Ma nek se gone! Treba prestati kupovati gluposti. Osnovne namirnice i gotovo! Ali gdje ćeš ti Hrvata natjerati da ne kupi 200 artikala koji mu ne treba ako su "sniženi", ili 1+1, ili 17+18 :evil:
Printable View
Ma nek se gone! Treba prestati kupovati gluposti. Osnovne namirnice i gotovo! Ali gdje ćeš ti Hrvata natjerati da ne kupi 200 artikala koji mu ne treba ako su "sniženi", ili 1+1, ili 17+18 :evil:
Bome jutros Konzum dolje u pothodniku Importanne centra prazan!
Bome na mom ranojutarnjem putu do posla, svaki dućan je imao kupca. Pekarnice su pak gotovo jednako pune kao i inače ujutro.
Gledam lidlovu reklamu i od svega što su snizili jedino sol i jaja me zanimaju. Sve ostalo je nepotrebni junk. Sky cola, smokiji, neki junk sir, itd. Što će to ikome?
Moj kvartovski dućan koji nije mali je prazan. Inače kad idem s posla uvijek je red na blagajnama sad gledam nema čak ni blagajnika na blagajnama.
Treba poslati poruku i treba ustrajati sve dok se nešto ne krene mijenjati.
Da, nisu krivi samo trgovci, država je itekako dugogodišnjim nečinjenjem utjecala na stanje koje imamo, ali trgovci su itekako odgovorni i zagrabili.
Na ovaj način šaljemo poruku i njima i vladi.
Jučer sam kupila samo osnovno, prekopala sam zamrzivač, kao naručena mi je došla smrznuta sarma, a ovih ću dana bome napraviti strategiju i ne kupujem više ništa osim nužnog. Osjećam se kao idiot kad odem u trgovinu i za 40 eura donesem pola vrećice. Neki dan 3 dezodoransa 15 eura... Strašno.
Kod mene jutros u centru isto prazno, kao i popodne u kvartu. Yeees!!!
jeste možda otvarali novinske portale jutros?
ja nisam naišla na niti jednoj naslovnici vijest o bojkotu ...
ali zato se reklame trgovačkih centara crvene ...
index stalno ima
Svi dućani u centru, na putu do i s posla su imali po par kupaca. Pekarnice naravno više.