-
jmestr17@htnet-dsl najprije se probaj prestati živcirati što mali neće papati; neće ni moj baš pretjerano. On pojede par žličica povrća dnevno (jednom je čak pojeo 15 :shock: , to mu je rekord) u kombinaciji sa malo žitarica, voće u tragovima...sve mu moram zamuljati u kolerabu, inače :no:. To je jednostavno tako, možemo samo :cekam: dok oni ne postanu spremni. Čitam da imaš sina od 8,5 godina; to nije bilo tako davno ali od onda se mnogo promijenilo u svijesti o prehrani dojenčadi. Mnoge stvari koje su prije bile normalne, sada nisu; šećer je na vrhu liste namirnica koje se više ne daju bebama. Na dobrom si mjestu da saznaš sve o tome. Kod nas je do sad najviše uspjeha imalo kukuruzno brašno i koleraba. Kruške, jabuke i banane mu dam da si sam drži; ne pojede ništa al slini po tome i navikava se na okuse. Počekaj par dana da zaboravi čokolino :) , pa kreni sa zelenjavom. Sretno!
-
Darinka2 jedan virtuelni :love2: zagrljaj i tješilica od mene. Nemoj nam otići s foruma. Čitaj što više.
-
još jedan savjet...probaj vodu u kojoj kušaš povrće stavitit malo rižinog mlijeka, okus će biti sladak pa će možda lakše prihvatiti ppovrće
ako to uspije postupno smanjuj količinu dodavanog rižinog mlijeka, možda na kraju prihvati povrće i bez toga
sretno :love:
-
Mislim daa ce to sve doci na svoje s vremenom.Moj Ante dugo nije nosta zelio jesti i onda odjednom poceo i sad nema granica, 8)