Mi smo vozili Xsaru Picasso. Ako je suditi prema njoj, C4 Picasso bi trebao biti fenomenalan izbor!Citiraj:
anne prvotno napisa
Printable View
Mi smo vozili Xsaru Picasso. Ako je suditi prema njoj, C4 Picasso bi trebao biti fenomenalan izbor!Citiraj:
anne prvotno napisa
thora,
a koje godište auto tražite?
Mi smo zamijenili clia sa novim scenicom i preeeezadovoljni smo. Scenic - prst gore!
Mislim, imali smo clia dok nas smo imali samo Anu i to je zbilja bilo ok po gradu i tak - za more smo bili preeeeetrpani.
Otkad se rodila Tea, scenic nam je taman.
Maruška thanx :*
Sad imamo fabiu i postala nam je premala pa je prodajemo.
Za u grad je ok ali ako imaš dvoje djece u sjedalicama onda je samo za četvero.
Nema šanse da peta osoba stane između sjedalica ma kako god tvigi bila.
To je nama postao problem, a za duža putovanja da ne govorim, baš nam i ne stane sve od stvari. :/
Iz mog iskustva fabia je super i nismo imali nikakve kvarove da ju sad neureknem, možda i zato jer sam ju redovno servisirala i šta je trebalo promjeniti od potrošnog materijala i to smo radili u ovlaštenom servisu na šta je MM samo :roll:
Sad se troumimo
MM bi htio mazdu ja toyotu našli smo se sa citroenom što je naš F
podržao uz vriskove oduševljenja.
Godište mi nije toliko bitno,bitno mi je da ne troši puno,i ostalo što sam nabrojala.Moram priznati da mi je ovo traženje već postalo moćna nora.Svaki dan sam na netu,dok mali spava i iščem.Za sad su favoriti mazda,honda i seat.Ima ko kakvu info o potrošnji?
Neki dan sam išla gledati Daewoo Kalos.Autić je ok,možda malo premali,ali vala ga troši!...do 11l :shock:
Sutra ću do Jakuševca,pa se javim.
Mi smo imali Seat Cordobu. Vjerno nas je služila 7 god.
Nakon nje kupili smo Alteu i opet smo zadovoljni.
potpis 8) uz mali dodatak ja ga ove godine kupujem :mrgreen:Citiraj:
kinder prvotno napisa
:naklon:Citiraj:
M&T prvotno napisa
Ja spadam u Škoda fanove
Nakon golfa IV koji me totalno razočarao ( a usput ga je u Mađarskoj ukralo), okrenila sam se Škodi , prvo sam imala Octaviu 2.0, a sada Octaviu Combi 1,9 TDI.
I ja i ja :DCitiraj:
M&T prvotno napisa
upravo kupila novu 308icu
FENOMENALAN auto
nažalost, ne pomaže thori, košta puno više od 5000€ jer je novi
ali troši vrlo malo
hehe, mi imamo Pandu, i iza dvije stolice + malo poveća mama 8)Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
Vidim ja cure da bi mi vozačice i ljubiteljice Peugeota trebale osnovati svoj fan club. 8)Citiraj:
alkemicar prvotno napisa
Mi smo bili gledati jer bi našu 307SW mijenjali za novu 308 ali kažu u salonu da stiže na ljeto.Citiraj:
alkemicar prvotno napisa
Pa gdje si je ti kupila?
u DUbrovniku. bez problema.
naručili ga negdje krajem 11.mjeseca, čekali malo više od 2 mjeseca da dođe i evo uživamo u njemu
ako se imalo premišljaš oko kupovine, NEMOJ
auto je više nego odličan :mrgreen:
Ja mislim na 308SW pa je možda tu razlika. Obične 308-ice su vjerojatno već stigle.
Uopće se ne dvoumimo oko izbora auta. :) Supe smo zadovoljni s Peugeotom.
Ja sam koreance npr.KIA ne kvare se često ,lijepog su dizajna a po kvaliteti su u današnje vrijeme još bolji nego zapadna vozila i jeftiniji.
Vozila sam kiu pride,shumu,ria,a kaj je novi ceed to trebate probati.
________
D 1998.
I 2007.
Kupila sam i ja novi Clio lll te NISAM ZADOVOLJNA.Citiraj:
Stea prvotno napisa
To auto staro sada 2 godine, kupili smo ga cim je izaslo se pokazalo uzasnim bar namo. Otislo je prvo na njemu turbina, te su mjenjali, pa opet turbina, pa su mjenjali, pa nije radilo svjetlo kako treba, pa je voda usla u svjetla sto nije smijela kad je padala kisa...te jos dosta sitnica...hm..
Imamo dizela sto se tice potrosnje je odlican, i lako ga je voziti te je super sto se tice dizajna i nekih jos sitnica.. uvjerila sam se da je u sudaru super..jer nazalost imala sam saobracajnu gdje ja nisam bila kriva.
Servis se pokazao odlicnim i brzim.. ljudi su pristupacni i pokusavaju sve otklonit...al
auto kao auto ne bih nikom preporucila
nisam sve stigla čitati pa se ispričavam ako se ponavljam negdje ali mislim da ti je najbitnije :
1. da auto ima 5 vrata
2. klimu
- od malih autiju do 5000 bi se tu našla i Toyota Yaris, Peugeot 206, Corsa.....
pridruzujem se fan clubu. Ja vozim 307 i doslovno sam zaljubljena u taj auto. Iako sam i potajno zaljubljena u 607!Citiraj:
Lukina mamma prvotno napisa
A tebi preporucam 206, izgleda mali ali je prilicno prostran a to ce ti sad trebat zbog kolica i inih strvari za prevozit okolo.
Peugeot 206 izgleda mali, ali vjeruj mi ima mjesta u njemu koliko hoćeš
Kad go bi brat od MM-a negdje išao, uvijek je našu 206-icu posuđivao jer je imala puno više mjesta od njegove Fabije iako je veća
evo mog ljubimca
http://i215.photobucket.com/albums/c...peugeot308.jpg
ms. ivy editirala sliku
evo i mi nešto namjeravamo kupit, ovisno o lovi. a bacam oko na Merivu, skroz prostran i nevelik auto za grad, odličan mi izgleda ali ako bude love. Onda ok je i ova nova škoda fabia combi, cijena solidna a i meni su škode favorit :)
sad triba krenit po kućama i mućkat... :/
J sam uvijek bila za Japance,male velike rabljene,oni su mi broj 1 u svemu :D
ups, malo slovo :lol:Citiraj:
ewa prvotno napisa
peugeot 206 mi ima mama i vozila sam je djevojački, nisam oduševljena bolji mi je golf 3 šta mi ima muž, pregledniji i veći neka je stariji auto ali mi je bolji. peugeot je nizak, nepregledan i tvrd za mene, premda ne mogu ga skroz ocrnit, ok je.
moj brat vozi peugeot 307SW, ali mu je moja škoda puuuno draža