Superman prvotno napisa
annabell, teško da se možeš pripremiti na sve prije prakse...
Moje prvo samostalno miksanje Menopura bilo je čista katastrofa (iako mi se sve činilo vrlo jednostavno kad mi je u bolnici pokazala sestra...). Uspjela sam navući vakuum u špricu, pa mi je pola sadržaja šprice ni sama ne znam kako iscurilo, pa mi se onda u špricu navukao zrak, koji se nije dao istisnuti (u šprici 5 mll zraka, 5 mll otopine, a kad probam istiskivati zrak, kroz iglu kaplje...). Na kraju sam u jednom apokaliptičnom trenutku injektirala u sebe i zrak i otopinu, jer si više nisam mogla dozvoliti da gubim sadržaj iz šprice. I sad hodam po svijetu sa zračnim jastučićem u potkožnom tkivu stomaka :lol:
Nakon ove dogodovštine, kad sam se malo smirila i kad sam uz pomoć mm i dragih prijatelja (nitko nije medicinske struke) izanalizirala što je pošlo po zlu, odlučila sam vježbati....napunila običnu čašu s vodom, uzela špricu i iglu i onda uvlačila vodu u špricu, pa zrak, pa istiskivala zrak, pa namjerno stvorila vakuum u iskorištenim ampulama Menopura....i tako sam se igrala dok nisam shvatila u čemu je kvaka....
Sutradan je već bilo puno bolje, a 5. dan sam tako miksala Menopur, da mi je bilo žao što je stimulacija gotova, jer sam miksala ko prava....
Anyway, puno sreće ti želim sa miksanjem i samodavanjem injekcija!