hani777 - čestitam ti od :heart: .
Printable View
hani777 - čestitam ti od :heart: .
Hani777 bravo, imaš prekrasnu betu, nemoj se bojati!
:*
Meni je spotting čim sam počela stavljati utrogestane nestao.
Čestitam još jednom i pokušaj se opustiti, znam kako ti je,jer sam ja sličnu situaciju proživljavala prije 3 dana. Meni mm govori da moram imati vjere da će sve biti u redu.
Hani, cestitam!
Na uzv neces bas nista vidjeti bar prije nego sto ti beta naraste na nekih 1200-2000. Nema smisla ici prije toga.
hani draga vidiš da je sve moguće! čestitam od :heart: :D :D
Hani čestitam i uživaj u trudnoći, smeđe će sigurno brzo nestati :D :D :D
Draga Hani, čestitke od srca :D :D :D !! Probaj se opustiti sve će biti dobro, mnoge cure su imale to smeđkasto.
Uživaj u svojoj dugoočekivanoj trudnoći !!
hani777 :D :D samo se opusti sve je moguće :love:
:D Čestitam :D
Neka di bude prekrasna i zdrava trudnoća :heart: .
čestitam hani :D :D :D
vjerujem da će sve biti ok! :*
Čestitam!
Čestitam!
tako je i meni bilo. samo strah. sad bih se lupala zbog toga što mi je trudnoću pokvario strah i nisam u njoj uopće uživala. draga, Bogu hvala :D trudna si i nastoj ne brinuti puno.Citiraj:
hani777 prvotno napisa
cestitam :D :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nestane smedje pa da se malo smiris i uzivas u trudnoci
Cestitam draga Hani!!! :D :D :D
Pa ovo je zaista sjajna godina. Mislim da se sa takvom betom nemas sta brinuti, ali za svaki slucaj miruj dok ne stane. I posto znam da je uzasnooo tesko naci utrice, pretpostavljam da ces cijelo vrijeme biti na dabrastonu, ali kod mene je ostalo mozda pola kutije i koji gel ako zatreba ;).
Sad uzivaj, meni si uljepsala dan :love:
Čestitam hani!!! :D :D
Reci nam nešto više...dijagnoza, gdje je bio postupak, koja terapija...
Neka bude školska trudnoća! :love:
:D :D :D bravo, bravo! Ne skakati, ne, ne.. bit će sve ok.. u bete se ne razumim, ali očito je to-to :heart:
čestitam :D
Hani čestitam ti od srca!!! :D
Predivno! Čestitam! :D :joggler: :D :joggler: :D :joggler: :D
čestitam :D
ma čestitam iz sveg srca :heart:
i ja mislim da je rano za ultrazvuk, ali ako će te to umiriti ti idi. Beta je super trudnice draga
juuuuupiiiiiiii :D :love:
Cestitam
čestitam hani!!! :D
bebomanka, tako je. s tim da sam pila citav aspirin 100 a ne pola. i laneno sjeme. drzim ti fige.
ja sam se sad vratila s ultrazvuka razocarana totalno. doktor nije vidio nista i jos me isprepadao (pino da sam vidjela prije tvoju poruku lakse bi mi bilo). on je 10 minuta gledao i sutio a ja sam se preznojavala. endometrij 11 mm (i on kaze da je dobar). jedan jajnik malo povecan 32x35 a drugi jajnik 27x21. njega brine ovaj povecani (mada kaze da to moze biti i od zutog tijelA). poceo me pipkati po stomaku pitati da li me boli, rekla sam da ne. onda sam ja rekla 'zar mi nije beta dobra' a on je rekao da takva moze biti i kod vanmatericne. :shock: joj curke moje, toliko me prepao. :cry: ja sam ga onda direknto pitala da li sumnja na vanmatericnu ali on kaze da je rano sumnjati na bilo sta i da ce vrijeme pokazati. da nastavim piti daborston i stavljati utrice i napisao je da se u slucaju bola u stomaku javim na kliniku. ne mogu da vjerujem!!! on kaze da to isto tako moze biti i sve u redu. sta vi mislite?
Hani, prerano ti je za UZV, teško da se već bilo što može vidjeti. Sad ti je bitno izvaditi drugu bet u vidjeti jel' se pravilno dupla, a tek onda na UZV (zaboravila sam točno s koliko se tjedana mora što vidjeti). Probaj se opustiti, znam i ja da je teško (i ja sam brijala da je meni vanmaternična), ma vidiš da je tebi bilo suđeno da zatrudniš u Sarajevu, a koliko smo te (sam te) odgovarala od toga. Sretno, hani :heart: ! Svi su ti doktori jaako oprezni na početku, i meni je dr. u CITO-a onako kuckao kemijskom i coktao jezikom i govorio prevelika je beta, a nema ništa u maternici i bili smo izludili (samo što sam ja tip da obožavam te oprezne, a ove koji kažu "ma to je sve 5" - njima onda ne vjerujem i sl.). Još jednom, sretno, vjerujem da je to sve 5 :heart: ! Koliko ti je sad dana nakon inseminacije?
Hani, ne brini i pusti ti doktora. Za 48h (od proslog vadjenja krvi) fino ponovo izvadi betu, a onda mu s tim nalazom bete otidji. Ja sam uvjerena da je to sve OK. Samo no sikiriki u medjuvremenu ;).
I da, i meni su jajnici bili toliko uvecani od blagog HS-a, tako da ne brini.
potpisujem!Citiraj:
wonderwoman prvotno napisa
samo polako draga, prerano je da se bilo što vidi!
potpisujem... :heart:Citiraj:
Ginger prvotno napisa
I ja dijelim misljenje drugih cura da je prerano za uzv. Sutra izvadi betu za koju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se pravilno dupla i to je TO! :D Ne brini se jer prvi uzv mozes napraviti tek od 4.tjedna nakon inseminacije da bi se nesto vidjelo.Kod nekih traje i duze...Samo smireno dalje i vidjet ces da ce se dobro zavrsiti! :love:
hvala vam drage moje. :love:
wonderwomen, u pravu si za utrice, ja sam imala staru kutiju i bas danas sam htjela da kupim nove kad ono niigdje ih. :shock: pokusat cu sutra u jos par apoteka, ako ne, molit cu te za to pola kutije. sada pijem po jedan dabroston svakih osan sati.
bebomanka, znaci cetiri tjedna od inseminacije, e pa meni su tek dva tjedna i dva dana. :heart:
ina, dva tjedna i dva dana su mi od inseminacije. znaci ni kod tebe se nije nista vidjelo. do kada? do kojeg tjedna? jesi li ti imala trudnickih simpotma? ja NISTA! i to me malo brine. zo, ginger, hvala :love:
ujutro opet idem baditi betu, nadam se da se uduplala.
eh, covjek nakon ovolikih godina borbe konacno zatrudni i onda se mora jos brinuti. ja se nadam da ce ovo biti ok aBd.
hani 777 imas pp
nintz jos jedom-hvala puno :love:
moja prva beta je bila 509 i doktorica mi je rekla da se na uzv ide kad pređe 1000 a valjda se dupla za dva dana, ja sam isla vadit betu nakon 3 dana zbog praznika i bila je 1230 i tek onda na uzv. I tako da te netreba to brinut a čula sam da za vanmaterične trudnoće bude dosta velika beta mislim da to kod tebe nebi trebalo biti. Sretno i čestitam!
Ja bila zapamtila da se na UZV-u vidi gestacijska kad beta pređe 2000, ne sjećam se više točno kad sam bila na 1. UZV, ali isto me dr. slao jednom na UZV - ništa, drugi put na UZV - ništa, treći put na UZV - tek onda se vidjele dvije gestacijske u maternici pa smo odahnuli da nije vanmaternična. Od simptoma trudničkih - NIŠTA, ali NIŠTA (malo više možda sline, ali to je isto vrlo nategnuto) niti prsi a one me čak u PMS-u znaju bolit, niti ekstra pospanost, niti mučnine, đipala po Visu ne vjerujući da je to moguće itd. Blage večernje mučnine su počele bitno kasnije, ali bitno kasnije - transfer je bio 3.7., a mučnine su mi bile u 9.-me mjesecu (u rujnu, mislim).Citiraj:
hani777 prvotno napisa
:D :heart:
hanni777 u herecegovini ima ultrića pa javi ako treba da kupimo i pošaljemo busom :love:
Hani777, bravo i čestitam od :heart: .
Samo strpljivo i polako, bit će ok. Daj malo vremena, nagledat ćete se na uzv :heart: .
Nemoj ni pokusavati u Sa, ja sam pretrazila sve :mrgreen: . Jednostavno ih nema u veleprodaji, pa ne mogu ni nabaviti. Meni su na kraju u nekim privatnim apotekama porucivali iz svojih lanaca u manjim mjestima gdje se jos nije rasprodalo. Pokusaj telefonom, ustedit ce ti dosta hodanja :love:Citiraj:
hani777 prvotno napisa
vesna2102, meni stvarno nije jasno kako me mogao prepadati danas a tek sam u 4.tjednu. bas sam nekako ljuta.
ina, hvala, utjesila si me. znaci nema brige ni sto nema simptoma.
laky, hvala. vidjet cu, mozda se i javim jer eto sad nemam utica uopste.
pippi :love: nadam se i molim B za to.
wonderwoman, jesi li probavala u onoj apoteci blizu mehmedbasica? e pa ja ne mogu da vjerujem, toliko problem zbog utrogestana, gdje mi zivimo. :x