I to će proći, ne brini.
Printable View
I to će proći, ne brini.
sad sam slucajno procitala ovaj podugacki krimic :)
drago mi je sto je gotovo. i jako dobro znam kako to ide, nazalost iz vlastitog iskustva :(
i primijetila sam da su ti cure rodjene na simpaticne datume, ovak u kombinaciji, kao i moji decki :)
Ines, super da ste prebrodile probleme :heart: :heart:
opet mi se pojavila ona bijela tockica :/
na istom mjestu.
ja odmah probila sa iglicom to od straha da me opet ne pocne onak bolit.
kaj sad to znaci- bude se to cesto dogadjalo?
da nosim iglu sa sobom di god da idem?
Ines, neke mame su jednostavno sklonije mastitisima i/ili blisterima :( (prijavljujem se u klub :roll:)
ali vazno je da znas za to, prepoznas simptome i pocnes rjesavati odmah u pocetku, tako da nikad ne dodjes do faze upale
znaci- iglu u novcanik i busim cim vidim :evil: :lol:
[/quote="Ines"]znaci- iglu u novcanik i busim cim vidim
Citiraj:
:lol: :lol: I ja se prijavljujem u klub.
Trebalo je biti ovako:
:lol: :lol: I ja se prijavljujem u klub.Citiraj:
Ines prvotno napisa
Ines, ja sam ti tu fazu s zacepljenjima (i busenjem) s oboje klinaca zapocela sa negdje mjesec i pol do dva, i trajalo je ne vise od mjesec-dva (sigurno ne dulje, al mozda i krace - nevjerojatno kak covjek zaboravlja :roll: ). S tim da sam ja skuzila da nisam morala uvijek busiti nego tek kad taj bijeli cepic ne bih mogla sama izvuci (rucnim "navlacenjem"). Svaki put kad bih ga uspjela izvuci bez busenja sa cudenjem sam ga gledala kako bi izletio van kao tane i onda iza njega poplava :lol:
Robi i Petra bi ga jako rijetko izvukli i to uvijek u kombinaciji s mojim navlacenjem.
Drz se, proci ce - a do tada ces se ti uhodati u sistem :heart:
nadam se ,Ancice da se ne bude ponovilo...
ma super da sam skuzila ovaj put kaj je, al sad ko sumanuta buljim u cice jer stalno imam osjecaj da se opet pojavilo... :P
Bas si me nasmijala :lol:Citiraj:
Ines prvotno napisa
Ma bravo Ines... glavno da si ti skuzila u cemu je problem, pa uspijes sasijeci problem u korijenu :love: