-
Cure, imam dva pitanja. Jutros kad sam bila na wc-u morala sam se napinjati i malo sam osjetila maternicu i jajnike. Nije to bila jaka bol nego neka tupa bol. Je li to normalno pošto sam prestala krvariti? Inače me ništa ne boli. Da li je moguće da se te tegobe jave i zbog lošeg vremena?
Drugo pitanje mi je malo neugodno postaviti, ali slobodnija sam s vama nego sa ginekologicom. Koliko dugo ne smijem imati spolni odnos? Znači, pobačaj je bio u nedjelju, a jučer sam prestala krvariti? Nemojte se ljutiti što to pitam! Hvala vam!
-
disney,donata,baš mi je žao :( :love:
-
disney mislim da je ovo što malo osjećaš maternicu i jajnike normalno dok ne prelazi u neke konkretne bolove.......
što se tiče odnosa to ti je relativno...neki krenu vrlo brzo nakon prestanka krvarenja, a neki čekaju do prve M jer ti je tijelo trenutno možda malo podložnije nekim upalicama i infekcijama... , neki jednostavno čekaju da " opet budu spremne psihički",a možda i fizički..relativno :love:
kako god bilo želim ti sreću iz sveg srca :heart:
-
Ja sam odnos imala nakon 10 dana. Stalo je krvarenje i osjećala sam se psihički spremnom. Prvih par dana sex mi je bio užasno odbojan. Koristili smo kondom i koristit ćemo do prve menge.
-
disney, osjecat ces bolove povremeno do prve menge, jajnici moraju ponovno pocet obavljat svoju funkciju. Posto sam ja bila na kiretazi, a imam i sliku UV maternice 2tj nakon zahvata na kojoj se lijepo vidi tamna crta, za koju mi je doc rekao da je rana, jer ipak su instrumentima kopali po meni, iako sam imala zelju za sexom, odlucila sam se suzdrzati, bas zbog te rane. Da ne bi bilo... Ali ti nisi imala kiretazu, pa nemas takvih problema. No ja bih na tvojem mjestu ipak koristila kondom radi infekcija do prve M.
-
Cure, nadam se da ima mjesta u ludnici za mene. Danas OPET nisam imala pregled jer je ginekologica sad pak na bolovanju. Prošlo je devet dana od spontanog i ja ništa ne znam. I dalje me tješi što nemam bolove (jedino na wc-u neki dan), ali opet me strah. Voljela bih čuti da je sve u redu. Ne mogu jesti od straha i stalno sam umorna. A što je najgore, dok ne obavim pregled, ne mogu nastaviti živjeti donekle normalnim životom. Da li mislite da se moram zabrinjavati? Kada ste vi dobile prvu M?
-
Ako se dobro osjećaš ne trebaš se uzrujavati zbog pregleda.
Nakon kiretaže nisam bila na nikakvim pregledima 45 dana,tj.otišla sam na pregled nakon što je prošla prva menstruacija nakon zahvata samo da bih napravila vaginalne briseve.
-
Mene zabrinjava to što ja nisam bila na kiretaži. Sada sam počela opet lagano krvariti, ali ništa ne boli. Krv je crvena ali i dosta suha pa se tješim da sam se opet malo preforsirala. Još uvijek ništa ne boli.