Bravo ekipo!! :)
Printable View
Bravo ekipo!! :)
ja sam baš htjela pitat cure koji su im nickovi al sam smetnula s uma :oops:
tko je montirao graco s bazom za nerođenu bebu :mrgreen: u mercedesa smećkastog? ona super čvrsta baza koja je stajala malo preuspravno...
ninochka
meni je žao što tebe nisam upoznala. ;) :mrgreen:
Eeeeeee da se ne bi po forumu pitale, a kasnije i žalile, ja sam lijepo našoj Rii, a mamamaminoj "Duša mi je more" rekla :"Ti si Duša? E lijepo, ja sam tvitica!".
Fino smo se izgrlile i izljubile, iako se do tad nikad nismo vidjele (osim ja nju na slici), savršeno namontirale sjedalicu, na kraju se opet izgrlile i izljubile (muž joj je zbilja onako savršen kao što piše :namig:) i nema žaljenja za propuštenim upoznavanjima na kraju.
hihihihihhihihiihihihihihi sad čekam da Ria ispriča kako joj se svidjela atmosfera prvi put, pa je izmislila razlog da dođe i ovaj
:lol:
:* dođite vi nama svaki put, samo nek je prinčipesa Ariana sigurna!
cestitam ekipi na jos jednom obavljenom pregledu!
mi nismo bili, ali smo slusali cini mi se niku na radiju :love:
pa i ti si bila :( pa dajte da drugi put svi nickove zalijepimo na čelo :mrgreen: :*Citiraj:
mama courage prvotno napisa
Odmah sam mu to rekla. Da je on sada veliki i da je tu sigurnije za velike dečke, a iza suvozača za male. Pa si je bio sav važan jer je konačno veliki... iako je još par puta rekao kako mu je "na mjestu za male" bilo baš lijepo :)Citiraj:
tweety prvotno napisa
ma ja zaboravim pitati za nick :mrgreen:
i super meda da me bar netko slusao :D
i mi smo bili!
hvala curke i dečki! super ste nam namontirali stolčeka :*
I nama ste (re)montirali :-) Hvala na pomoći! Velika je žrtva na takvoj zimi raditi...
cowgirl i moja malenkost :)Citiraj:
ninochka prvotno napisa
ja baš ne pitam za nick jer sam slabo na forumu. obično slijedi obrnuto pitanje, a za mene nitko nikad nije čuo :mrgreen: .
e pa evo vam onda još jedna :*