eto, ja izabrala mašinu, i onda skužila da ju po dubini ne mogu utrpati u prostor predviđen za nju...MM me sad nagovara da uzmemo onu od 4.5 kg pranja, ali ne znam, ipak nas je petero... :roll:
Printable View
eto, ja izabrala mašinu, i onda skužila da ju po dubini ne mogu utrpati u prostor predviđen za nju...MM me sad nagovara da uzmemo onu od 4.5 kg pranja, ali ne znam, ipak nas je petero... :roll:
moja boschova je za 6 kg. Mislila sam da pretjerujem ali se pokazalo da jedva utrpam sve u nju a troje nas je.
nas je 4, i gorenjica od 6kg nam je taman
ja iman gorenje, dobila kad smo se zelnili prije 5 god... nikad joj nista nije bilo a stvarno se napere... neznan koji je model, neda mi se sad ici gledat ali nikad joj nije triba majstor, malo je bucna kad centrifugira ali nista strasno
navodno je ovdje najjeftinije nabaviti kućanske aparate.
Frendica je opremala cijelu kuću (svu aparaturu), obišla je CIJELI Zagreb, sve trgovačke centre i na kraju završila ovdje.
Na cijene daju neke dodatne stalne popuste (bez obzira na način plaćanja)
http://www.kralj.hr/
Velika Gorica
Zagrebačka 51 TEL: 01/6225-105
i mi smo znali kupovati u "kralju" i ok su, pogotovo prije cca 10 god. cijene su im bile prepolovljene tako da si se pitao kakvi su uređaji. mislim da to više nije tako a sa cijenama vjerojatno konkuriraju ostalima...
a što se tiče 7 kg, mislim da neću odustati osim što ću dati vremena da se "udomaći" ideja da treba dovesti vodu u dio gdje bi mogla perilica prebivati :)
od Uskrsa imamo model Maxx for kids 7 kg i super je! htjeli smo jedan jači model, ali jedino su ovog imali odmah na raspolaganju. a trebali smo odmah! prijatelji imaju Bosch servis i oni su mi rekli bilo koju iz Maxx linije i ne može se pogriješit, jako dobra mašina. za pranje od 1-7 kg. ne treba čekat 7 kg veša.Citiraj:
amica prvotno napisa
gorenje zadnje 4 godine i prezadovoljna sam...
istina, moji isto imaju gorenje, drugi model, i užasna im je...
candy su imali prije - 2x - i nikad više...
da biram ponovno, ja bih opet gorenje
Willow, jel ti još uvijek glasna kak si pisala?Citiraj:
willow_tree prvotno napisa
Ja sam uzela prije 4mj. Bosch maxx, neznam koji model, bila je oko 4000kn, i to samo zato kaj imamo boschovu perilicu suđe koja fenomenalno pere i jako je tiha.
MM je htio samsungovu u istom rangu za 3000kn, al sam ja inzistirala na boschu jer mi je suđerica jako tiha pa će bit i vešerica.
Al nije!!!!
Zvuči doslovno ko da imam avion u stanu, nemoram ni reć da mi MM pije krv na slamku sad.
Sad umjesto da pere po jeftinijoj struji, palim ju kad nikome ne smeta i kad nas nema doma.
A dali smo toliko puno novaca za nju... :(
i moj aje bila 4360 kn! nije glasna...ili sam se navikla! nije, nije...meni mašina stoji u jednoj prostorijici gdje je samo ona i police na zidu, a visoki strop (stara kuća), tako da se malo jače čuje. probaj nazvat servis pa pitat. e jel imaš ona 3x bip kad završi pranje? i tako po xy puta! mene to totalno živcira, a ne znam ga isključit!Citiraj:
iki prvotno napisa
koju za suđe imaš? ja sam upravo u potrazi za svojom i isto bi bosch
Imam bip, ne živcira me, jer nakon sušilice koja tuli da ti uši puknu (nju znam stišat al je bolje da ju čujem i na vrijeme izvadim veš), vešerica je pjesma.
Servis - tak je radila i kad je serviser iz boscha sve složio i pustio ju da radi prvi put i kaže čovjek da je to u redu da tak radi. Ja sam već tada bila :shock: i :/ , al reko možda drukčije radi kad je puna...
E sad dal me mulja ili ne, to nemrem znat, pere dobro al je strašno glasna i zbog toga sam vrlo nezadovoljna sa njom.
Suđerica je neka najskuplja i najbolja koja se mogla kupiti prije 5godina u elipsu (dobili od kuma za vjenčanje), bila je preko 6000kn tada. Piše na njoj logixx automatic. Za preporučit.
Ak imaš nekog u boschu, baš pitaj jel to normalno da vešerica zvuči ko avion, čisto da znam dal da trošim vrijeme i novac na nekog drugog servisera ak već boschov serviser kaže da je to "normalno". Tnx.
Ima li itko LG perilicu?
Moj serviser kojem vjerujem :mrgreen: 8) mi je rekao da je trenutno LG number one na našem tržištu, a BOSCH samo ako je proizveden u Španjolskoj.
Pa dijelim info s vama :)