da li netko zna gdje ima za kupiti od spuzve leptirice za ruke?
one koji se koriste za bebe ribe?
Printable View
da li netko zna gdje ima za kupiti od spuzve leptirice za ruke?
one koji se koriste za bebe ribe?
POOH, te DM pelene za kupanje su jednokratne ili...dvokratne? :mrgreen:
cijena?
jednokratne i mislim da dođu oko 29 kn.Citiraj:
mamuška prvotno napisa
nama ostala 2 paketa 7-13 kg, pa ako nekom treba poklonim, jer mi trebamo 12+.
a mi smo kupili imse vimse platnene po 75kn i uzivamo u njima. i preko ljeta i u bazenu 8)
https://www.imsevimse.co.uk/pub_imag...adbyxa_407.jpg
https://www.imsevimse.co.uk/
raznih boja i dezena :)
e baš takve mi stižu za mjesec-dva 8)
Kako one funkcioniraju? Mislim kad se u prvom kupanju smoce...Citiraj:
leonisa prvotno napisa
Ida li netko ima iskustava s kakanjem u jednokratnima? Ja imam fobiju da bi rijetka kakica mogla procuriti.
Marko već skoro 2 godine ide na Bebe ribe na utrinski bazen. On je sam tamo proplivao bez ikakvog programa ili da ga je netko nešto podučavao. Oduvijek je volio vodu, već dugo skače s ruba bazena, okren se, dopliva do ruba i izađe van. A pliva baš kao kikiči na snimkama, tak da mu je glavica manje više pod vodom.
Ana Sršen radi koliko znam s onim kolutovima za učenje plivanja, a moj malac neće ni u ludilu nikakve rekvizite, za njega recimo to uopće ne bi bilo.
Mislim da tak male klince treba pusitit da sami u skladu sa svojim željama i mogućnostima uživaju u vodi, a da in ne treba učiti plivati s nekim metodama. Za to ima vremena.
mi smo se evo uspjeli upisati kod ane sršen i krećemo u subotu, pa me zanima, ako mi može netko tko je već išao reči kako to ide tamo, da li se tušira tamo kad se dođe, da li bebi obući pelene za vodu doma ili tamo, da li se poslije bebu tamo opere, i koliko je dobro prije doći. na predavanju su rekli 15 min prije, ali ne znam da li je to dovoljno za sve pripreme sa živahnom bebom ;)
Slazem se s tobom i planiram malce u vodi imati maksimalno bez rekvizita, a s obzirom da ih je dvoje od (skoro)9mjeseci... ipak bi mi bilo zgodno da ih tu i tamo moze ishendlati jedna osoba ;) .Citiraj:
Karin prvotno napisa
Dovoljno ti je 15 minuta :)Citiraj:
llella prvotno napisa
dodes, imas svlacionicu, oni podijele nekoliko onih spuzvastih podloga za prematanje koje ti je najbolje staviti na pod jer ti tako zivahni nece nikam opasti ... presvuces dijete u pelenu, obuces sebe u kupaci, uzmes rucnik i odes do bazena ... ostavis rucnik na stolici i odes sa bebacem pod tus i u bazen.
Mozda ti se cini tih 15 minuta na knap ali ako imas malog zivca kao ja koja ne voli cekati ni sekunde, minuta je sasvim dovoljno :*
Nakon bazena se otusirate opet zajedno, zamotate u rucnik i u svlacionicu ... ja je obicno oblacim prvo pelenu, bodi i carape, pa obucem sebe skroz, pa njoj hlace, pa izademo ispred pa joj stavim pamucnu kapu, pa doji, onda odemo prema izlazu i tek tada oblacim jaknu i idemo u auto. Vjerovatno su vas to i upozorili na predavanju da nije dobro odmah zabundati dijete jer se preznoji.
hvala srecica :love:
bebač je pravi živac :mrgreen: , ali budemo se nekak organizirali.
dobili obavijest od natatora da se organizira i ljetni tečaj plivanja za bebe od 4-12 mj, i to čini mi se od 23.06. do 21.07., ponedjeljkom i četvrtkom.
jel ide netko od vas?
mi smo u ovom proljetnom, i nastavili bi i dalje.
I mi smo dobili obavijest, ali idemo na more, tak da nista od nas.