nikola od shogi je bio ovisan o nosanju, i to samo tako da gleda naprijed
onda je ona nabavila sling, a on ni da vidi tu krpetinu :P
ali shogi je stalno pokušavala i malo po malo ga navukla na tu krpu
e onda se više nije dao van
al to je druga priča
Printable View
nikola od shogi je bio ovisan o nosanju, i to samo tako da gleda naprijed
onda je ona nabavila sling, a on ni da vidi tu krpetinu :P
ali shogi je stalno pokušavala i malo po malo ga navukla na tu krpu
e onda se više nije dao van
al to je druga priča
Potpis.Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
Treba volja i strpljenje.
Mi smo sling kupili kad je Buba imala 6 i po il 7 mj (nisam sad tocno sigurna), iz ducana smo se vracali u tom slingu, a mm je gurao kolica.
Mi smo sling zeljeli i dusom i tijelom i upalilo nam je od prve.
Moja frendica je skepticno gledala na sling cijelo vrijeme..nije ga ni probala vec je vikala ma nece to ici, ne valja to..nece on htjeti..i tako slicne primjedbe..i naravno da je njihov prvi (a i ostali pokusaji) izgledao nesigurno, histericno i kao da nece zazivit do kraja.. :/ I nije, uzela je sling na tri dana i vratila ga nazad s recenicom:Pa rekla sam ti, znala sam ja da to nece ici.
Slično je bilo i kad sam ja počela malu nositi u marami, nije mi imao tko pokazati, imala sam samo neke crteže kao uputu, bila sam još zdrmana od poroda i umorna i nervozna. Pa se i mala odmah pobunila kad sam je stavila, imala je oko 1,5 mj. Kasnije s oko 3 mj kad je počela plakati jer nije mogla zaspati, pokušala sam opet, i par puta je opet bilo bezuspješno, ali odlučila sam da neću odmah odustati. I nakon 2-3 pokušaja je profunkcioniralo, izašla sam s njom u vrt i prošetala, pa je konačno zaspala. Baš sam odahnula.
Inače, kad je nosim u rukama, sad kad je veća, često je stavim da zajaše na bok jer mi je tako lakše, a vidim i da drugi tako nose djecu po gradu kad neće u kolica. A to je zapravo ista poza kao kad je u slingu, razlika je jedino u tome da je podupire taj komad platna pa je tebi puno lakše jer ti se ruke ne umaraju.