Evo samo da javim da smo istrijebili streptokok vec na prvoj kontroli poslije terapije. Naravno pomogao nam je cesnjak!!
Printable View
Evo samo da javim da smo istrijebili streptokok vec na prvoj kontroli poslije terapije. Naravno pomogao nam je cesnjak!!
znate li mozda smije li se ista ova cesnjak terapija u trudnoci se primjenjivati?
imam nesto malo kolonija strepa i doktor mi dao amoxil da pijem ali zapravo citam da ti atb u trudnoci cesto nisu djelotvorni. a posto jos i dojim, ne da mi se i bebu u trbuhu i onu dojecu amoxilom hranit.
s druge strane kako etericna ulja su jaka same po sebi, ne znam jel bih smjela ovdje predlozenu terapiju koristit?
hvala cure unaprijed!
ok, ha ha - tek sam sad skuzila da u mommy_plesačica postu spominje se trudnoca. onda sve ok.
Citiraj:
ChikaPika prvotno napisa
Bok cure, ova tema mi je jako zanimljiva i zamolila bih vas da mi odgovorite na par pitanja. Radi se konkretno o čajevcu kojeg sam u par navrata koristila da bi suzbila širenje sitnih virusnih bradavica. Koristila sam čistu koncentraciju primaverinog ulja i sitno tapkala na njih. Terapija mi se pokazala izvrsna.
Sad sam trudna, već pred kraj, i također imam streptokok b, pa bih vas zamolila za par informacija.
Vidim da ste koristile ulje čajevca u trudnoći i da niste imale nikakvih komplikacija. :heart:
Zanima me da li ste za intimnu njegu u formi "prebrisati se" koristile par kapi čistog ulja, odn. mješavine čistih ulja čajevca i lavande ili razblaženih.
Da li se na uložak može kapnuti kap čistog ulja čajevca ili ga treba razblažiti, te koliko bi otprilike ta terapija trajala.
Molim vas za pomoć jer sam nova na forumu i nisam se još snašla, možda postoji link na temu u kojoj preporučate aromaterapeute.
Puno hvala :heart:
nadam se da će se naći netko u ovo blagdansko vrijeme na forumu ;)
Sinoć, budući da sam doma i na selu, odlučim se staviti češnjak jer me čeka kontrolni nalaz vaginalnog brisa nakon praznika. Dr. me drži na čekanju za ivf dok ne riješim vaginalni bris sa nekoliko bakterija.
Ali ja jutros neeeeeeeeee mogu izvući češnjak i već sam malo u panici... stavila sam i končić ali se izvukao :(
Osjećam ga onako vrhom prsta i nadam se da nije tako duboko da neće ispasti sad kad sam ustala ??????
Iskustava pliz ... trebam li se brinuti i tražiti ginkologa ili da se strpim, pa će iskliznuti?
Pa probaj s 2 prsta uhvatiti. Meni se jednom isto to dogodilo. Kad sam smirila zivce, izvadila sam ga bez problema.
Da li je netko probao liječiti Escherichiu coli na ovaj način?
Češnjak, ulje čajevca, acidofil....gdje početi?
Popila sam kuru antibiotika amoksicilin i sada čekam da prođe 2tj da mogu opet na urinokulturu.
Napominjem da sam trudna 14 tjedana
thalia7, nadam se da si vec izvadila (kako god), a moj savjet je kako marta kaze..smiri se i probaj nakon nekog vremena (ja sam tako uspjela tampon). Drugo rješenje je da TM procacka.
a trece je da cekas da proklija :lol: ..ovo je naravno sala, ali sjetim se onog topica "vaginalne infekcije" kad se i ta mogucnost spominjala
točno tako, malo se smirila, skulirala i uspjela s dva prsta! Samo da znaju cure kojima se ovako nešto eventualno desi ;)