Sovica čestitam na trudnoći :D
Printable View
Sovica čestitam na trudnoći :D
Sovica, ajde molim te otvori svoj topic o donaciji lijekova, vidjet će više ljudi! :)
Evo i ovdje: ako ste voljne iznijeti svoje probleme oko neizdavanja lijekova, molim vas javite mi se na pp-HTV radi o tome reportažu.
[Evo se i ja javljam vezano za dobivanje hormona od odabranog ginekologa.
Dakle pitam ja jučer uputnicu za dogovor oko mog drugog IVF postupka u Petrovoj, i pitam usput za dobivanje hormona hoće li to mom doktoru biti problem, na što mi on kaže da on nema sredstava za nabavku lijekova? Ostanem frapirana. Kome da se sada žalim?
Postoji li mogućnost da možda platim sama te lijekove pa da mi HZZO plati račun? Nek se javi tko ima slično iskustvo.
Ja sam išla 3 puta u postupak, kad sam god išla u postupak sa tim lijekovima uvijek neka frka, ili ih nemaju ili ih imaju samo za hitne slučajeve... Po meni malo ne shvatljiva priča, ali dobro.Citiraj:
Postoji li mogućnost da možda platim sama te lijekove pa da mi HZZO plati račun? Nek se javi tko ima slično iskustvo.
Ja bi svaki put kupila sama lijekove, uzela orginalni račun, i uz nalaz od dr. da sam bila u postupku, poslala na zdravstveno ili kako se to već zove ( socijalno). U roku od 2 mj. stiglo bi mi rješenje da su mi lijekovi odobreni i novci bi mi sjeli na račun, bez ikakvih problema sva 3 puta. Meni je tako bilo jednostavnije
Cure kakva je sad situacija dobivanja ljekova na recept? Po novome imamo 6 pokušaja.