:
Elinor prvotno napisa
Ah, i mene je svrbilo pa sam ih potražila. Slatke su, jedna je čak prodana za $59 po sistemu "tko da više".Citiraj:
Olivija prvotno napisa
Kopajući po HC-u svrbež je postajao sve jači i jači...pa sam se počeškala :oops: Dvije pelene u samo tri dana...ovo je već bolest. Ima li negdje komuna za odvikavanje od platnenih?
OVO je moj grijeh! :mrgreen:
Elinor, ajd bar nije koštala 59 bucksa ;)
Pa zato sam i posrnula, 90 kn sa poštarinom. :mrgreen:Citiraj:
Olivija prvotno napisa
Da, na hijenama. :D
Inače, mene su oduševile First Class Baby pelene, jako su pedantno izrađene, super stoje i imaju dva uloška pa ih rado koristim za noć...
Pošteno!
Uf, kako kasnim... :oops: Dok ja napišem svoje odvrti se cijeli razgovor.
Pelenica je super i to za 90 kuna! Pametna kupnja ;)
Hvala ti, to sam trebala čuti! :*Citiraj:
aishwarya prvotno napisa
A FCB ti je :mljac:. Jel to bambus unutra?
Nije, pamučni velur.
:lol: Pa sve vam piše u prvom postu na ovoj strani. :mrgreen:Citiraj:
Elinor prvotno napisa
:mrgreen:Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
ja kupila jednu Monkey Doodlez fitted pelenicu i moram priznati da mi i nije nesto :/
zaletila se za lijepim printevima
unutrasnjost je ista kao i vanjski dio i nakon dva pranja sva mi se ofucala, kao da je koristim 2 mjeseca, ajde u drugu ruku upija relativno dobro ali ukupni umjetnicki dojam +2 :mrgreen:
:xCitiraj:
lucylu prvotno napisa
Onda ćemo je samo gledati! :mrgreen:
a mozda vasa bude bolja jer nije isti print :/
drzim fige
Nadam se. A i mnogi proizvođači s vremenom uvode poboljšanja...Citiraj:
lucylu prvotno napisa
totalno sam se izgubila u svim tim različitim vrstama i tipovima pelena.
počeli bi sa platnenima. valjda nije kasno :oops:
k ima 13 mj i 9,5kg.
razmišljam o HH. Čine mi se najbolje. Razmišljam i o Kushies jer su na akciji.
Može malo pomoći?
Nemam ni jedne ni druge, al mene su na početku spasile Bella Bottoms. Povoljne su pa ih možeš više naručiti, a u početku ti je to bitno da što prije sakupiš količinu barem za dva dana korištenja. Za noć sam uzela zeleni racman, a zaštitne ME Air flow; s tim smo startali. Preporučam Mother-ease introductory offer, za $25,95 dobiš cover, pelenu i uložak (poštarina uključena u cijenu).Citiraj:
M.a.r.t.a prvotno napisa
hvala.
oskar je puno mlađi, a koliko sam skužila za pojedine proizvođače bitna je i dob.
m.a.r.t.a, Bella Bottoms odlično stoji i na većoj djeci.
kako naručiti?
bila sam na njihovim stranicama ali nemaju startni paket za nas velike.
kad sam ja naručivala, nije im radilo nešto na stranici, pa sam im poslala mailom narudžbu, oni ti odgovore koliko košta, a ti platiš preko pay pala. Ja sam uvije naručivala po 3-5 pelena, vrijednosti cca 50$ i samo jednom sam platila carinu. Obično ti poštarina dođe cca 10 $ za takav paketić. Mislim čak da su mi BB poslali kao gift, pa nije ni zapeo za oko carinicima :D .
I, da, pelene su im one size.
meni su se svidjele ME i cijena im je super kad se raspodjeli poštarina :mrgreen:
došla mi je pošiljka s CARINOM od 249kn
a paket ukupno dođe 100dolara
molim vas pomozite mi
kak da se žalim??
nisam ga mogla ni preuzeti jer nisam imala toliko love
naručila sam prek prijateljičine kartice dvoje prescholians cipelice
:( Ne znam; prošvrljaj malo po topicu o carini.Citiraj:
zmaj prvotno napisa
koja cifra, plače mi se :(
ona je platila svojom karticom a naručila na moju adresu...em je trebalo skoro misec da dođu...a sad još i ovo. pa radi se o dječijim stvarima. nije normalno da mi zaračunaju 50% i više na to....
a cuj, bilo je slucajeva da je carina dosla vise nego vrijednost paketa!
zato ja izbjegavam narucivati izvana. kod nas se sada moze nabaviti stvarno dosta stvari, za razliku od prije 2 godine recimo.