A neznam, iskreno da ti velim, ginic mi je za sve tablete koje mi je dao rekao "ove vam odgovaraju po krvnoj slici zbog anemije".
Printable View
A neznam, iskreno da ti velim, ginic mi je za sve tablete koje mi je dao rekao "ove vam odgovaraju po krvnoj slici zbog anemije".
Pa sve pilule obično ublažavaju anemiju, jer je uz njih menstruacija kraća i oskudnija. Manje krvarenje = manji gubitak željeza.
A gle, ja ti samo kazem kak je meni moj ginic pojasnjavao zasto ja moram piti bas te tablete. Ja tad stvarno nisam znala nista o tome. A kao sto vec rekoh, on je los ginic, sto sam isto skuzila tek kad sam otisla kod drugog. Kaj ces, mladost, ludost, naivnost...
Moram naglasiti kako je i ovaj puta RODA bila efikasna što se tiče informacije o kontracepciji koja smanjuje libido.
Prestala sam s konzumacijom i libido mi je opet na zavidnoj razini! :D
HVALA svima! :heart: Da nisam ovaj info ovdje pročitala ne bih nikada saznala!
Ali, opet ostaje problem nezaštićenosti... :/
a da probaš personu? Prirodno praćenje za netalentirane za gatanje iz sluzi isl. Ljepo gori crveno kad ne smiješ, a ak ti je frka stavi dva kondoma i dijafragmu, ali lakše je podnjeti psihički kad znaš da to traje točno x dana (kod nas je 6-8). Kad smiješ gori zeleno, a kad imaš pms blinka m, pa muž kad ne zna zašto je dobio nešto u glavu, može virnuti monitor i ne moraš nipta objašnjavati 8) funkcionira slično kao test za trudnoću
yasmine...sve ok!
bude sljedeći porod.... :raspa: u kukuruzištu. :mrgreen:Citiraj:
ja sam se odlucila pouzdati u prekinuti snosaj, promatranje menstruacijskog ciklusa i racunanje plodnih dana pomocu promjena koje nastaju kod cervikalne sluzi. Pa sta bude, bude
ovo za plodne dane... da, i ja sam tako računala kad su mi plodni dani, da bih zatrudnila. i klela sam se suprugu da tih dana nisu mi plodni dani i šteta što se bespotrebno seksamo :lol: al da su mi plodni dani upravo prošli ... aha, malo morgen.... :roll:
sie hatten spass, aus spass wurde ernst, ernst ist jetzt drei jahre alt. :roll: :mrgreen:
i da... ontopic.. ako imaš problema, odi odmah doktoru i mijenjaj tablete. s tim se nije šaliti.