Ja sam ti prije nekog vremena zvala skoro sve ljekarne u Zadru, nijedna nije imala taj aspirator, još su se čudom čudili kako to na usisavač
Printable View
Ja sam ti prije nekog vremena zvala skoro sve ljekarne u Zadru, nijedna nije imala taj aspirator, još su se čudom čudili kako to na usisavač
Evo ja danas vidjela u apoteci na Boriku (kod lunaparka)
Sad vidila da je vikend prosao :(Citiraj:
rula prvotno napisa
Hvala Vam cure. Narucila sam preko jedne mame da mi posalje postom. Jeste da ce putovati dva tjedna (!!) ali stici ce.
Cure bok!
Ja sam nova na forumu pa vas najprije lijepo pozdravljam :)
A imam i jedno pitanje. Moja frendica je nedavno narućila baby nosni aspirator od jedne firme u Rijeci, jako je slićan tom Arianinom, zove se Pisze a navodno ga imaveć dulje vrijeme za kupiti u Baby centru u Sloveniji. Ona je njime jako zadovoljna pa me interesira dali ima još netko iskustava sa njime jer mu je cije puno povoljnija nego ovom Arianimom. Platila ga je 98 kn.
Ovdje je linka pa ako ima netko koji info http://www.baby-nega.si/20101/20122.html
Mi imamo isti takav (samo je neki drugi proizvođač) kupljen u Mađarskoj. Cijena cca 80 kn. Mi smo zadovoljni.
manje više ista stvar, možda čak i bolja. Jer se šmrklji odvrte i mogu bolje isprati. Kod Ariane sje u jednom komadu, tak da je dostupno samo s vodom, eventualno rastavljnje.Citiraj:
Milk mummy prvotno napisa
Skužila sam da ima za kupiti i preko neta. Možda nekome pomogne :)
www.nosni-aspirator.com
Mi smo ga narucili.
Mi ga imamo godinu dana i od tada smo se preporodili. Nosić je noću prohodan i dijete mirno prespava noć. Ako se nakupi sekreta tokom noći, pa opet ne može disati, probudim ju, nabrzaka aspiriram i opet u krpe. Nema kome nisam preporučila tu spravicu.
Prije ga se teško moglo pronaći, ali sada ga vidim skoro u svakoj ljekarni, a koja ga nema vjerojatno im nije problem naručiti.
evo i ovdje ću!! kad je djetetu zaštopan nos, znači nisu samo šmrkljići u pitanju već je sluznica otečena, nemojte pretjerivati s tim aspiratorom jer može dovesti do upale uha!!!Citiraj:
romi prvotno napisa
kad je nosić samo pun šmrkljića, nije u pitanju neka upala ili začepljenost nosa, onda je ok. stoga pažljivo!!
Marijanada, koliko ja znam su cijene u ljekarnama malo visoke - 200 kuna :shock: , a na linku je cijena skroz prihvatljiva.
Val, šta nije tako, da ako se nos ne čisti, znaći ako se sekret ne izvlaći onda obićno dodje do upale uha :/
Što se cijena tiče, stvarno su u ljekarnama BEZOBRAZNO skupi. Neka im je na dušu. Kad samo pomislim kako se pate jadna dječica onih roditelja koji su siromašni i nemaju pristup internetu te im je jedino dostupno samo putem ljekarni. A kako će roditelj sa bijedom od plaće kupiti komadić plastike za 180 kuna? Ah,........ što ćemo.... Takav je svijet u kojem živimo.
u mađi je cijena 45-50 kuna. meni je sestrična kupila u pečuhu u prvoj ljekarni.
aaaaaaaaaa, pa kud ovaj topik nisam ranije citala? Jucer u jednoj ljekarni na Tresnjevki platila 255 kuna za Ariannu :shock:
ma, ne živciraj se. Kad vidiš koliko će ti ta spravica koristiti, nećeš požaliti ni jednu kunu. Ja platila 180 kn :roll:
ovo ne mogu vjerovat, 255 :? :? Pa kako?Citiraj:
Bubica prvotno napisa
ako je nosić pun, u redu je čistiti ga tim aspiratorom, ali ako je nosić zaštopan, ali ne od šmrkljića, već djetešce ne može disati, onda nije baš dobro koristiti ovaj aspirator. dogodi se da se povlačenjem povuče zrak, stvori se vakum u ušnim kanalićima, virusi i bakterije ne mogu van i dolazi do upale.Citiraj:
In love prvotno napisa
nije aspirator štetan, ali treba pažljivo korsititi ga. (nisam jedina koja je ovo doživjela, na žalost)
Val, slažem se :)
Mi smo kupili ovaj ASPIRATOR. Odmah smo ga probali i stvarno super zadovoljna!
Ali posebno moram pohvaliti gospodina Miru koji mi je iz Rijeke odmah poslao aspirator busem kako bi mi dijete noćas moglo spavati i to prije nego je vidio uplatu na račun. Stvarno svaka pohvala i preporuka! :naklon: :naklon: :klap:
ima li veze koliko je jak usisavač?
naš je 2000W, jel to prejako ili ??
NEMA VEZE!
Mislim da na kutiji od Babyvac -a piše da izmjeđu 800 - 1500W.Citiraj:
freya7 prvotno napisa
http://babyvac.si/ ( na dnu stranice si pogledaj slikice)
A za ovaj drugi nema ograničenja.
Možda imaš na usisavaću regulator jakosti ?
koji drugi?Citiraj:
In love prvotno napisa
ja imam ovaj na kojem piše ograničenje??
Hej curke ,evo ja sa bedastim pitanjem al možete mi malo objasniti kak se koristi taj aspirator , malo sam tražila upute al nisam ništ našla a jako ste me zainteresirale za njega? Hvala! :love:
evo tu ti sve piše http://www.nosni-aspirator.com/nacinUpotrebe.htm
Puuunooo hvalaaa!!!! :*Citiraj:
In love prvotno napisa
Citiraj:
zloćko prvotno napisa
dali preko ovog linka se može naručiti arriane aspirator ili je to neki drugi?
Citiraj:
zloćko prvotno napisa
dali preko ovog linka se može naručiti arriane aspirator ili je to neki drugi?
To je Pizse nosni aspirator, ista stvar, drugi proizvođać. Čak je ovaj i mrvicu bolji jer se može taj spremnik u koji ide sekret skroz zastaviti što olakšava čišćenje. I cijev mu je malkice krača nego kod Arriane pa je lakši za rukovanje.Citiraj:
amalia prvotno napisa
naručila ga, Hvala